M
molnibalage
Guest
Na, fent van jó minőségben. Szedje aki tudja, ki tudja meddig lesz fent...
Anno kb. egy F-86-os szállhatott így fel. Durva.Az egyik leglátványosabb távozás az Oshkosh-i repülőnap távozási napján:
Majdhogynem nincs két egyforma bombatípus benne. A baloldali képen van 500, 1000 és 2000 font tömegű bomba és ez utóbbiból kétféle bombatest, de mindegyik JDAM kit-tel szerelve.
Igen, nagyobbrészt ezért tettem be linket. Sokba kerül erre használni a B-1-eseket, de egészen lenyűgöző fegyverzet variációkkal tud a harcmező közelében várakozni.Majdhogynem nincs két egyforma bombatípus benne. A baloldali képen van 500, 1000 és 2000 font tömegű bomba és ez utóbbiból kétféle bombatest, de mindegyik JDAM kit-tel szerelve.
A személyzetnek úgyis gyakorolni kell. Ezért nem haragudtam Czinege Lajosra sem, hogy helikoptert küldött a lángosáért, hogy forrón érjen ki a megfigyelőpontra.Igen, nagyobbrészt ezért tettem be linket. Sokba kerül erre használni a B-1-eseket, de egészen lenyűgöző fegyverzet variációkkal tud a harcmező közelében várakozni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..