Gondolom a kialakítás, meg a szöveg alapján is, hogy infravörös vakításra alkalmas soft-kill aps.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Gondolom a kialakítás, meg a szöveg alapján is, hogy infravörös vakításra alkalmas soft-kill aps.
Ez a Bird nagyon nyomul.Köszi, igen, ezt olvastam akkor.
csakhogy németezz egyet (ami szíved joga csak kissé unalmas már közbe)
a nyugati cégek lemaradtak mint a borravaló ebben a kérdéskörben az oroszokkal együtt.
Az amerikaiak trophyt tettek a SEP V3 abramsre a belpciacos helyett.Az Amerikaiak is csináltak APS-t, és vitték is háborúba, csak belpiacos maradt. A Francia meg gyorsan elavult, és a Leclerc-é félbemaradt. A Németek meg mit hoztak össze ? Az Aréna az meg létező, és kábé 10 - 15 gépen létezik, csak a sorozatgyártás nem jött össze. És ezt a lépcsőt kihagyva már Afganittal vakítják a népet, na azt én sem hiszem el.
Szerinted honvédség kifogja próbálni élesben a Strike Shieldet?Az amerikaiak trophyt tettek a SEP V3 abramsre a belpciacos helyett.
A németeknél a Strykeshield van ami most már működőnek tekinthető de azért kissé szkeptikus vagyok, hogy egy kipróbálatlan rendszer fogja a bőrömet védeni ha gebasz van..
Nem tudom, hogy ilyen hatásbemutatót terveznek-e.Szerinted honvédség kifogja próbálni élesben a Strike Shieldet?
A helyükben egy gyújtótól megfosztott (hatástalanított) RPG-7-essel rá lőnék egy Lynxre, hogy lássam tényleg működik a cucc mielőtt átveszem. Ha más nem a PR és katonák "megnyugtatása" végett...
Az amerikaiak trophyt tettek a SEP V3 abramsre a belpciacos helyett.
egy kipróbálatlan rendszer
a 10-15 gépen létező dolog az 0 szériás tesztelés
A csadoros símaszkos produkál olyat amire esetleg nem gondoltak a tervezők. A tesztpálya az tesztpálya a háború meg háború.Mivel különb, ha csadoros símaszkos valódi ellenség hadonászik és lövöldözik RPG-vel, mint amikor ezt a valósághűre kialakított gyakorlóterepen próbálják el ?
Ki kellett volna fejtenem, hogy nem soft killre gondoltam.Az AN/VLQ-6/8-assal felszerelték normálisan az Irakba ment gépeket, de nem találkoztak ellennel, és holtsúlyként leszerelték, mert az RPG-7 / RPG-29 / stb ellen nem véd.