És mi a fasznak van neki, ha megjön egy pár, aki kinéz magának egy csapot ami majd egy évtizede lóg egy elfekvős falon, kissé karcos és a szaktudású ember jelzi hogy majdnemnugyanazt a formát egy új gyátástechnológiájú csaptelepből megveheti tíz-harmincezerrel olcsóbban, de ő ragaszkodik, leszeded és néz azzal a felsőbbségges akkor is neki van igaza tekintettel mintha meg akartad volna fosztani valamitől, aztán két óra-egy nap múlva visszahozza, hogy meggondolta magát? Amikor ül veled szemben a sokmilliárdos vállakozó és te egy perc alatt kiszámolod az anyagigényét szakértelemmel mert tudod a csomagolásokat, de ő NEM HISZ neked és nekiáll kiszámolni és már tíz perce szenved ez a nyilvánvalóan hozzám képest gazdag tehát zseni négy sorral aminek mindegyike ugyanazt az egyszerű matematikai formulát igényli és elbassza és mikor kijavítod NEM HISZ neked hiszen egyértelmű, hogyt e át akarod baszni és őt nem baszhatod át és mire a végén a mögötte várakozó ingerült vásárló segítségével megkapja ugyanazt az eredményt mint amit adtál neki, ne nézz közömbös lesajnálással. Amikor kiszámolod az anyagigényt x anyunak aki a lánya lakását csinálja és egyből úgy indul ki, hogy te át akarod baszni, mert sok a hulladék szóval lerajzolod neki és akkor lesz szakértelem, hű. Ami9r megkérdezed, hogy van-e ablak x helyiség falán és az legalább kb. mekkora hogy szakértelemmel és odafigyeléssel ne vetess neg vele felesleget és nem tudja! Akár húsz kibaszott éve él benne és nem tudja. Amikor bejön hozzád hogy számolj neki és csak nézed mert semmilyen méretet nem közölt és akkor tudja meg, hogybte nem tudod mekkora a lakása és milyen elrendezésű és mit akar bele. Amikor áll előtted egy rikácsoló vénasszony és követeli, hogy hívd fel az adott külföldi gyártó képviselőjét hogy menjen ki x gyáregység raktárába és ott nézzen megy egy adott csempét és magyarázza el telefonon keresztül, hogy mennyire szürke az itt kiállított padlólaphoz képest. Amikor bejön a random vásárló és majdnem leköp mert az az egy adott dolog nincs kiállítva amit ő keres és rádripakodik, hogy mindenből lennie kellene, de amúgy így is 1000 m2 minden és te még mindig nem ütsz, hanem elmagyarázod, hogy csaknaz általa keresett gyártó katalógusa 52000 féle javarészt nagyméretű termék, aztán megjön a másik és közli, hogy ő nem fog ennyi mindent végignézni, mutass valamit. Hogy mit? Azt majd te mint egy vallatáson lassan kiszeded belőle.
Amikor állsz a vécék előtt és már mindet megmutattad mert neki wc kell, és elmeséli hogy szokott szarni és milyet és miért kell neki olyan wc hogy úgy menjen le és nem baszhatod szájba és közben az asszonykája találnegy sarokban egy mosdót az elfekvők között a 'homályban' amit b+, nem is keresnek de nincs rajta címke és ettől ilyan fontos lesz, hogy fél órát kutattok egy csődbement gyár szarjai között az egy emberrel aki annyura rég ott van, hogy legalább a gyárra emléjezzen és megkeresitek és lelkesen néznek és amikor.megvan, akkor nem kell. Amikor nem tudja elképzelni a helyet ahol él legalább húsz éve kékben, vagy bézsben, mert egyáltalán nincs képzelőereje annyira üres fogyasztó. Amikor elmondod szakértelemmel mert mindennek utánjársz és mindennek tudod az átlagos idejét, hogy mennyi idő amíg befutnak a megrendelt dolgok, de másnap reggel már hív, hogy na, látok már valamit? Amikor kibaszott sügős egy hét múlva kell és a nagykeres kollégával legóztok a fuvarokkal egy órát miatta aztán megjön anszarja és ott áll egy-két-három hónapot. Amikor őrjöng mert a gyári csomagolók akik nem én vagyok lefelejtették a szarját a fuvarról, vagy a kamion aminek a sofőrje sem én vagyok lerobban, aztán egy héttel később megérkezik, addig a kurva anyámat természetesen, aztán ott áll egy-két-három hónapot.
Amikor őrjögve egyből a vezetőséget keresi és amkurva anyámat, mert nem szóltam neki, aztán rámutatok, hogy ott vannak a hívások a híváslistájában napokon keresztül és az email jól olvashatóan csak ő még nem nézte. Bocsi nincs.
Sorolhatnám még, biztos a szakértelem lenne a megoldás arra, hogy tudatosuljon benned, hogy TE újítasz fel vagy építkezel, NEM ÉN. Nem nekem kell tudnom kitalálni helyetted hogy mit akarsz, mekkorát és milyen színűt, főleg ha én csak alaprajz szinten jártam azon a helyen ha láttam egyáltalán mert nem akkor kezded letölteni elkérni valakitől. Hogy kell törődnöd a saját fogyasztási cikkeiddel mégha rám is akarod hárítani mindenestől mert nekd CSAK EZZEL AZ EGGYEL kell foglakoznod, nekem meg a fenti összessel és egyszerre és a 90% ilyen vagy ezeknél is rosszabb és a hülyeségeik kombináltan is megjelennek akár rosszindulattal is fűszerezve kirívó esetben.
Biztos az eladó a szakertelméből fakadóan az ország összes emberét előrelátóan felhívja, hogy azok elolvassák a weboldalon amin amúgy webshopban rendelhetnek is, a kibaszott üzletek kibaszott nyitvatartasi idejét és ne erkezzenek meg három perccel zarás előtt a teljes elmebeteg folyamat lefolytatásának igényével és sértődjenek meg amikor nem a válasz. Biztos a bunkó vigyor a bűn amikor van ilyen lehetőségük hogy megtudják a nyitvatartást és utána érkezzenek és mint egy függő próbáljanak bejutni minden egyes nap.
Biztos a termekek iránti szakértelem oldja meg, hogy a tásadalom javarésze ne kretén balfaszként álljon neki bárminek.