A lányok nem fiúk legalábbis erre felé még nem ! Szeretnek szépen öltözni és tiszták maradni úgy , hogy nem izzadnak bele a ruhájukba ! Ez nálad lehet nem gond a lányomnál gond . A jó múltkorába megmértem a táskáját 7 óra 18,4kg ha akarná se hagynám ezt cipelnie a 8km-es gyalogúton !Miskolcon is életveszélyes a bringa? Főleg, amikor még csúcsforgalom sincs?
Mert hulla kényelmes tempóban 6 km bringa az 25 perc lakatolással.
Anno gimisként 10 p séta +25-30 perc busz +10 perc séta volt a gimi ideális esetben.
De, ha akkor tudtam volna azt, amit ma, már akkor is bringával jártam volna a tavaszi és kora őszi időszakban. Gyorsabb lett volna és akkor mai szemmel 0 forgalom volt. Simán végigmentem volna a Duna parton csepelre és aztán hátulról már ott is a Jedlik.
(És nekem is volt 8 órás napom. Mivel első évtől matek szakos voltam heti 34 órán volt az első két évben. Számold ki ez napi átlagban hány tanóra...
Minden nap 7 órám volt, egyet kivéve.)
Ezen túl pedig a lányokra jobban vigyázunk !
Te hoztad példának bezzeg Hollandiát ahol öröm , boldogság élni mert mindenhol lehet bringázni ! Én meg hoztam az érem másik oldalát ! Annyi köze van , hogy amíg a Hollandok kizsákmányoló , gyarmatosítók voltak akiknek volt pénze és ideje kiépíteni egy "jóléti " társadalmat , addig idehaza csak az elmúlt 100 évben 5x nullázták le az országot és kellett saját erőből újjáépíteni !És ennek mi köze van ahhoz, hogy hogyan építsük fel a várost és az életteret?
Semmi