Gondoltam mar elore, hogy az orosz fanoknal kiveri a biztositekot, amit csinaltam, azert is irtam le. Meg azert, hogy tudjatok, nemcsak a szajat jartatja mindenki, hanem tesz is azert, hogy tudjak a ruszkik, nem mindenki ert egyet a kulonleges muveletukkel. Ha mindenki megtenne, amit en, akkor legalabb tobben tudnak, mi a velemenye roluk azoknak, akik az oldokleseiket, amiket ti imadtok, eliteli... Entolem most ennyi tellett, legalabb megtudtak, hiaba vannak itt, az utalat a vezetesuk cselekedetei miatt itt is eleri oket. Nem vagyok buszke arra, amit tettem, de ugy ereztem kell tennem tenylegesen valamit, nem csak itt posztolgatni. Az elgondolast tett kovette, ami megelegedessel toltott el, hogy kifejezhettem, mennyire ertek egyet a haborujukkal... A sok ruszofil nehogy azt higgye, hogy itt mindenki gyikvallu, bu..i, anyamasszony katonaja stb... aki eliteli az orosz agressziot.... Legalabb Ti is tudjatok, van toke a liberalisoknak is.... Mivel ezt szeretitek, eloszeretettel ketsegbe vonni.... es hangoztatni....