Reménykedünk, hogy talán a Telekom jobb lesz, yettelnél haveroktól a vodkerhez hasonló sztorikakat hallok
yettelhez nem kötődik rossz tapasztalatom, pedig még pannonos kártyám is volt belőlük, a telekom viszont...
Szóval a történetünk még 2004-ben kezdődött, betárcsázós nettel. Volt valami időkorlátos csomaguk, folyamatos túlszámlázással, össze-vissza bedobott állítólag elhasznált idővel, és persze mindez a beetetési idő után kezdődött, szóval még egy évig muszáj ott.
Ez amúgy odáig ment, hogy a már visszaadott modemes lezáró hónapban is "sikerült" kihozniuk, hogy az időkereten felül neteztünk. Bár ettől végül nagy kegyesen eltekintettek.
Merthogy közben megjelent az utcában több más szolgáltató is, így került a család az externethez. Nem túl jó, de nem is rossz szolgáltató volt, maga az ügyfélszolgálat meg a cég hozzáállása remek volt, de az áraik idővel azért nem voltak ár/értékben a legjobbak, és ADSL technikán maradtak. Mondjuk ott stabilan jött a net, és valóban amíg otthon laktam igazából sose volt gond, az egész családot kiszolgálta, nyilván azért egyetem alatt máshoz szoktam, meg hát ugye most már valószínüleg kevésnek tűnne, de amikor valamiért haza mentem is becsülettel szolgált a maga korlátaival kb 30 MByte/s letöltési sebességével, ami tényleg jött.
Na innen jön a vicces rész. Kb 2 éve a szolgáltató bezárt, és az ügyfeleit átvette a Telekom. Rögtön jött is, hogy hát szóval akkor adnak 500-ast optikán. Hát jó, legyen. De a kerten belül nekünk kell kiásni a gödröt. Őőőőő oké. Mentem, apával végigásni ott ahol a bekötési pontnak kellene lenni. Közben lekapcsolják csak úgy a régit. Végül, bár amúgy birka türelmem van, meg dolgoztam a telefon "rossz" oldalán igaz csak állatorvosok hülyeségeit kellett hallgatnom, szóval elég nehezen tudnak kihozni ügyfélszolgálatosok a sodromból, mivel elvem, hogy nem velük van vitám, hanem a cégükkel, de itt a végén már a retkes lábú, büdösszájú szőröstalpu marsi pillangóba küldtem a beszélgetőpartnerem, merhogy amit csinált az minden volt csak ügyfélszolgálat nem. Na de miután harmadszor is átverekedtem magam vandán végre sikerült kideríteni, hogy hát ők már átkapcsolták, mert hogy a szerelőik jelentették, hogy be lett kötve. Mondom az azért jó, mert az elmúlt 10 évben még a városba se biztos, hogy láttak t-s szerelőket, de itt biztos nem. Végül visszakapcsolták a régit, és kijelentették, hogy utána járnak. (mint kiderült a szerelők úgy voltak vele, munkanap vége, lejelentik azt a címet is, azt a faszom bele majd jönnek hétfő reggel) Hétfő reggel végre ott a csapat, majd kiderül, hogy az oszloptól a kertig nincs kihúzva csak a térképen a drót (illetve a cső, amin be kéne jönnie), mert az elődeik is hasonló munkamorállal dolgoztak, azt jóvanazúgy felkiáltással nem kell ásni, mert ide úgyse kérik (az állami támogatást azért felvették az infrastruktúra fejlesztésre) kihagyták. A kínos az, hogy ez mostanra nem egyszerűen orvosolható gond, mert aszfaltot kéne törni nem csak előttünk, hanem a szomszéd kocsibejáróján is. Szóval hát őőők sajnos nem tudják ezt megcsinálni, de maradhatunk az ADSL-en, és mostmár 40-est fogunk kapni. Na most azóta a 3 Mbyte/sec is csoda számba megy, ami viszont nem hogy nekem kevés lenne, de a szüleimnek is az. Viszont megoldás nincs. Cserébe lehet még a voda, akik persze természetesen megmondják, hogy be tudják-e kötni, ha előszerződést kötünk velük, addig sajnos nem. Na ez a telekommal a tapasztalatom. És sajnos nem csak nekem.
2002 óta vagyok a most yetteles cégnél, csak telefon. Soha nem volt semmi velük.
Én 2005 óta, az én tapasztalatom velük, hogy amikor véletlenül note 205g-t kaptam a 4g helyett, és visszamentem szólni, hogy cseréljük, mert ez vagy 40k HUF-al drágább, mint amit én fizettem, akkor az üzletvezető szépen lepapírozta nekem, hogy mint hűséges régi ügyfél termékkedvezményként kaptam a jobb készüléket, és szóban elmondta, hogy elnézést, ezt ők nézték be, de ha már így alakult akkor marad az nálam. Szóval nekem is jók a tapasztalataim. Persze ez nem zárja ki, hogy másnak rosszak.