Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nyáron egyik házibuliban a közönség májfunkciói alulmúlták a fogyasztás mértékét és rajtam kívül mindenki indokolatlanul hamar kidőlt. Szóval részegen unalmamban fogtam magam hajnalban és addig ordítottam a baszatáskával együtt a Rammsteint, amíg fel nem keltettem mindenkit Viszont cserébe másnap több órányi Bittó Duót kaptam revanskéntNem mindegy, hogy miből hallgatja a nép a Csóré Bélát vagy a Bitto Duót?
A jeruzsálemi Kongresszusi Központban ma este mintegy kétezer ortodox vallási iskolás fiatal jelenlétében, haszid zenészek közreműködésével kívánták meggyújtani a nyolcadik hanukai gyertyát. Csakhogy tömeges bunyó, székdobálás és éktelen ordítozás tört ki a vallásos fiatalok és a rendfenntartó biztonsági őrök között – írja a Jedi’ot Áháronot.
Forrás: https://kuruc.info/r/6/236998/
Szia, erős első hozzászólás!Őszintén érdekel, hogy az itt megszólalók hogyan definiálják a “jobboldaliságot”.
Csak mert Magyarországnak az elmúlt száz évben még nem volt jobboldali kormánya.
De megérte! A Rammstein csak üvöltve, csuka hangerőn élvezhető! Az alvók érdekében tetted!Nyáron egyik házibuliban a közönség májfunkciói alulmúlták a fogyasztás mértékét és rajtam kívül mindenki indokolatlanul hamar kidőlt. Szóval részegen unalmamban fogtam magam hajnalban és addig ordítottam a baszatáskával együtt a Rammsteint, amíg fel nem keltettem mindenkit Viszont cserébe másnap több órányi Bittó Duót kaptam revansként
A basz-mivel....?a baszatáskával
ortodoxok,,, megint,,, Izrael békemenetelői...A jeruzsálemi Kongresszusi Központban ma este mintegy kétezer ortodox vallási iskolás fiatal jelenlétében, haszid zenészek közreműködésével kívánták meggyújtani a nyolcadik hanukai gyertyát. Csakhogy tömeges bunyó, székdobálás és éktelen ordítozás tört ki a vallásos fiatalok és a rendfenntartó biztonsági őrök között – írja a Jedi’ot Áháronot.
Forrás: https://kuruc.info/r/6/236998/
Inkabb az ellenkezoje szerintem. Az ortodoxok Amerikaban is, meg nalatok is egy aggressziv, primitiv-civilizalatlan torpe szekta, akiket mindossze a nagy pofajuk hataroz meg, meg a katonasagot is megusszak, adot sem fizetnek, egy igazi parazita csocselek, amelyik az egvilagon semmit nem tudtak meg felmutatni az elmult 2-3 ezer evben (mar amelyik letezett, mert az europai askenazik az eleve egy betert convert csoport, kozuk nincs a kozel-keleti zsidokhoz.)ortodoxok,,, megint,,, Izrael békemenetelői...
pontosan, mint Bayer és tsai megfélhetésiek.Inkabb az ellenkezoje szerintem. Az ortodoxok Amerikaban is, meg nalatok is egy aggressziv, primitiv-civilizalatlan torpe szekta, akiket mindossze a nagy pofajuk hataroz meg, meg a katonasagot is megusszak, adot sem fizetnek, egy igazi parazita csocselek, amelyik az egvilagon semmit nem tudtak meg felmutatni az elmult 2-3 ezer evben (mar amelyik letezett, mert az europai askenazik az eleve egy betert convert csoport, kozuk nincs a kozel-keleti zsidokhoz.)
Szóval te azt állítod, hogy urambátyám alapon túlhatalomra tesznek szert? Nahát. Fogadjunk csak a tehetségük miatt gyűlölködsz és irigyled az intelligenciájukat!Na de azok pont hogy bekes menetelok, az ortodoxok meg az ellentete.
