http://en.wikipedia.org/wiki/Samson_Option
Egy pajzs nem irányul senki ellen.Na látod. Épp erre akartam kilyukadni, hazudnak állandoan. Egyértelmuen az oroszok ellen irányul.
Oroszok, se a kínaiak nem fenyegetik Európát, mutass egy orosz nyilatkozatot, hogy Ezrópát akarják megtámadni, vagy elgoglalni.
De én nem is a HTKA-ról beszéltem, mert ide azért intelligens emberkék járnak véleménycserére és pont ez itt a lényeg, hogy ha esetleg valaki bedob egy ilyet, akkor el lehet mondani érvekkel, hogy miért nem úgy van. Hanem más oldalakról, ahol megjelenik egy hír mondjuk az ABM telepítésekről és a sok agyatlan egymást túllicitálva tolja a tömény hülyeséget."
DD Történelem ismétli önmagát. Kár, hogy nincsenek meg az előzmények.
DDEgy pajzs nem irányul senki ellen.<blockquote rel="boki">Na látod. Épp erre akartam kilyukadni, hazudnak állandoan. Egyértelmuen az oroszok ellen irányul.
Oroszok, se a kínaiak nem fenyegetik Európát, mutass egy orosz nyilatkozatot, hogy Ezrópát akarják megtámadni, vagy elgoglalni.

Jelenleg nem jelent semmilyen veszélyt az orosz rakétákra. És a kozeljovoben se tudja megállítani az osszes orosz rakétát, párat persze elfoghat....Senki nem tudja mi lesz 8-10 és tobb év múlva, milyen irányba fog haladni a rakétavédelmi rendszer fejlesztése, stb.... Erre utaltam és a hangsúly a ki ellen lezs kiépítve volt.
A modern rakétalelövő rendszerek lényege épp a csali célok kiszűrése lenne. Ez meg szoftver kérdése. Azokat meg folyamatosan fejlesztik.gacsat: Már nagyon sokszor ki lett tárgyalva, mégis mindig ugyanott vagyunk.
1db Satan elvisz 10db nuki fejet meg 40decoyt. Abból van kb 100db. Az 1000db nuki fej. Meg 4000db decoy. Akkor ahoz kellene 5000db ellenrakéta. Meg 100% találati arány. upsz...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..