Az addig nem baj míg nem vesztek össze egymással !Én tekerés közben magammal szoktam beszélgetni...
![Big Grin :D :D](/data/assets/smilies/biggrin.png)
![Big Grin :D :D](/data/assets/smilies/biggrin.png)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az addig nem baj míg nem vesztek össze egymással !Én tekerés közben magammal szoktam beszélgetni...
Na lassan kiderül mi az igazság, mert hamarosan tankolnom kell, és csak az E5-öt issza a taliga! Kiváncsi vagyok mit fogok látni a számlánAzért facebook-on már megy a hiszti, miért csak az E10-est, miért csak most, miért annyira, tavaly csak 320 volt, kutakon ezentúl úgyis csak E5 lesz 600ft-ért, stb...
Múltkor v-power racing 100 (vagy mi) után auchan 98-ast tankoltam, mert ott fogyott ki az üzemanyag, és ott volt dolgom, sietni kellett. Érezhetően lomhább lett utána, legalábbis azon az úton szüleimhez. Azért be is tanulja a motorvezérlő a paramétereket, de utána már nem figyeltem, nem éreztem nagyon lomhának később.Még életemben nem tapasztaltam, hogy a kocsi reagált volna arra, hogy hol tankoltam.A fogyasztást nem figyelem annyira.
az egész youtube ilyen szójalattés nyámnyám manchildren közönséget céloz.A világ egyik legszebb autója. Bár ezzel a modernista hűtőmaszk meg óracsoport nem valami szép. Meg nyilván szubjektív, de hozzám sokkal közelebb áll ez a formavilág és "funkcionalista" szemlélet, mint a modern autóipari termékek.
Egy rendes melós autó, amibe bevágja az ember a cuccot és beül sáros bakancsba. Helyén kell kezelni, nem futja, vagy nincs igénye mindenkinek G-merci meg Land Rover melós autónak.
Azt meg nem értem, hogy miért kell egy férfinak néha ilyen 7-9 évesek által az iskolai udvaron előadott fejhangon üvöltve bemutatni egy autót? (Vagy bármit.) Meg nincs benne sminktükör... ahhhha...
kormányfűtés! Ízületes ujjaim imádják! Legjobb olyan funkció, amiről amíg nem próbáltam, nem tudtam, hogy anélkül többet autót nem veszek!Ülésfűtést is szeretnék még![]()
Télen, utcán parkolt hideg autó. Nagyanyámtól iszonyat reumatikus hajlamot örököltem... Nekem kötelező, most már tudom, hogy pár telet anélkül, illetve bérautókban azzal is vezettem.Az meg már minek? Az enyém inkább hűteni kellene nyáron, mert parkolóba nem lehet megfogni.
Fura ez az EU, hogy a múltunk ápolását nem támogatja! Vajon miért?De szörnyű hogy ezekre a baromságokra lehet pályázni, azokra meg amik a múltunkat tényleg bemutatnák senki nem csinál egy rendes pályázatot.
akor inkabb az uton kozlekedj mint a jardan.Én 55-60-al sétálok, 80 körül futok, sprint után újra kell burkolni a járdát.
Itt egy nagy tévhit van: ez EU-nak le kell adni egy programtervet hogy mit akarunk csinálni, és ha nagyjából egybeesik a államok által közösen megadott témákkal, akkor fizetnek. Arra adják a pénz, amit az ország meghatároz. Amikor a saját programot összeállító szervezetünk elcseszi, akkor utána persze megy a mutogatás Brüsszelre. Mint amikor az volt a duma hogy nem lehet járművet venni EU-s pénzből.Fura ez az EU, hogy a múltunk ápolását nem támogatja! Vajon miért?
Kijöttek a kiegészítők amik láthatóvá teszik a nemteccik'-gomb számait. Firefox-szal próbáltam és eddig működik.
Csak ha be van ivva...akor inkabb az uton kozlekedj mint a jardan.
eletveszelyes vagy wazzeee![]()
az csak gyorsan megfustolt meg megfott sonka, nem az a kiszaradt rendes. ne egeszben vegyed, egy csomagolasban, meg ha szeletelve is van.Tegnap vettem szeletelt füstölt sonkát, aztán itthon szembesültem vele, hogy ez is tiszta víz.
Aztán eszembe jutott, hogy pár napja néztem egy áruházláncról egy dokufilmet ahol kiemelték, hogy brit törvények szerint ha kevesebb, mint 5% vizet tartalmaz a hús nem kell feltüntetni a csomagoláson és ezt maximálisan kihasználják odaát.
Gondolom idehaza is lehet vmi hasonló szabályozás, mert sokszor tragédia amit a henteseknél lehet kapni...
Nem V4 talàlkozó van Bp-en?Délelőtt volt két MD-90x rendőrheli kötelékben, később másfél órán belül két delegációs konvoj haladt el Dél-Budán a rakparton.
Ez nem szokványos. Várunk valami külföldi delegációt mostanság?
(közben még egy Németországból hazatérő H145M is látható volt)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..