Lehet, nevetni fogtok, de egy Toyota Hyace jó lehet... 7 emberenek kényelmesen ki lehet alakítani, csomagokkal és a világból kimegy.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az még B kategória nem!?Lehet, nevetni fogtok, de egy Toyota Hyace jó lehet... 7 emberenek kényelmesen ki lehet alakítani, csomagokkal és a világból kimegy.
Én tuti egy léghűtéses V2-est vennék. De ízlések és pofonok.
Kárnak nem kár...Hehh, kár, hogy nincs 6 üléses oldalkocsi mellé.
Amiről Te beszélsz, az a bolsevik, szélsőbal jellemző vonása. Ezt egybemosni a baloldallal, az olyan általánosítás, mintha a jobboldalt a szélsőjobbal azonosítanánk. Ahogy egy konzervatív párt nem azonos a szélsőjobbal, egy szociáldemokrata sem egy bolsevikkel.A puccs, a megválasztott vezető hátbadöfése valami olyasmi, ami a baloldal esszenciájához tartozik, még akkor is, ha a fizikai likvidálás kikerült a progresszív erők eszköztárából."
Zafira kétmillából jó műszaki állapotban? Sharan? Jaj.Na szóval használtan vennék a keret 2 millió Ft! 7 személyes családi! Ebből a kategóriából nincs olyan sok' a Zafirát meg a VW Sharan-t nézegettük! A Dachia-t hagyjuk az utcában 3 van csak belőle nem fogok beállni a sorba! A másik meg inkább veszek használtan egy autót de abba legyen anyag, mint újonnan egy Dachiat'
Zafira kétmillából jó műszaki állapotban? Sharan? Jaj.
Nos, ha esetleg, mint itt sokan ázsiaiban gondolkozol, szvsz itthon kétmillából csak olyat kapsz ami vagy nem oké 7 személyre, vagy műszakilag olyan szar, hogy csak a gond van vele.
Írtad, hogy Dácia nem játszik, pedig 2016 körüli 7 személyes MCVvel nem qursz nagyon félre, ha tényleg a hét személy a lényeg. Ilyennel kempingeztünk hollandokkal. Kutya meg a két gyerekem + cuccok dögivel. Aludtam is benne hátul. Masszív román szar, de ha kétmilla a keret, a japán szarokat - hacsak nem vagytok törpék - felejtsd el!
Szerintem is. Egyébként én mindig úgy csináltam, ha használt autót vettünk (nem sok volt, de volt), hogy karácsony előtt belőttem a keretet, ennyink van, ha volt autónk, annak az árét még hozzádobtuk, és adtam neki még fél évet. A határ mindig a közös nyaralás -3 hét volt. Máris nem csak a keret volt meg, hanem jóval több, és még ha nagyon gáz volt valami, vagy kiderült van valami baja, akkor is van idő nyaralás előtt szervizelni egyet.Szintén, ilyen keretből MANAPSÁG jó autót nem kapsz, csak futottak még kategóriát.
Akkor meg tényleg egy ~5-7 éves Dacia a legoptimálisabb választás.
Szerintem is. Egyébként én mindig úgy csináltam, ha használt autót vettünk (nem sok volt, de volt), hogy karácsony előtt belőttem a keretet, ennyink van, ha volt autónk, annak az árét még hozzádobtuk, és adtam neki még fél évet. A határ mindig a közös nyaralás -3 hét volt. Máris nem csak a keret volt meg, hanem jóval több, és még ha nagyon gáz volt valami, vagy kiderült van valami baja, akkor is van idő nyaralás előtt szervizelni egyet.
Én egyébként Ford, Dodge és koreai párti vagyok (Sssangyong pl.). Ár-érték arány a lényeg és hogy a majd 190 centis még nem 13 éves fiam faxán beférjen hátulra is.
Caravanja volt a nejemnek. Hibátlan a mai napig, bár már nem mi használjuk, de ismerősé lett, ő is imádja. És az egész család befért. Kényelmesen. Családiban az egyik legjobb választás volt valamikor. Székeket be tudtam süllyeszteni hátul, elképesztő raktere volt, tolóajtók, áh, imádtuk. Hátul kisebb gyerek fért el, de fel tudtál volna áldozni helyet a lábnak, ha erre akkor jövünk rá, amikor nem már eladjuk éppen, és demonstráljuk, hogy hátul kicsi a hely, de nem kicsi, csak balf.szok voltunk. Ez van. Emlékszem, mindenhol pohártartók, a lámpa volt maga a kapcsoló belül, kényelmes ülések. Áhh. Rég volt.Dodget,amcsi autókat engedd el,vállalhatatlan fogyasztás,botrányos alkatrész ellátás,és árak,kotvány minőség,még az Európai testvér modellhez képest is.
