megvan.Nem biztos, hogy látni; de a flightradar24.com -on vissza is tudsz lépni az időben.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
megvan.Nem biztos, hogy látni; de a flightradar24.com -on vissza is tudsz lépni az időben.
yep, lehet hogy nem a mieink voltak.. csak néhány másodpercig láttam a szakadozó felhők felett, a jobbján volt 2 vadászgép s egy jó ideig dübörögtek itt.Szerintem őt láttad.
Tippem szerint nem Gripeneket itatott, nem tudok róla, hogy a mieink már erre is jogosítottak lennének, pláne KC-46-ból.
Nem lepne meg, ha holnap is lenne. Érdemes lesz figyelni az ADSB Exchange-et/flightradart.yep, lehet hogy nem a mieink voltak.. csak néhány másodpercig láttam a szakadozó felhők felett, a jobbján volt 2 vadászgép s egy jó ideig dübörögtek itt.
Kossuth Contry.
Tgagyi, vagy Tpöcsöm..... én így hívtam őket, nincs is náluk szolgáltatás igényem, vagy 15 éveTelekomnál trógerebb szolgáltatóm soha nem volt.
Tgagyi, vagy Tpöcsöm..... én így hívtam őket, nincs is náluk szolgáltatás igényem, vagy 15 éve
Akkor a bíkísiek a magyar nyelv ukránjai?szerintem orosz, mert egyetlen "í" hangot sem hallottam
Elég nagy problémának látom troll oldalról ezt a folyamatos próbálkozást arra, hogy összemossuk a Szovjetúniót a nem szovjet Oroszországgal és egyenlőségjelet tegyünk közéjük. A Szovjetúnió szelleme minden volt, csak nem orosz és nagyon sokáig tartott mire ki tudtak tántorogni a tébolyból amit a nyakukba akasztottak az ugyanolyan oroszok csak más a vallásuk emberek. Persze tudom, troll vagy, téged ez nem érdekel, nekünk szovjetnek kell tekintenünk őket és tilos bármiféle konzekvencia azon kívül. Természetesen velünk van a baj, hiszen Németországban egy újonnan felállított Lenin szobor is progresszió, ötven évvel el vagyunk maradva. Vagy nekünk is kéne? Vagy hogy gondolod, mikor leszünk jó új európai embertípus? Ha szovjet Lenin szobrot állítunk, vagy ha a nem szovjet oroszokra nem szovjetként tekintünk?Én személy szerint a technológiát szeretem... mindenfélét.
Az emberek pedig, azokba az eszközökbe, amellyekkel egymást gyilkolják, azokba jó nagy adag kreativitást/újítást belepakolnak (az űrkutatásba is azért).
Az, hogy Magyarok 30 évvel az után, hogy 50 évig a Nagyoroszok kolóniája voltak, még mindíg annak propagandáját tolják privát életben... ez nekem... hihetetlenül szomorú. Abszurd.
Volt egy nagy forradalom, amikor az Orosz Cári birodalom rendszert váltott és bekebelezte a szatellitállamait.Elég nagy problémának látom troll oldalról ezt a folyamatos próbálkozást arra, hogy összemossuk a Szovjetúniót a nem szovjet Oroszországgal és egyenlőségjelet tegyünk közéjük. A Szovjetúnió szelleme minden volt, csak nem orosz és nagyon sokáig tartott mire ki tudtak tántorogni a tébolyból amit a nyakukba akasztottak az ugyanolyan oroszok csak más a vallásuk emberek. Persze tudom, troll vagy, téged ez nem érdekel, nekünk szovjetnek kell tekintenünk őket és tilos bármiféle konzekvencia azon kívül. Természetesen velünk van a baj, hiszen Németországban egy újonnan felállított Lenin szobor is progresszió, ötven évvel el vagyunk maradva. Vagy nekünk is kéne? Vagy hogy gondolod, mikor leszünk jó új európai embertípus? Ha szovjet Lenin szobrot állítunk, vagy ha a nem szovjet oroszokra nem szovjetként tekintünk?
Jogositványt szeretnél szerezni?Volt egy nagy forradalom, amikor az Orosz Cári birodalom rendszert váltott és bekebelezte a szatellitállamait.
Nevet is váltott, aztán tízmegpár évvel később az egyik bekebelezett állam ki akart szállni, ekkor a Nagyoroszok kivittek egy időre minden kaját az országból, csinálva egy hétmilliós népírtást, éheztetéssel.
