G. Hajnóczy Rózsa (Rossz nyelvek szerint Germanus Gyula a felesége nevén) ír elég sokat róla a "Bengáli tűz" című könyvében.Ide teszem...
Rabindranath Tagore
..
(Nem néztem még meg az előadást, lehet, hogy van benne szó róla, akkor bocsi.)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
G. Hajnóczy Rózsa (Rossz nyelvek szerint Germanus Gyula a felesége nevén) ír elég sokat róla a "Bengáli tűz" című könyvében.Ide teszem...
Rabindranath Tagore
..
Mar vele is kuzdenek az indiaiak: https://www.indiatvnews.com/news/in...ter-subhas-sarkar-controversial-remark-727488G. Hajnóczy Rózsa (Rossz nyelvek szerint Germanus Gyula a felesége nevén) ír elég sokat róla a "Bengáli tűz" című könyvében.
Zefram Cochren első kísérletei? Elvégre rohamléptekkel rohanunk a kapcsolatfelvétel feléEz micsoda?
![]()
abandoned_addiction on Instagram: "Today's Featured Artist: . ♦️ @rsk.photos ♦️ . ⓒ ⓞ ⓝ ⓖ ⓡ ⓐ ⓣ ⓤ ⓛ ⓐ ⓣ ⓘ ⓞ ⓝ ⓢ . Selected by Elsa | @amerissa79 . To be featured please follow and tag @abandoned_addiction #abandoned_addiction⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
6,475 likes, 44 comments - abandoned_addiction on November 7, 2021: "Today's Featured Artist: . ♦️ @rsk.photos ♦️ . ⓒ ⓞ ⓝ ⓖ ⓡ ⓐ ⓣ ⓤ ⓛ ⓐ ⓣ ⓘ ⓞ ⓝ ⓢ . Selected by Elsa | @amerissa79 . To be featured please follow and tag @abandoned_addiction #abandoned_addiction⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ❣️Visit...www.instagram.com
Igen, említi természetesen.G. Hajnóczy Rózsa (Rossz nyelvek szerint Germanus Gyula a felesége nevén) ír elég sokat róla a "Bengáli tűz" című könyvében.
Ne haragudj, de ezt kifejtenéd nekem? Nem egészen értem mire gondolsz, és kíváncsi vagyok, hogy ezt hogy érted.Hát nem.
A lényeges különbség a kötésben van, Szerves-szervetlen. Nem mindegy a talajnak! Amúgy meg a kijuttatott N kb. 20%-a hasznosul, a többi meg szivárog el/le a talajba, vizekbe!
Az meg mekkora biznicc, hogy a boltba veszed a Nitrogént, közben itt van levegőben!!??
Az amit a pillangósok megkötnek, az pont olyan formában, pont ott van ahol a növények fel tudják venni! Csak azon nincs profittyy....
Szakadó esőben felbecsülhetetlen. Amúgy melyik korszak?Van valaki köztetek, aki járatos különböző katonai ruhadarabok gyűjtésében?
Érdekelne, hogy szerintetek egy eredeti ausztrál katonai slouch hat (illusztrációként lásd az alábbi képen) mennyit érhet?
![]()
Pontosan nem tudom. Az illető, akitől a családom birtokába jutott, még jóval a rendszerváltás előtt került ki Ausztráliába, majd ott állampolgárságot szerezve belépett a hadseregbe. Érzésem szerint min. 30 éves lehet, de szinte egy az egyben úgy néz ki, mint ami a fenti képen is van.Szakadó esőben felbecsülhetetlen. Amúgy melyik korszak?
