És tényleg van ilyen. (Meg fan clubja).Oké, ezt a licitet most megnyerem, jó?
És van rokona, a Ramadan Geci.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És tényleg van ilyen. (Meg fan clubja).Oké, ezt a licitet most megnyerem, jó?
Neked mi mindenre van időd...Nem tudom, hogy ez volt-e már.
Egy hazánkfia faszagyerek.
Ezek meg botcsinálta James Bondok. Ezt aki kihagyta tolja le. Beszartok majd a röhögéstől és egy tanulsággal lesztek gazdagabb.
Daulton módszer mindig működik.
Egy középhosszú tekerés alatt végighallgatok egy ilyet.Neked mi mindenre van időd...
Csak arra ezt a pénzt nem lehet felhasználni. De ezt te is tudod...Igazából csak az fáj, hogy ennyiből lelkes emberek az egész keceli rozsdaparkot fel tudnák újjítani, hogy az unokáink is lássák.630 millióért épül ECO-park Kisvárdán, de a szobrokat és a kilátót pár év múlva le is bontják
A látogatókat egy 11 méteres, ölelő emberalak fogadja.444.hu
Bah, de sajnálom azokat a rozsdás vasakat ott.
Én tekerés közben magammal szoktam beszélgetni...Egy középhosszú tekerés alatt végighallgatok egy ilyet.
Jó időben 2+ óra alatt akár többet is.
2+ éve szinte nem hallgatok zenét tekerés közben, csak tartalmat.
Így elég sok minden belefér.
Nem.Csak arra ezt a pénzt nem lehet felhasználni. De ezt te is tudod...
Az se kutya, de en meg valoperes avagy fellebviteli biroval vitazok, ervelest gyakorlok nemegyszer a bringan...Én tekerés közben magammal szoktam beszélgetni...
Bringaflow Mindenféle kreatív munkára jó, én pl. útközben szoktam felépíteni a hosszabb előadásaim dramaturgiáját. Sokkal hatékonyabb, mint asztal mellett.Az se kutya, de en meg valoperes avagy fellebviteli biroval vitazok, ervelest gyakorlok nemegyszer a bringan...
A szkriptjeim váza szintén így épül fel.Bringaflow Mindenféle kreatív munkára jó, én pl. útközben szoktam felépíteni a hosszabb előadásaim dramaturgiáját. Sokkal hatékonyabb, mint asztal mellett.
Én erre a HÉVet használom, de a bicikli is jóBringaflow Mindenféle kreatív munkára jó, én pl. útközben szoktam felépíteni a hosszabb előadásaim dramaturgiáját. Sokkal hatékonyabb, mint asztal mellett.
Én kutyaséta közben rakom össze a script logikát. Hazaérek gyorsan beverem a kódot a gépbe.Én erre a HÉVet használom, de a bicikli is jó
Nem.
De szörnyű hogy ezekre a baromságokra lehet pályázni, azokra meg amik a múltunkat tényleg bemutatnák senki nem csinál egy rendes pályázatot.
Pedig egy jó múzeum, ahova épülne még egy Reptár nagyságú csarnok, ahol bemutatják replikákkal a magyar harckocsigyártást, van pár félbevágott tank meg egyéb harcjármű, meg a mostani gyűjtemény felújításával Kecelen baromira meg lehetne nyomni az idegenforgalmat.(arról ne is beszéljünk, ha lenne eestleg egy elfürészel Leopard1 meg M60 is az orosz tankok mellett, akkor a fórumtársaink hetente mennének le tolómerővel veszekedni)
Sajnos én azt látom, hogy csak ilyen szarok épülnek mint ez, vagy a rakamazi látogatóközpont, tiszafüredi kerékpáros kilátó.
Itt vajon tengeri vagy légibeteg lehet az ember ettől?
Kutyaséta közben csak az ebre lehet koncentrálni (az ásítós fenevad, felnőtt kiadásban), úszás közben verset szoktam ismételni amíg ki nem ürül az agyam.Én kutyaséta közben rakom össze a script logikát. Hazaérek gyorsan beverem a kódot a gépbe.
Fennek, milyen fajta?Én kutyaséta közben rakom össze a script logikát. Hazaérek gyorsan beverem a kódot a gépbe.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..