Éhezett ön már valaha is?
Nem jó, elárulhatom... kétségbeejtő és kínnal is jár.
Szóval a Nagyoroszok akkor halálra kínoztak 7,5 millió Kisoroszt, de eltértem a témától.
Aztán megint tíz évvel később nyugatról megtámadták ezt a Nagyorosz országot.
A Nagyoroszok sikeresen védekeztek, visszaverték az invázort és minden köztúk lévő országot Kolonizáltak.
Aztán megint negyven évvel később bedőlt a gazdaságuk... A Nagyorosz rendszer része ugyanis nagyban, korrupcó terjesztése útján történő befolyáskialakításon alapult.
Ez, valamint a saját polgárainak túlzásba vitt indoktrinációja/agymosása/dezinformációja kifejezetten rossz gazdasági mellékhatásokkal járt, kóros szövődményeinek eredményeként bebukott a gazdaság.
A Nagyoroszok ekkor elvesztették Kolóniáikat (Pl. Magyarhont is) és a bekebelezett államok többsége is felszabadult.
Végül persze a világ legnagyobb és ásványkincsekben leggazdagabb országaként a Nagyoroszok újra talpra álltak és egy emberültővel bukásuk után újrakezdték Nagybirodalmi terjeszkedésüket... azokban az országokban, ahol volt Nagyorosz kissebbség, ott nagy pénzek beruházásával viszály magjait hintették éveken át.
A cél az volt, hogy a kissebbség diszkriminálva érezze magát, hogy meglegyen az ürügy a terjeszkedésre.
És a Nagyoroszok terjeszkedni kezdtek... kicsit úgy mint az Amcsik 70-30 évvel korábban az Industrial-Military-Complexük gazdaságélénkítő hatását fázisokban kiaknázva néhány évenként elfoglaltak egy darabot valamely volt "tagországukból".
(Most azt kihagyom, hogy van olyan volt-kolóniájuk, ahol a vezetést vették meg kilóra)
Már a harmadik negyedik ilyen területi terjeszkedésnél tartottak (megint a Kisoroszokat támadták), amikor példátlan gazdasági összefogással találkoztak.
A megtámadott Kisoroszok pedig ügyesen és kitartóan ellenálltak... nem hagyták magukat megfélemlíteni... sőt a Nagyoroszokat (gazdasági háborús) ellencsapással sújtó szövetségesek elég eltökéltek voltak, hogy még hadianyaggal is támogassák az ellenállókat... sokszor azt a mókás helyzetet teremtve, hogy az évtizedekkel korábban Nagyoroszországban gyártott haditechnikát most a Kisoroszok arra használják, hogy a Nagyoroszokat visszaerjék... ami eltarthat még...
Közben a gazdasági háború része a dolognak tovább pörög, minden percben szívva a "Rubel vérét"... Kisorosz vérrel fizetve, de térdre let kényszerítve az óriás...
Ez a videó szerintem hatalmas.
Antall József, nem pontosan idézve (nincs most időm igazán): Hogy mit nyertünk Leninnel? 25 évet...
Tiszteletem!
L.
PS: az van, hogy kedden van egy vizsgám (második nekifutás) és most reggelizés után megyek a könyvtárba.
De kérlek! Ne fogjátok vissza magatokat! Délután pedig majd válaszolok.
Biztosan érdekes beszélgetéseink lesznek még, mire a Nagyoroszok befejezik a hisztit...
Jogositványt szeretnél szerezni?
Az a helyzet, hogy nem a Cári Birodalom váltott rendszert, hanem egy rakás gátlástalan gazember, akik pontosan azt csinálták, amit lentebb megírtál. Addig izgatták a kisebbséget, addig hoztak létre vélt vagy valós sérelmeket, addig öltek hivatalnokokat és vezetőket, amíg oda nem basztak nekik, majd eztán mártírosat játszva megtámadták a rendszert és kezdetét vette az általad nagyorosznak nevezett orosz nép, a kisorosznak nevezett ukránok, lettek, észtek, litvánok, lengyelek, kazahok, magyarok, németek és még oly sok nép kálváriája az új szovjet(európai) embertípus és a nemzetköziség meg a hasonló lózungok lelple alatt, ahonnan elég hamar kilógott a lóláb, de addigra a terror féktelen lett.Volt egy nagy forradalom, amikor az Orosz Cári birodalom rendszert váltott és bekebelezte a szatellitállamait.
