Beszélgető

Szlovénia, Szlovákia? Azok is identitászavaros szlávok. :) A szlovén és szlovák fejedelmek, királyok listáját valahogy hiába keresem a történelemkönyvben...
Van idejük. Az első ezer évből mi sem tudunk sokmindent felmutatni, csak kutatjuk a múltat. Ha az emberiség nem csinálja ki önmagát rövid időn belül, akkor nekik is lesz történelműk. Amerikai királyokat sem tudunk felsorolni, mégis jelenleg vezető hatalom.
"A történelemkönyveket a győztesek írják"
De tekints ki egy kicsit ebből a szűk Kárpát-medencéből, és rögtön sok kisebb-nagyobb államot/népet/nemzetet fogsz találni, akik a XX. században ébredtek nemzeti öntudatra, most mindegy, hogy maguktól, vagy külső behatásra.

• Tetszik
Reactions: Bleroka and enzo
amúgy meg mióta divat itt a lengyeleket ennyire negatívan kritizálni? Meg mi az, amit az idézett cikk két szerzője rosszul tud? A lengyelek még ez ének az elején is a legjobb barátaink voltak
Amióta szerintük sem az ukránok a felelősek a speciális katonai művelet kényszerű elrendeléséért.

• Tetszik
Reactions: Kopi2000
Jó a kérdés amúgy. Ez ilyen társadalmi munkában végzett OSINT hírszerzői - bocsánat -, hír-hozói :) tevékenység itt, úgy tűnik. :D
Némely emberkénél meg már inkább nem is OSINT, hanem PSYOPS :oops:
Komolyan? Nahát! Ilyenekről még nem is hallottam. Nem gondoltam volna.
Hogy mik vannak. Teljesen meg vagyok döbbenve. Csak én nem tudtam róla, vagy más se?
Én eddig azt olvastam itt, hogy igazából senki nem olvassa a fórumot, csak pár hobbista foteltábornok. Miért tenne akkor ilyeneket valaki, amit leírtál?

Hogy mik vannak. Teljesen meg vagyok döbbenve. Csak én nem tudtam róla, vagy más se?
Én eddig azt olvastam itt, hogy igazából senki nem olvassa a fórumot, csak pár hobbista foteltábornok. Miért tenne akkor ilyeneket valaki, amit leírtál?

Hm, nem tudom, fogalmam sincs.

Egyrészt - állítólag - olvasnak minket "fontos emberek", meg feltehetően külföldi szolgálatok is. Másrészt,
van olyan (szintén "szakmai", de elég erősen atlantista irányultságú, mostanában egyik tevékenységük, hogy mintegy "doxxolják" a magyar médiában megszólaló szerintük "oroszpártiakat") FB csoport, ahol pár arc dicsekedett vele, hogy a HTKA-ra járnak "trollkodni". Bár lehet, hogy a HTKA-s facebook oldalra gondoltak.

Egyrészt - állítólag - olvasnak minket "fontos emberek", meg feltehetően külföldi szolgálatok is. Másrészt,
van olyan (szintén "szakmai", de elég erősen atlantista irányultságú, mostanában egyik tevékenységük, hogy mintegy "doxxolják" a magyar médiában megszólaló szerintük "oroszpártiakat") FB csoport, ahol pár arc dicsekedett vele, hogy a HTKA-ra járnak "trollkodni". Bár lehet, hogy a HTKA-s facebook oldalra gondoltak.
Hát nézd, Neganról és misinatorról biztosan tudjuk, hogy kormányközeli, vezető pozícióban vannak. A többi meg ki tudja.
Nem baj, hogy trollkodnak, csak sajnos olyan silányul teszik, hogy az még szórakoztatónak se szórakoztató, jó, ulippo ebben azért dícséretet érdemel a kitartásáért és néha még humora is van -a maga stílusában.

Hát nézd, Neganról és misinatorról biztosan tudjuk, hogy kormányközeli, vezető pozícióban vannak. A többi meg ki tudja.
Nem baj, hogy trollkodnak, csak sajnos olyan silányul teszik, hogy az még szórakoztatónak se szórakoztató, jó, ulippo ebben azért dícséretet érdemel a kitartásáért és néha még humora is van -a maga stílusában.

Negan nem kamionsofőr? ;)

Ew a pesti flaszteron.
o_O

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Hűha
Reactions: BJani
Akarok venni egy 7 személyes családi autót mert lassan kinőjük az autónkat! Esetleg valakinek ha van tapasztalata a motorok terén mit érdemes venni! Gondolok itt dízel vs benzin! Az elképzelésem Opel Zafíra B vagy mondjuk VW Sharan! Ezekből is milyen motort érdemes nézni? 1.9 TDI társai! A válaszokat előre is köszi!:rolleyes:

• Imádom
Reactions: Kim Philby
Akarok venni egy 7 személyes családi autót mert lassan kinőjük az autónkat! Esetleg valakinek ha van tapasztalata a motorok terén mit érdemes venni! Gondolok itt dízel vs benzin! Az elképzelésem Opel Zafíra B vagy mondjuk VW Sharan! Ezekből is milyen motort érdemes nézni? 1.9 TDI társai! A válaszokat előre is köszi!:rolleyes:
Alattunk lakó ilyet vett:

• Vicces
Reactions: BJani
Alattunk lakó ilyet vett:

Igen ezt nem írtam oda, hogy a Dachia nem játszik mert inkább veszek egy használt autót mint egy papír hajtogatóst! De köszi! Amúgy erre van valami állami támogatás is! De már csak elvből nem! :rolleyes:

• Tetszik
Reactions: Kim Philby