Előtted is nyitva áll, hogy legyen egy (vagy több) fiktiv nicked, amin reagálsz a téged dühítő, vagy alja hozzászólásokra, olyan szintű kommunikációval amilyennel akarsz (vagy amilyennel a vitapartnered operál).A hivatalos molnibalage-t meg arra használod, hogy magas szintű szakmai - és a felvállalt véleményedet méltó formában kifejező - hozzászólásokat ezen keresztül kommunikáld.
De ez csak egy lehetőség, egy jószándékú tanács, nem kell megfogadni.
Na ez csak a gerinctelenség csúcs, mert akkor másnap beállítani magát, mint ami.
Én ilyen vagyok és kész. Én végtelenül kedves és jófej vagyok azzal, aki hozzám is úgy közelít és nem tolja a kreténséget, amikor megmondod érvekkel és tényekkel, hogy ilyen soha nem volt és értelme sincs. Csak az ostobasághoz nincs már türelmem.
Amúgy az egyik tanárom, Halász Gábor is ilyen. A többség utálta, mert hát a többség alibizett, meg makogott stb. és ő volt a patás démon, hogy őzsenijét megbuktatta vizsgán. Ha vizsgám nem tudtál valamit és megmondtad, ment tovább és adott valamilyen jegyet.
De utálta, ha rabolják az idejét. Nála vizsgáztam valamiből és, amikor kérdezett valamit és nem tudtam, akkor közöltam, hogy hát ez nem megy. Semmmi baj és adott egy 3-ast. Ennyi.
Na, ez a tanár volt velem olyan kedves egy bukott vizsga után, hogy azóta sem akarta nekem senki elhinni kb, mert mindenki azt hiszi róla, hogy könyékig turkál a hallgatói vérben. Pedig nem. Az éves feladatot, házikat és a prezentációt is megcsináltam, két emberes melót egyedül, csak a vizsga nem sikerült annyira szépen. Na, erre beírt egy 5 kredites tárgyra egy 5-öst és mondta, hogy szeptemberben majd menjek vissza, hogy 5-ös méltó egymás közti vizsgán mutassam be, hogy mit tudok.
Én is ilyen vagyok.
Sok embernek elmagyaráztam. le is van írva a AAA ballisztikai szórás modellezés.
Erre jön pl. specziale, majd elkezdi, hogy "de hát ez nem jó".
Felvilágosítom, pattog tovább.
Na, akkor fiam, innen kapod, ami jár, mert ÉRDEMBEN, SZAKMAILAG nem tudtál hozzászólni vagy nem is akartál.
Letölthető a cucc, ellenőrizhet, de nem, senki nem tette ezt meg. De duma az van.
Na ettől megyek falnak.
Pont ilyen szintű faszság volt, amit előadott is vérpisike. Hogy egy diplomás embernek interjúztatásra felkészítő tanár kell.