Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez biza, ráadásul van belőle több is!!Basszus, mekkora... Ez a hajószamovár?
Nem, ez az egyik ködvető.Basszus, mekkora... Ez a hajószamovár?
Vannak új tipusú kazánok?Miben különböznek az új kazánok a régektől? Azon kívül, hogy még nem ilyen koszosak...?
Az új típusú kazánokat megkapja a Szovremennij (Szovremennüj?) osztály is?
Ne már, full hülyeség én meg gyanútlanul rákattintottam...
Álmodik a nyomor.Ne már, full hülyeség én meg gyanútlanul rákattintottam...
4 hordozó, mi? Én meg most jövök a falvédőről... Eggyel sem boldogulnak... Előbb rendbe kellene tenni a fejekben azt, hogy mit akarnak és hogyan.Álmodik a nyomor.
4 hordozó, mi? Én meg most jövök a falvédőről... Eggyel sem boldogulnak...
Szerintem a kínaiak 5 perc alatt megvennék a Szu-33-akkal együtt, vagy építenének nekik cserébe 6 fregattot tokkal vonóval. Simán jól járnának.De ez messziről látszik, hogy csak szenvedés.És nem is kell nekik...
Nem vágom, hogy egy szárazföldi hatalom, aminek alig vannak tengerentúli érdekeltségei, minek költ ilyen iszonyat pénzeket 1 darab hordozóra (a boomereket úgysem ez kíséri).
Ha menniük kell valahova, úgyis keresnek egy repteret és átdobnak egy rakat bombázot meg harci helit, amúgy meg a szárazföldi és a légierejükre kéne ezt a pénzt és fejlesztőkapacitást tolniuk. Vagy ha már ennyira lapost akarnak, minden erre a teknőre fordított pénzt az új generációs hordozó fejlesztésére kéne tolni.
Nem megbántás, de ennek a cuccnak, ezekkel a gépekkel a harcértéke messze nem rentábilis a ráfordított költségek tekintetében. A F-35B ráadásul minden ettől kisebb hajót magasabb harcértékűvé tesz huzamosabb időn belül, szóval jobban járnának, ha félretennék vagy eladnák.
Demonstráció. Ennyi.És nem is kell nekik...
Nem vágom, hogy egy szárazföldi hatalom, aminek alig vannak tengerentúli érdekeltségei, minek költ ilyen iszonyat pénzeket 1 darab hordozóra (a boomereket úgysem ez kíséri).
Ha menniük kell valahova, úgyis keresnek egy repteret és átdobnak egy rakat bombázot meg harci helit, amúgy meg a szárazföldi és a légierejükre kéne ezt a pénzt és fejlesztőkapacitást tolniuk. Vagy ha már ennyira lapost akarnak, minden erre a teknőre fordított pénzt az új generációs hordozó fejlesztésére kéne tolni.
Nem megbántás, de ennek a cuccnak, ezekkel a gépekkel a harcértéke messze nem rentábilis a ráfordított költségek tekintetében. A F-35B ráadásul minden ettől kisebb hajót magasabb harcértékűvé tesz huzamosabb időn belül, szóval jobban járnának, ha félretennék vagy eladnák.
Miért vennék meg? Addig volt értelme megvenni, mígy nem tudtak ilyet épíeni. Most, hogy már bizonyítottan tudnak szerintem teljesen leértékeődött számukra az egész. Max tényleg kaszinó lesz belőle mint a másik kettőből.Szerintem a kínaiak 5 perc alatt megvennék a Szu-33-akkal együtt, vagy építenének nekik cserébe 6 fregattot tokkal vonóval. Simán jól járnának.De ez messziről látszik, hogy csak szenvedés.