Képzeld, én meg mikor megjelent a médiában. A tájékozatlanság hiánya még semmit nem jelent. dMeghallgattam sokszor, amit mondott, meg néha el is olvastam; de marhára nem érdekelt olyan mértékben, hogy valóban foglalkozzam komolyabban vele, hisz alapvetően nem tisztem belebeszélni a fővárosi közlekedésbe, ami ugye fő témája volt. Én meg a lábamat sem igen szeretném betenni székes fővárosunkba -de ez már egyéni dolgom.Kurvára senkit nem érdekelt 2010 utánig, hogy Vitézy kinek a rokona. Én tudod mikor tudtam ki, hogy OV kurva távoli rokona?
Elnézést, de ezt nehezen lehet értelmezni. Egyrészt nem kimondottan az Orbán rokonságról volt szó, még ha csak ehhez a narratívát is emeled ki; másrészt azt tudni kell, hogy ha nem is kifelé, de a Fideszen belül is vannak érdekcsoportok, ellentétek ésatöbbik -na most igazából Tarlóst is ebben el kell helyezni, hogy miként is áll. De ebbe nem szeretnék belemenni.Ha meg rokona, akkor érdkees, hogy egy kis tarlócsköcsög fúrta meg OV rokonát. Hmmmm. Talán mégsem faktor?
De. Abból is, hogy tudsz valamilyen szintű önkontrolt gyakorolni a felett, hogy miként fejezed ki magad egy kommunikációban. Egyáltalán, belemegy e az ember egy kommunikációs szituációba, avagy sem. Ugye erre mondják, hogy bizonyos szint felett nem megyünk bizonyos szint alá.Figyu, az értelmiségi lét nem abból áll, hogy nem baszódik fel az agyad a rád ömlő hülyeségtől.
Van egy pont, ahol lerepül gépszíj.
Nézd alapvetően engem nem zavar, ha valaki alpári stílusban kommunikál; én sem vagyok az a kegyeskedő fajta. De azért megnézem, hogy kivel és milyen kontextusban folytatok egy beszélgetést, vagy hozzászólást. Nem biztos, hogy ha az értelmiségi létről folyik a társalgás, akkor a "fasz" duplán történő beszélgetésbe való beemelése az valóban valid szófordulat és valóban ott kell lennie.
Nem, nem azért tettem be. Bár ez esetben látom elérte azon célját, amit egy ilyen kép hivatott képviselni egy kommentben. Sajnos a humoros faktorát nem értékelted.Te most előadta azt, hogy betettél egy képet, mint valami ultima érvet.
Azonban ne mondjuk már azt valakire, hogy értelmiségi közegből való, aki nagy nyilvánosság előtt dúrja az orrát (másik kezében meg a "bunkófont" lóbálja). Ehhez azt hiszem, hogy alapvetően nem is feltétlen értelmiségi közeg kell.
Ha elolvastad figyelmesen, amit írtam, azt is olvashatod, hogy le is írtam, hogy nem minősítem szakmaiságát. Ezért nem is értem, hogy miként tudod azt leírni, hogy "az lepereg", holott azt sem tudod, hogy én miként is értékelem azt. Na ennyit az "értelmiségről" -amit meg írtam is, hogy nem tartom magam annak. Meg persze elég gáz is lenne, ha valakinek annak kellene magát tartania.Az, hogy n+1 szervezet és más meg partnernek tekinti Dávidot, az lepereg.
Azt gondolod, hogy az, hogy ki mennyire és milyen formában tudja magát, véleményét, érdekeit menedzselni az nem függ a családi háttértől. Ez elég meglepő gondolatmenet.A felvetés meg az, hogy ki van a családjában valalinek és ki nincs, az mióta fokmérője az adott egyénnek?
Beszarok...
Van itthon véletlenül és vissza nem küldhetően ideküldött férfi felnőtt pelenka, amit szívesen felajánlok ha szükséged van rá. De teljesen komolyan. Szerencsére mindenféle nyavalyám mellett még nem szorulok rá.