Nem keverem, hanem szerintem egykutya.
Sot, megkockaztatom, itt (NYS) a sima ortodoxok meg visszataszitobbak, mert azok joval aljasabbul operalnak: 10-15 ev alatt, szervezetten epulnek be a helyi politikai-jogi-gazdasagi vezetesbe es teljesen perverz modon elteritik es korrumpaljak az egeszet. Ez a varosban (NYC) gyakorlatilag a 40-50-es evekre le is zajlott, kiszoritottak az ireket meg olaszokat rengeteg beosztasbol. A 60-as evekre mar utaltak oket, akkor taktikusan kooptaltak a spanyolokat meg feketeket, pedig aztan semmi kozuk a civil jogi temahoz (a feketek a mai napig gyulolik az ortodoxokat.)
A Haredim osszes szektaja sem er fel az ortodoxokkal. Keress ra peldaul Helen Weinsteinra, egy igazi visszataszito vegleny mar kinezetre is (kb mint egy idosodo shemale), hat meg ha kiderul, hogy a sajat apjatol vette at a szeket a NYS torvenyhozasban, majd resze volt a court system teljes atveteleben es korrumpalasaban, reformotletet meg vitara sem engedett 30 evig az illetekes bizottsag elen, mikozben szazmilliokat teritett el child-abusing, felhaborito mukodesu ortodox yeshivaknak - a mi adonkbol. Erre a vonatra a Satmar meg hasonlok max felulhetnek, de nem lehetnek masinisztak, mert ahhoz azok tul hulyek (no meg a legtobb putris szinten maradt a mai napig, ket ertelmes mondatot alig birnak kinyogni, ha nem mindennapos a tema.)
Amugy a legjobb fegyver ellenuk itt a nyilvanossag - nalatok az nem mukodik?
Itt sem ment konnyen, de ma mar nem akkora tabutema... vagy nalatok nem meri/nem tudja a sajto bevallalni, hogy megirja, mit muvelnek? (Tudom, hogy par kezben van ott is a sajto nagyja.)
Ott pedig konyebb lenne, mert ott meg antiszemitazni sem tudnanak.
Van egy ilyen elmélet halmaz az elveszett zsidó törzsekről, annak egy oldalági hajtása.Jézus, ez mi?
Még a koliban volt, hogy valaki 3 napja nyomta folyamatosan a hip-hop maraton c számot neki max hangerőn. A B-20 bosszúja azonban már közel volt. Végül a harmadik figyelmeztetés után 1 órával hétfőn este 18:00kor időzítéssel, hogy biztos egyben induljon végül mintegy 1000 W hangteljesítménnyel indult meg a hangfalak háborúja a rock katonái c szám koncertfelvételével, majd ezt követően az összes rock örök szám amit el tudtunk érni, mintegy 3 óra időtartamban. A hip-hop mániásunk ebből vette a lapot.Nyáron egyik házibuliban a közönség májfunkciói alulmúlták a fogyasztás mértékét és rajtam kívül mindenki indokolatlanul hamar kidőlt. Szóval részegen unalmamban fogtam magam hajnalban és addig ordítottam a baszatáskával együtt a Rammsteint, amíg fel nem keltettem mindenkit Viszont cserébe másnap több órányi Bittó Duót kaptam revansként
Ezek az ilyen kisebb-nagyobb, jobb esetben vállon, rosszabb esetben kézi bőröndként gurulósan hordozható mobil JBL hangfalak, amikhez nem kell kábel, mert akksiról mennek és boldog-boldogtalan bluetooth-al rá tud kapcsolódni. Csak mivel táskához hasonlóan lehet hordozni, emiatt ragadt rá felénk az ilyenre a baszatáska elnevezésA basz-mivel....?
Szóval te azt állítod, hogy urambátyám alapon túlhatalomra tesznek szert? Nahát. Fogadjunk csak a tehetségük miatt gyűlölködsz és irigyled az intelligenciájukat!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..