Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

gatya

Well-Known Member
2012. március 30.
131
477
63

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 787
35 540
113
Ennek a hozzáállásnak olykor megvan a maga szélesebb körű haszna is, pl. a 70-es évek hi-fi aranykorában is ugyanez a szemlélet vezetett ahhoz, hogy a zenehallgatás addig sosem tapasztalt minőségben lett elérhető nagy tömegek számára is, ami magával hozott egy aranykort a zenében is. Sztem egyértelmű összefüggés van a japán mikroelektronikai forradalom, és a legendás lemezek megjelenése között. A jó hi-fik igényes és vásárlóképes közönséget generáltak, akiknek érdemes volt igényes zenét csinálni. Egy ritkán hangsúlyozott következmény pl. az is, hogy a zeneválasztás akkoriban értékválasztás is volt.
Aztán eljutottunk napjainkba, mikor az emberek nagy része a youtube-ról hallgat zenét, vagy más hasonló minőségű megosztóról ált. nem minőségi kimenetelen.

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 787
35 540
113
  • Vicces
Reactions: Kim Philby
K

kamm

Guest
Mi, hogy állatot lehet vinni repülőre? És mi van az allergiásokkal?
Personal comfort animal. Ha peldaul papiron is korosan stresszes vagy, PTSD stb, akkor bizonyosakat felengednek:

Legjobb az a sztori, ahol a csajnak nem engedtek fel a tengerimalacat, erre lehuzta a vecen, nehogy leszallitsak... :eek:

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 787
35 540
113
Bele sem merek gondolni, hogy egy telefonban milyen chip intézi a hangot. Hifit mindenkinek!
Nem mindegy, hogy miből hallgatja a nép a Csóré Bélát vagy a Bitto Duót?
Szerencsére nem vagyok audiofil, nekem a minőség sokadlagos a kreativitás után. Lehet a legminőségibb hangzás a századszorra ugyan azt tolják.

• Vicces
Reactions: FilcTroll
T

Törölt tag

Guest
Amúgy Tidal most 3 hónapra 100 ft. Amúgy jó lenne valami olyan telefonish dolog ami normális hangot ad ki.
Mit találtam az ilyen 100k és csak zenélni tud. Na annyit nem ér meg.

• Tetszik
Reactions: FilcTroll
K

kamm

Guest
Amúgy Tidal most 3 hónapra 100 ft. Amúgy jó lenne valami olyan telefonish dolog ami normális hangot ad ki.
Mit találtam az ilyen 100k és csak zenélni tud. Na annyit nem ér meg.
Ha meg talalsz eladot, akkor a tavalyi LG V60-ban (utolso LG flagship) egeszen szenzacios DAC van, direkt ilyesmi celra raktak bele:

Meg en is elfiloztam most a Tidal kapcsan, hogy veszek egyet masodik telefonnak...

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 008
K

kamm

Guest
Hijjnye, az eleg necces volt, mit ne mondjak, raadasul nem is nyitott vegul tartalekernyot...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fip7 and fishbed
T

Törölt tag

Guest
Szerencsére nem vagyok audiofil, nekem a minőség sokadlagos a kreativitás után. Lehet a legminőségibb hangzás a századszorra ugyan azt tolják.

Én most FLAC-ból konvertáltam magam 360kbit-es MP3-at és úgy tolom autóban a Eurobeat-et :D
Mondjuk jó lenne ha vinné magát a FLAC-ot, de ez van...

De asszem nemrég volt vmi kisebb balhé, mert a youtube-osok elkezdték lelődözni azokat a script-eket amikkel a pórnép tőlük stream-eli a zenét videó (és így reklámok) nélkül.

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
14 426
40 277
113
Én most FLAC-ból konvertáltam magam 360kbit-es MP3-at és úgy tolom autóban a Eurobeat-et :D
Mondjuk jó lenne ha vinné magát a FLAC-ot, de ez van...

De asszem nemrég volt vmi kisebb balhé, mert a youtube-osok elkezdték lelődözni azokat a script-eket amikkel a pórnép tőlük stream-eli a zenét videó (és így reklámok) nélkül.
FLAC-Kraftwerk! :hadonaszos:

P

Pogány

Guest
A jeruzsálemi Kongresszusi Központban ma este mintegy kétezer ortodox vallási iskolás fiatal jelenlétében, haszid zenészek közreműködésével kívánták meggyújtani a nyolcadik hanukai gyertyát. Csakhogy tömeges bunyó, székdobálás és éktelen ordítozás tört ki a vallásos fiatalok és a rendfenntartó biztonsági őrök között – írja a Jedi’ot Áháronot.
Forrás: https://kuruc.info/r/6/236998/

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
15 008
38 090
113
Nyilván konteó, hogy a vakcináknak köze lehet a szívrohamok számának állítólagos növekedéséhez, de nagyon igyekszik a mainstream média eloszlatni, ez már kicsit szánalmas, ua. mint az, hogy "egy autó rohant a tömegbe Waukeshában" és hasonlók.

rzydzl7mtr381.png

• Tetszik
Reactions: Pogány

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
7 417
34 314
113
Nyáron egyik házibuliban a közönség májfunkciói alulmúlták a fogyasztás mértékét és rajtam kívül mindenki indokolatlanul hamar kidőlt. Szóval részegen unalmamban fogtam magam hajnalban és addig ordítottam a baszatáskával együtt a Rammsteint, amíg fel nem keltettem mindenkit :D Viszont cserébe másnap több órányi Bittó Duót kaptam revansként :oops: