T
Törölt tag
Guest
Több éves Vodafone előfizetés, csoportos beszedésivel.
Márciusban lekapcsolnak. Utána megyek, hívom az ügyfélszolgálatot 1270, nem válaszol senki.
Bemegyek személyesen, kérdezem mi a baj, mondják hívjam a 1750-et, szintén zenész, senki nem válaszol.
Kapok egy mail hogy 23k tartozásom van. Ok.
Küldök mailt a hivatalos felületen, hogy fizetnék, kérek csekket....Van igazoló mailem, 30 napos választ igérnek, a márciusi mailre junius 3-án válaszolnak!
Gépi hang hív hogy megoldódott-e az ügyem, vagy ügyintézővel beszélnék,az ügyintézőt kérem, azóta sem hívott senki vissza.
Április, személyes megjelenés,fizetnék, azt mondják több mint 100k a tartozás mert október óta nem fizetek, kérek csekket, hogy a továbbiakban úgy fizethessek, ha már a csoportos beszedési szintjét nem tudták megugrani, számítógépes rendszerben bejegyezve, azt mondják pár hét megkapom a kimutatásokat és a csekket. Közben jelzik hogy nem volt fedezet a számlámon, kikérem a számlakimutatásom majd bemutatom nekik, a bank igazolja hogy volt fedezet, a Vodafone nem hívta le az előfizetés dijját.
Hirtelen változik a retorika, előfordul hogy nem hívják le... Igen október óta....
Azóta patthelyzet, csekket nem tudnak nyomtatni a Vodafonnál, ügyfélszolgálat nincs.
Kaptam 2 mailt amiben elnézést kérnek, mert sok a dolguk, illetve egy levelet, amiben szintén elnézést kérnek, de egy nyomorult papír alapú számlakimutatást, illetve a csekket amivel fizethetnék még nem küldtek.
Május 5-én panaszkönyvi bejegyzést tettem, amiben szintén jelzem hogy csekket küldjenek, illetve nehezményezem hogy a megbeszéltek ellenére ( Ugye Április elején már be lett vezetve a rendszerbe hogy csekken kívánok a továbbiakban fizetni, illetve fizetek ha megmondják mennyit kell.) nem küldik amit kell.
Egyenlőre ez a sztori dióhéjjban.
Lehet váltai kéne:

Messze a Vodafone az első a panaszlistán
A nagy szolgáltatókat nézve a tavaly benyújtott fogyasztói panaszok több mint fele a Vodafone-hoz kötődik, derül ki a Budapesti Békéltető Testület jelentéséből. Az ügyfelek elégedetlensége azut...