Nem ismerem amúgy az ausztál kalapok értékét, numizmatikában, ill egyéb hasonló területeken viszont ez rengeteget számít. Dédapám rohambilije jóval többet ért a gyűjtőknek, mint nagyapámé ért volna, ha megmarad. Pedig kvázi ugyanolyan, csak egy vh különbség. Így rákeresve volt 20 dollárért és 100 ezer dollárért is ilyen. Szóval ne haragudj a kvázi trollkodásért, csak szerintem a hozzáértőknek is fontos, hogy melyik korszak, melyik ezred stb.Pontosan nem tudom. Az illető, akitől a családom birtokába jutott, még jóval a rendszerváltás előtt került ki Ausztráliába, majd ott állampolgárságot szerezve belépett a hadseregbe. Érzésem szerint min. 30 éves lehet, de szinte egy az egyben úgy néz ki, mint ami a fenti képen is van.
Jaa persze, ez tök jogos kérdés volt, csak sajnos én nem vagyok járatos a témában.Nem ismerem amúgy az ausztál kalapok értékét, numizmatikában, ill egyéb hasonló területeken viszont ez rengeteget számít. Dédapám rohambilije jóval többet ért a gyűjtőknek, mint nagyapámé ért volna, ha megmarad. Pedig kvázi ugyanolyan, csak egy vh különbség. Így rákeresve volt 20 dollárért és 100 ezer dollárért is ilyen. Szóval ne haragudj a kvázi trollkodásért, csak szerintem a hozzáértőknek is fontos, hogy melyik korszak, melyik ezred stb.
Mint Ausztriában....A kelták úgy mondják:"fuck the tax man",és brown envelope-nak mondják a cash-t.
Mielőtt valaki beleájulna a nyugat popójába,itt sem ad számlát senki,sem a szerelő,sem a fogorvos,sem a patikus,autómosó,hacsak nem kérsz,de akkor többet ott nem kapsz időpontot,csak ha előre szólsz,hogy kell számla.
A kisebb cégek,ill a régi alkalmazottak,akikben megbíznak,ugyanúgy kapnak számlára fizut,meg kp-t is,mint otthon,itt is a melósnak kell a főnök popójára figyelni,nehogy túl sok adót kelljen csólingernek fizetnie.
A heti 600 nettó környékén van adókulcs változás,ott szokott megvilágosodni az egyszeri bányatulaj/egyéb kis vállalkozó,ill most itt is kitört a gazdasági fellendülés,egyből összerezzen a munkáltató,ha a fizu,adó,túlóra varázsszavak hagyják el a melós szűzi ajkait.
![]()
Filozófus, az van elég ebben az országban, az biztos...Jó könyvei vannak. A Kőtörő fű és a Duna evangéliuma nagy kedvencem.
Sajnos én pont nem így látom, a világnézetünk egy telep szar, és a vargairén meg a berkikrisztián mondja meg az igazságokat az életről-halálról. Szerintem!Filozófus, az van elég ebben az országban, az biztos...
De csak ebben az országban sztárolunk bűnözőket, megbukott politikusokat, pszichopata meg szociopata írástudatlanokat!! Ennek itt nagy divatja van! Tükrözi a népesség aktuális lelkiállapotát!Sajnos én pont nem így látom, a világnézetünk egy telep szar, és a vargairén meg a berkikrisztián mondja meg az igazságokat az életről-halálról. Szerintem!![]()
Mi bajod az ufokkal?Mert már takaritva lett nem is olyan régen! De veszélyesebb volt mint a T-72 topik meg a biztpol magyarország topik együttvéve! És hozzáadnám + az UFO topikot is!
Sajnos én pont nem így látom, a világnézetünk egy telep szar, és a vargairén meg a berkikrisztián mondja meg az igazságokat az életről-halálról. Szerintem!![]()
Az UFO-sat ne bántsd! Ott legalább lehet álmodozni.Mert már takaritva lett nem is olyan régen! De veszélyesebb volt mint a T-72 topik meg a biztpol magyarország topik együttvéve! És hozzáadnám + az UFO topikot is!
nem csak itt, ez a fejlett világ jelenlegi állapotaDe csak ebben az országban sztárolunk bűnözőket, megbukott politikusokat, pszichopata meg szociopata írástudatlanokat!! Ennek itt nagy divatja van! Tükrözi a népesség aktuális lelkiállapotát!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..