B-1 Lancer (Rockwell,USA)

Na, fent van jó minőségben. Szedje aki tudja, ki tudja meddig lesz fent...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: endre and fishbed
Air Force wants to use external Pylons to arm The B-1B Bomber with 31 Hypersonic Missiles...

https%3A%2F%2Fapi.thedrive.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2Fdff23525.jpg%3Fquality%3D85

• Tetszik
Reactions: fishbed

• Tetszik
Reactions: emel
Majdhogynem nincs két egyforma bombatípus benne. A baloldali képen van 500, 1000 és 2000 font tömegű bomba és ez utóbbiból kétféle bombatest, de mindegyik JDAM kit-tel szerelve.

Majdhogynem nincs két egyforma bombatípus benne. A baloldali képen van 500, 1000 és 2000 font tömegű bomba és ez utóbbiból kétféle bombatest, de mindegyik JDAM kit-tel szerelve.
Igen, nagyobbrészt ezért tettem be linket. Sokba kerül erre használni a B-1-eseket, de egészen lenyűgöző fegyverzet variációkkal tud a harcmező közelében várakozni.

Igen, nagyobbrészt ezért tettem be linket. Sokba kerül erre használni a B-1-eseket, de egészen lenyűgöző fegyverzet variációkkal tud a harcmező közelében várakozni.
A személyzetnek úgyis gyakorolni kell. Ezért nem haragudtam Czinege Lajosra sem, hogy helikoptert küldött a lángosáért, hogy forrón érjen ki a megfigyelőpontra.

• Tetszik
Reactions: borisz