Admiral Kuznyecov / Kuznetsov / Project 11435 (Szovjetunió)

rudi

A kuznyán meg van még 9 db turbógenerátor, meg 6 db dízelmotor, mind 1500 KW-os. Ez se kevés :-)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Részletek a holnapi Vojennaja Prijomka adásából , ahol az Admiral Kuznyecov lesz a téma(a-tól z-ig).

Vasárnap 7.55 (magyar ido szerint) a ZVEZDA TV adásában Admiral Kuznyecov-friss felvételekkel is Szíriából

Gyanúsan korábbi felvételek:

Ez még mindig a világ 2. legerősebb flottája főleg tengeralattjárókban ver sokat az utána következőkre.

A Mig-ek repülnek? Van egy olyan érzésem, hogy vége.
A Szu-33-asok a szárazföldre kerültek. Maradt 3 Mig amiről nem tudom, hogy repülnek-e?
És persze a helikopterek.

Apropó, még szállnak fel gépet róla bevetésre?
A Mig-ek repülnek? Van egy olyan érzésem, hogy vége.
A Szu-33-asok a szárazföldre kerültek. Maradt 3 Mig amiről nem tudom, hogy repülnek-e?
És persze a helikopterek.

Ha kirakták Su33akat földre akkor annak komoly oka kell, hogy legyen. És akkor Kuznetsov minek van ott? Három Mig-29 miatt?
Végülis a Mig-29ek felszálltak egyszer is éles bevetésre?

Márpedig úgy tűnik, hogy a szárazföldön vannak. Ha a Mig-ek bevethetőek, akkor van 3 repülőgépe.
http://www.janes.com/article/65775/russian-carrier-jets-flying-from-syria-not-kuznetsov
Azért ment oda hogy tesztelje őket élesben, vízről. Egy lehetséges hiba üzemeltetés közben rögtön kijött, maradt 3 gép, amiket ahogy tudnak majd, szerintem tesztelnek a hajóról tovább. A Szu-33 ak meg szárazföldről lényegesen többet hozzá tudnak tenni a mutatványhoz, ezt eddig is tudtuk, semmi meglepő nincs ebben. Szerintem.

Szegény Kuznya a szó szoros èrtelmében " repülőgèp hordozó". 3 gépet hord.
Minden szimpâtiàm az övé, de ez elèg gyenge performansz !

Szegény Kuznya a szó szoros èrtelmében " repülőgèp hordozó". 3 gépet hord.
Minden szimpâtiàm az övé, de ez elèg gyenge performansz !

Több gépet hord, csak most 3 olyan van, amit érdemes tesztelni élesben róla, a Szuhojok azok valóban csak lecsorogtak rajta a Szír bázisukig, ahonnan lényegesen nagyobb harci teherrel lehet őket használni. Ez a performansz nekik tapasztalatszerzésre kell, ezt már többször kibeszéltük, ott van a szárazföldi repterük, semmi szükség a Kuznyecovra a térségben.

Vk n.kicsit másképp irják .
HIYVFb5bQRU.jpg
rQUVXpHBKW8.jpg