Volt már hasonló cikk, de maradjon ez is, mert "ismétlés a tudás anyja"...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Volt már hasonló cikk, de maradjon ez is, mert "ismétlés a tudás anyja"...
Az oka.
Ki kell deríteni, hogy ezek is fognak-e jönni a B-52-esek útvonalán, jó alacsonyan, a házam felett.Az előző évi B-52-esek után idén a B-1-esek vannak európai "fotós körúton"...
Az előző évi B-52-esek után idén a B-1-esek vannak európai "fotós körúton"...
Ki kell deríteni, hogy ezek is fognak-e jönni a B-52-esek útvonalán, jó alacsonyan, a házam felett.
Ezek is Fairfordban alszanak? Vagy most a Norvégoknál vannak? (mintha olvastam volna ilyet is)
Hány darab jött át? Tudjuk az oldalszámaikat a most Európába települt példányoknak? A videón a 86-0105 van, ha jól látom.
U.S. Air Force B-1B Lancer Bombers Have Just Arrived At Orland Air Station, Norway.
The B-1B arrival marks the first time U.S. bombers have operated out of Norway. Four U.S. Air Force B-1B Lancers from the 7th Bomb Wing at Dyess Air Forcetheaviationist.com
US B-1B Lancer bombers arrive in Europe and fly over the Baltic States
For the first time in both Allies’ history, US Air Force B-1B Lancer strategic bombers are flying training sorties from Norway, including a recent overflight of the Baltic States of Estonia, Latvia and Lithuania. The Lancers, part of the US Air Force’s 7th Bomb Wing, flew from Dyess Air Force...www.dvidshub.net
Az egész B-1B flották nyugdíjazni kéne már, ha engem kérdeznek...Mai cikk:
All B-1B Bombers Have Been Grounded (Updated)
The swing-wing bombers have become increasingly unreliable after years of constant work over Iraq, Syria, and Afghanistan.www.thedrive.com
Ha jól olvasom, minden B1-est átvizsgálnak, mert valami üzemanyag szivattyúval gondok lehetnek.
"massive hole in the filter housing" ez azért nem jelenthet sok jót...
Az egész B-1B flották nyugdíjazni kéne már, ha engem kérdeznek...
Rockwell B-1 Lancer
Repülési tilalom van a B-1-esekre https://theaviationist.com/2018/06/08/report-usaf-grounds-b-1b-lancer-bomber-fleet-pending-safety-investigation/ A májusban civil repülőtéren kényszerleszállt B-1-est csak most repülték át egy katonai bázisra. Egy fizikailag hiányzó hajtóművel...forum.htka.hu
Ki mondta, hogy kell neki utód?Na jó, csak ugye, mire cseréled?
Fel kéne pörgetni az egész B-21 programot, aztán sok mindent lehetne nyögdíjazni.
Alig néhány hsz-szel fentebb...Olyan szép repülőgép, még csak egyszer láttam élőben, remélem még nem vonják ki sokáig!
(Szakmailag vszeg igazad van amúgy, de hát amiatt fájjon az amik feje. Egyébként terepkövetésre miért nem alkalmas?)
Most vonnak 17 darabot, így csak 45 marad a B-21-esek érkezéséig...Egyébként az AMARAG-ban van elég B-52.
Alig néhány hsz-szel fentebb...
The Dyess Air Force Base B-1 bomber experienced an “in-flight emergency” when it requested to land at Midland International Air and Space Port.
https://www.airforcetimes.com/news/...emergency-landing-but-its-seat-did-not-eject/
Az egész flottát kéne...