Nevet is váltott, aztán tízmegpár évvel később az egyik bekebelezett állam ki akart szállni, ekkor a Nagyoroszok kivittek egy időre minden kaját az országból, csinálva egy hétmilliós népírtást, éheztetéssel.
Igen. Tudom, hogy milyen huzamos ideig, jó sokáig egy csomó egyéb hátránnyal együtt. Mivel nem haltam bele, hát talán erősebbé tett. Ezért is viseltetek a rendszer ellen némi vehemenciával ami ilyet tett és ezért tudok (önözünk?) önnel ellentétben különbséget tenni egy idegenek által megszállt és emiatt gátlástalan, valamint egy a sajátot védő ország vezetése közt. Nehéz egyenlőségjelet tenni, ahhoz az kell, hogy az ember egysíkú információhalmaz alapján fogalmazza meg a véleményét, ha képes ezután saját gondolatokat megfogalmazni.Uritsky, Volodarsky, Éhezett ön már valaha is?
Nem jó, elárulhatom... kétségbeejtő és kínnal is jár.
Igen, talán nem oktalanul támadták meg a nagy csatájában a nagy izmusoknak.Szóval a Nagyoroszok akkor halálra kínoztak 7,5 millió Kisoroszt, de eltértem a témától.
Aztán megint tíz évvel később nyugatról megtámadták ezt a Nagyorosz országot.
A Nagyoroszok sikeresen védekeztek, visszaverték az invázort és minden köztúk lévő országot Kolonizáltak.
Aztán megint negyven évvel később bedőlt a gazdaságuk... A Nagyorosz rendszer része ugyanis nagyban, korrupcó terjesztése útján történő befolyáskialakításon alapult.
Ez, valamint a saját polgárainak túlzásba vitt indoktrinációja/agymosása/dezinformációja kifejezetten rossz gazdasági mellékhatásokkal járt, kóros szövődményeinek eredményeként bebukott a gazdaság.
A Nagyoroszok ekkor elvesztették Kolóniáikat (Pl. Magyarhont is) és a bekebelezett államok többsége is felszabadult.
Jelenleg lázálom van az újeurópai fejecskékben. Ugyanolyan, mint az azoké a kattantaké, akik mániákus perverzióval szétromboltatják visszafordíthatatlanul a nemi szerveiket, aztán rájönnek, hogy visszacsinálnák, de már nem lehet. SZomorú is ez, de jellemzi a teljes jelenlegi nyugati kultúra mentális színvonalát. A szakértését és megmondásét ami után az arra eszmélés következik, hogy a vbalóság mégis olyan amilyennek a rohadt 'náczikok' mondták, megint nem sikerült meghajlítani.Végül persze a világ legnagyobb és ásványkincsekben leggazdagabb országaként a Nagyoroszok újra talpra álltak és egy emberültővel bukásuk után újrakezdték Nagybirodalmi terjeszkedésüket... azokban az országokban, ahol volt Nagyorosz kissebbség, ott nagy pénzek beruházásával viszály magjait hintették éveken át.
A cél az volt, hogy a kissebbség diszkriminálva érezze magát, hogy meglegyen az ürügy a terjeszkedésre.
És a Nagyoroszok terjeszkedni kezdtek... kicsit úgy mint az Amcsik 70-30 évvel korábban az Industrial-Military-Complexük gazdaságélénkítő hatását fázisokban kiaknázva néhány évenként elfoglaltak egy darabot valamely volt "tagországukból".
(Most azt kihagyom, hogy van olyan volt-kolóniájuk, ahol a vezetést vették meg kilóra)
Már a harmadik negyedik ilyen területi terjeszkedésnél tartottak (megint a Kisoroszokat támadták), amikor példátlan gazdasági összefogással találkoztak.
A megtámadott Kisoroszok pedig ügyesen és kitartóan ellenálltak... nem hagyták magukat megfélemlíteni... sőt a Nagyoroszokat (gazdasági háborús) ellencsapással sújtó szövetségesek elég eltökéltek voltak, hogy még hadianyaggal is támogassák az ellenállókat... sokszor azt a mókás helyzetet teremtve, hogy az évtizedekkel korábban Nagyoroszországban gyártott haditechnikát most a Kisoroszok arra használják, hogy a Nagyoroszokat visszaerjék... ami eltarthat még...
Közben a gazdasági háború része a dolognak tovább pörög, minden percben szívva a "Rubel vérét"... Kisorosz vérrel fizetve, de térdre let kényszerítve az óriás...