Szomorú, de ezzel már nem tudok mit kezdeni.Ezt a mondatot nem is értem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szomorú, de ezzel már nem tudok mit kezdeni.Ezt a mondatot nem is értem.
Nincs ilyen tanár, soha nem is volt.Szomorú, de ezzel már nem tudok mit kezdeni.
Akkor ki tanította nektek? Egy nem előadástan szaktanár? Akkor mégis tudnak a szaktanárok olyat is tanítani, ami nem szigorúan a szakterületük? Esetleg lehet, hogy a tesitanár is leérettségizett, és tudja ki volt az az Ady Endre?Nincs ilyen tanár, soha nem is volt.
Elégedetlenkedtél is nekünk a szar fizetésed miatt folyamatosan... Ha felkészítettek volna, lehet, hogy kevésbé lett volna sanyarú a sorsod.Én egész életemben 3 interjún voltam. Mindhármon felvettek.
Senki nem készített fel semmire.
A diploma letételéhez, de ahhoz pl. nem kell állásinterjúDe hallod, nyelvet sem oktatnak egyetemen, mégis nyelvvizsga kell hozzá.
NER NER NER NERNe haragudj, de ha valaki DIPLOMA mellett MAGÁTÓL nem képes ezt megtanulni, akkor mi a faszra kapott diplomát...?
Vagy, ha kell a skill, akkor fizessen neki. Úgyis ez a NER tempó minden máshol az EÜ-től kezdve az ügyintézésig.
Senki. A tanulás az volt, hogy az 4 db említett tárgy záró feladata egy prezentáció tartása volt.Akkor ki tanította nektek? Egy nem előadástan szaktanár?
És ez hogyan jön ide? Az egyetemre járó hallgató talán nem érettségizett le vagy mi?Akkor mégis tudnak a szaktanárok olyat is tanítani, ami nem szigorúan a szakterületük? Esetleg lehet, hogy a tesitanár is leérettségizett, és tudja ki volt az az Ady Endre?
Annak semmi köze ahhoz, hogy interjút tanítottak vagy sem.Elégedetlenkedtél is nekünk a szar fizetésed miatt folyamatosan... Ha felkészítettek volna, lehet, hogy kevésbé lett volna sanyarú a sorsod.
Ez megint sehogy sem jön ide.A diploma letételéhez, de ahhoz pl. nem kell állásinterjúMegy a terelés!
Köszönjük leülhetsz.NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
NER NER NER NER
Köszönjük, leülhet.
![]()
Saját korábbi kommentjeidre reflektálok, de teljesen adod a hülyét. Mész ignorera, mert komolyan, semmi értelmeset nem tudsz a társalgáshoz hozzátenni az állandó seggfájáson kívül.És ez hogyan jön ide? Az egyetemre járó hallgató talán nem érettségizett le vagy mi?
Bocsánat, de a kreténséggel szembeni toleranciám, főleg annak folyamatos hajtogatása után 0.Mondjuk arra jó lenne egy tanár, hogy adott felnőtt embert tisztességes párbeszédre megtanítsa. Vitapartnere tiszteletére, legjobb esetben. De legalább, hogy ezt a zsellér kondás-szintű szóhasználatot elhagyja a tiszteletreméltómérnökúr.
Ha lenne egy minimum.
Kezem beleért a bilibe.
Ez nem “stílus” kérdése.Bocsánat, de a kreténséggel szembeni toleranciám, főleg annak folyamatos hajtogatása után 0.
Tudod, amilyen az adjisten...
És persze a szokásos manta, stílusom persze csak nekem lehet. Másnak nincs itt és nem is volt soha...
Pl. aki nem is tanul tovább, az is megy interjúra. Őket ki tanítja erre? Senki.
Oh, wait, de akkor egy diplomás emberre, akinél az önképzés is elvárás, akkor oda tanár kell?
Az is érdekes, hogy csak minden rólam állít ki bizonyítványt. Másról valahogy soha...De ahogy érzed. Ez rólad állít ki bizonyítványt, nem másról.
Hogyne állítana ki.Az is érdekes, hogy csak minden rólam állít ki bizonyítványt. Másról valahogy soha...
Ez is csak a többiekről állít ki bizonyítványt.Hogyne állítana ki.
De egy fiktív nick, egy avatar megítélése nem érdekes; az elhagyható, lecserélhető, elfelejthető.
Te felvállaltad a valódi személyedet, ami miatt a megnyilvánulásaidnak súlya van: ennek minden pozitív és negatív hozományával együtt. Ez egy másik kategória, másik minőség. Ezt értsd meg.
Szerintem amikor te végeztél a gimiben Gyurcsány volt!!! Azért nem volt angoltanár!!!!Senki. A tanulás az volt, hogy az 4 db említett tárgy záró feladata egy prezentáció tartása volt.
