Admiral Kuznyecov / Kuznetsov / Project 11435 (Szovjetunió)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
idiots-fucking-everywhere.jpg

A tervek szerint(ha nem jön közbe ismét valami)

Jó lenne ha újra szolgáltba állna. Egy nagyon szép hajó egyébként. Ahogy a Nagy Péter is. Valahogy az orosz tervezők a külső megjelenést hajók esetében nagyon el tudják találni.
Nem tudom mennyire babonásak az orosz flottánál, de a tengerészekről azt tartják, hogy nagyon azok. Mert elég sok baleset, tűz, meg mindenféle negatív dolog történt már vele, lehet gondolnak rá hogy el van átkozva.

Jó lenne ha újra szolgáltba állna. Egy nagyon szép hajó egyébként. Ahogy a Nagy Péter is. Valahogy az orosz tervezők a külső megjelenést hajók esetében nagyon el tudják találni.
Nem tudom mennyire babonásak az orosz flottánál, de a tengerészekről azt tartják, hogy nagyon azok. Mert elég sok baleset, tűz, meg mindenféle negatív dolog történt már vele, lehet gondolnak rá hogy el van átkozva.
Talán nem kellett volna átkeresztelni. Nem mintha babonás lennék.
Csak mondom :D
Aztán csodálkoznak...

• Tetszik
Reactions: gacsat

Tárgyakat nem lehet elátkozni,sem megáldani,szóval hajókázhatnak vele,meg repkedhetnek a komoly 29-esek róla/rá.
Bíztam benne,hogy megunják a pénzégetést,és gyártanak egy újat,esetleg koperálnak Kínával, de már ők is kapitalisták,a lopás nem állhat meg.

Ha így működne,akkor 1 brit hajó sem ért volna vissza a tömeggyilkos útjairól,hacsak a legyilkoltak túlélő rokonai nem szerették,ahogy felhentelik őket,amit kétlek,szóval nem.
A tengerész nem véletlen babonás.
Ha jártál tengeren, akkor érted.

Mi az, hogy tömeggyilkos útja?