Na szóval használtan vennék a keret 2 millió Ft! 7 személyes családi! Ebből a kategóriából nincs olyan sok' a Zafirát meg a VW Sharan-t nézegettük! A Dachia-t hagyjuk az utcában 3 van csak belőle nem fogok beállni a sorba! A másik meg inkább veszek használtan egy autót de abba legyen anyag, mint újonnan egy Dachiat'
Dacia-t én sem ajánlottam volna.
De akkor az a sorvezető, amit
@papajoe mondott. Ha átlagos használatra kell, olyan, ami nem romlik el, vagy könnyen javítható, sokszor kis utakat is mész vele, még ha olykor hosszabbat is, akkor benzines kell neked, szívó. Ekkora kasznihoz az egyhat kevés, nézz nagyobbat, de tartsd észben, hogy nagyobb moci szomjasabb.
Ha nem araszolsz gyakran dugóban, akkor kézi váltós. Minél egyszerűbb konstrukció, annál jobb. A TSFI előtti német csodák sem voltak rosszak, de közmegegyezés, hogy 2005-2015 időszakban inkább a japók voltak jobbak. Vigyázat, a Nissan nem számít annak (kivéve a GTR).
Szerk:
@Kurfürst írta fentebb és igaza van, a Prius ugyan hibrid (ergo komplex), de nagyon gazdaságos, csak jót hallottam róla, megbízható. Annyi csak hogy kerüld az extaxikat.