Az más sztori volt. Sajnos.jó, ulippo ebben azért dícséretet érdemel a kitartásáért és néha még humora is van -a maga stílusában.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az más sztori volt. Sajnos.jó, ulippo ebben azért dícséretet érdemel a kitartásáért és néha még humora is van -a maga stílusában.
Alattunk lakó ilyet vett:Akarok venni egy 7 személyes családi autót mert lassan kinőjük az autónkat! Esetleg valakinek ha van tapasztalata a motorok terén mit érdemes venni! Gondolok itt dízel vs benzin! Az elképzelésem Opel Zafíra B vagy mondjuk VW Sharan! Ezekből is milyen motort érdemes nézni? 1.9 TDI társai! A válaszokat előre is köszi!
Igen ezt nem írtam oda, hogy a Dachia nem játszik mert inkább veszek egy használt autót mint egy papír hajtogatóst! De köszi! Amúgy erre van valami állami támogatás is! De már csak elvből nem!Alattunk lakó ilyet vett:
Eladó használt DODGE GRAND CARAVAN 3.6 V6.MEGKÍMÉLT ÁLLAPOT, 2014/12, Sötétkék (metál) színű - Használtautó.hu
Eladó használt Sötétkék (metál) DODGE GRAND CARAVAN 3.6 V6.MEGKÍMÉLT ÁLLAPOT normál egyterű, 5 ajtós, 3 605 cm³, 208 kW, 283 LE, benzin, 63 390 km, 2014/12 4 999 000 Ft (Eladó címe: Budapest)www.hasznaltauto.hu
Igen ezt nem írtam oda, hogy a Dachia nem játszik mert inkább veszek egy használt autót mint egy papír hajtogatóst! De köszi! Amúgy erre van valami állami támogatás is! De már csak elvből nem!
Igen ezt nem írtam oda, hogy a Dachia nem játszik mert inkább veszek egy használt autót mint egy papír hajtogatóst! De köszi! Amúgy erre van valami állami támogatás is! De már csak elvből nem!
Igen de az anyagminőség amiből van na nekem ezzel van bajom!De ez Dodge, szívó V6-tal ami a világból kimegy
Nekem is időbe telt, mire leesett.Negan nem kamionsofőr?
De mi a baj a Dodge anyagminőséggel?Igen de az anyagminőség amiből van na nekem ezzel van bajom!
Akarok venni egy 7 személyes családi autót mert lassan kinőjük az autónkat! Esetleg valakinek ha van tapasztalata a motorok terén mit érdemes venni! Gondolok itt dízel vs benzin! Az elképzelésem Opel Zafíra B vagy mondjuk VW Sharan! Ezekből is milyen motort érdemes nézni? 1.9 TDI társai! A válaszokat előre is köszi!
Ez egy okos tanács; annyi csak, hogy 7 személyes kivitelben ilyen - újonnan, Mo-on, jelenleg - nem kapható.Szívó benzinest vegyél, lehetőleg Japánt,1.8,de inkább 2 literest.
Ez egy okos tanács; annyi csak, hogy 7 személyes kivitelben ilyen - újonnan, Mo-on, jelenleg - nem kapható.
Ja,hogy újat,nem tudtam, hogy nyert a lottón.
Na szóval használtan vennék a keret 2 millió Ft! 7 személyes családi! Ebből a kategóriából nincs olyan sok' a Zafirát meg a VW Sharan-t nézegettük! A Dachia-t hagyjuk az utcában 3 van csak belőle nem fogok beállni a sorba! A másik meg inkább veszek használtan egy autót de abba legyen anyag, mint újonnan egy Dachiat'Jaja, ezt nem tudjuk.
Emlegetett Zafira-t (amiből már nincs új, csak az elektromos, asszem), meg állami támogatást is (ami meg csak újhoz jár).
Na szóval használtan vennék a keret 2 millió Ft! 7 személyes családi! Ebből a kategóriából nincs olyan sok' a Zafirát meg a VW Sharan-t nézegettük! A Dachia-t hagyjuk az utcában 3 van csak belőle nem fogok beállni a sorba! A másik meg inkább veszek használtan egy autót de abba legyen anyag, mint újonnan egy Dachiat'
Én tuti egy léghűtéses V2-est vennék. De ízlések és pofonok.Esetleg valakinek ha van tapasztalata a motorok terén mit érdemes venni!
VW 1.9 pd tdi motorokra elég sok rosszat szoktak mondani, sokan félnek tőle. Én egy A4-es Audiban mentem ilyennel egy próbakört. Nekem ott nem nyűgözött le dinamikában, akkor egy nagyobb kasztninál nem tudom, hogy mennyire jó. De tényleg csak egy kereskedőnél próbakör volt. Itt van róla egy rövid videó. Végül is sok típusba szerelték és sokan használják.VW Sharan! Ezekből is milyen motort érdemes nézni? 1.9 TDI társai!