A prezentáció után minden jelenlevő tanár tanácsokkal látta el a hallgatókat, hogy túl gyors, túl vázlatos, stb.
Ennyi. Erre nem kell szaktanár.
És ez hogyan jön ide? Az egyetemre járó hallgató talán nem érettségizett le vagy mi?
Annak semmi köze ahhoz, hogy interjút tanítottak vagy sem.
Egyszerűen basztak fizetni és a cégből sanszosan a sok nagy ember lapátolta ki a pénzt.
Elmentem máshova és a megszerzett tudásomért fizettek rendesen ennyi.
Rendesen felkészítettek, nem tűnik fel a cikkeimet? A Légvédelmisnél a statisztikai részt szerinted hol tanultam? Mire alapoztam?
A repteljesímény és a dinamika értelmezése szerinted honnan van?
Kiváló elméleti alapokat kaptam.
Ez megint sehogy sem jön ide.
Köszönjük leülhetsz.
Sima tanár nincs a kibaszott NER miatt is.
... te meg azon rugózól, hogy miért nincs tanár, aki egy DIPLOMÁS embert megtanítana arra, hogy hogyan menjen állásinterjúra?
Az igen...
Remélem arra nem akarsz tanárt, hogy egy felnőtt embernek megtanítsa a köszönést és hogy törölje ki a seggét.
Ez is csak a többiekről állít ki bizonyítványt.
Nicknév mögül osztják a nem létező észt.
Na ez csak a gerinctelenség csúcs, mert akkor másnap beállítani magát, mint ami.Előtted is nyitva áll, hogy legyen egy (vagy több) fiktiv nicked, amin reagálsz a téged dühítő, vagy alja hozzászólásokra, olyan szintű kommunikációval amilyennel akarsz (vagy amilyennel a vitapartnered operál).A hivatalos molnibalage-t meg arra használod, hogy magas szintű szakmai - és a felvállalt véleményedet méltó formában kifejező - hozzászólásokat ezen keresztül kommunikáld.
De ez csak egy lehetőség, egy jószándékú tanács, nem kell megfogadni.
Szerintem amikor te végeztél a gimiben Gyurcsány volt!!! Azért nem volt angoltanár!!!!
Amikor én végeztem, akkor Horn volt, de akkor sem volt használható angoltanár.
En meg a 80-as evekben es akkor meg akadt, bar ketsegtelenul rengeteg kutyauto volt mar akkor is. Mondjuk a kiejtese szinte mindegyiknek gaz volt.Szerintem amikor te végeztél a gimiben Gyurcsány volt!!! Azért nem volt angoltanár!!!!
Amikor én végeztem, akkor Horn volt, de akkor sem volt használható angoltanár.
Milyen pre-internet? En 97-ban szerintem mar vidaman logtam a muegyetemi halon, otthonrol, BBSen belepve... 98 korul meg mar Slackwaret huztunk mindenfele nem tul legalis celu szerverekre, anno ez meg ugye sajat kernel 'forgatasaval' jart, az akkori memoriak mellett, maniam volt, hogy mindent modulkent forditottam be.Na így kellett volna a pre internetkorszak előtt angoul megtanulom...
- 1997-2001 között voltam gimis. 5/5/4/3 óraszámban kellett volna angolnak lenni.
- Az egyik tanárnak valami betegsége volt és nem találtak helyetteset, aztán el is ment.
- Első évben nem volt vagy 3 hónapig, hol itt, hol ott.
- A második évben vagy 1 hónapig.
- A harmadik évben decembertől ápr. elejéig, akkor minden órát más tartott meg és 4. évben lett állandó tanárom.
Na így kellett volna a pre internetkorszak előtt angoul megtanulom...
- 1997-2001 között voltam gimis. 5/5/4/3 óraszámban kellett volna angolnak lenni.
- Az egyik tanárnak valami betegsége volt és nem találtak helyetteset, aztán el is ment.
- Első évben nem volt vagy 3 hónapig, hol itt, hol ott.
- A második évben vagy 1 hónapig.
- A harmadik évben decembertől ápr. elejéig, akkor minden órát más tartott meg és 4. évben lett állandó tanárom.
Ha igazan oszintek akarunk lenni, akkor a nyelvtanitas a kommunistak alatt katasztrofalis volt.Ilyen másholis volt, a vad 90 es években általános iskolásként, (igaz az német volt) volt hogy egy évben 3 tanár, de évente mindig más. Soha nem is tanultam meg, és meg is utáltam azt a nyelvet. Középiskolában meg aki volt magoltatott, azt sem tudtad mit böfögsz vissza, szóval az oktatás leépülése nem most kezdődött.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..