Azért, mert erősen átbaszás, hogy az ember hírekért jön, elkezd olvasni valamit, amiről aztán kiderül, hogy valami poénnak álcázott, ukri prop, ami témaként éppen a lopkodást terjeszti (ez persze teljesen valós probléma).Nem mivel ez nem propaganda,hanem ez egyfajta irónia az orosz hivatalos kommunikációval kapcsolatban, amely még annyira sem képes ,hogy közölje az orosz áldozatok pontos számát, és ezzel nem tiszteli azokat az orosz tengerészeket akik Oroszországért áldozták az életüket.
Ami pedig a hozzászólásod hangvételét illeti, majd ha én is ilyen hangnemben szólítalak, meg, akkor majd te is megengedheted velem szemben ezt a hangvételt, remélem ezt egyszer és mindenkorra tisztáztuk.
Én azt vallom a stílus maga az ember, ha neked ez a stílus belefér az a te dolgod, nekem nem fér bele.Azért, mert erősen átbaszás, hogy az ember hírekért jön, elkezd olvasni valamit, amiről aztán kiderül, hogy valami poénnak álcázott, ukri prop, ami témaként éppen a lopkodást terjeszti (ez persze teljesen valós probléma).
Hírek. Ez meg nem az. És ne haragudj, de amit te a háború kezdete óta itt csinálsz, erősen megdöbbentő. A képviselt oldal engem nem érdekel, ugyanúgy rühellem a ruszki propit mint az ukránt, de aminek hír értéke van megnézem mindkét oldalról, és ez teljesen jó dolog - de ez meg nem az. Ez poénnak jó, mehet is a humorba - de mindketten tudjuk nem poén a célja. Oké, hogy az Ukrajna topic Tcaték kérlelése ellenére teli van szarva ezekkel, de azért a szaktopikot, mint a Szláva, ne ezzel tessék teleokádni.
A stílus erre jár.
Egyik haveromnak van közép-ázsiai juhásza és tényleg akkora állat, mint egy borjú, egyszer még a bejárati ajtót is betörte náluk. Amúgy ha bejössz neki, akkor nagyon egy kedves fajta és totálra úgy viselkedik az emberrel mint a pár kilós tacskóm. Csak hát van egy kis méretkülönbség köztük Amikor nála aludtam egyszer momentán arra ébredtem, hogy be akart mászni a vendégágyba mellém azzal a 70 kilójával én meg csak néztem, hogy na szoszi (amúgy vihar volt aztán azért jött be a házba)Az orosz hadsereg Alabajeveket evakuált egy Harkov melletti faluból. Folyamatosan az Ukrán Fegyveres Erők tüze volt, ezért a kutyákat Belgorod területére szállították. Most a kutyusok biztonságban vannak.
VK | VK
vk.com
https://vk.com/video-15755094_456338296?list=8f697ee44263796e96
Megszoktam már, hogy a hazai online sajtó 90%-a az ég világon semmit sem ért a haditechnikához (bár ez egyáltalán nem gátolja meg őket abban, hogy kurva okosakat mondjanak róla), de ennyire fogyatékos Google Translate szövegtől szabályos idegfaszt kapok. Tényleg annyira nehéz lenne kicsit is utána nézni vagy esetleg megkérdezni azt, aki ért hozzá?Az egyik legelterjedtebb a 9M27F rakéta, robbanékonysága magas, valamint széteső robbanófejjel rendelkezik
Ne haragudj már, de a görögkatolikus és a pravoszláv egyházak is keresztény egyházak.Ne haragudj mar, de lengyelkent (mara kb. az utolso kereszteny nemzet Europaban) had tudjam jobban mi az a kereszteny es mi az a pravoszlav. A gorogkatolikus ugyan ugy 100% pravoszlav mint a tobbi ortodox, mindossze papiron elismerik a papat, de sajat liturgiajuk, sajat egyhazszervezetuk, sajat egyhazmegyeik vannak, 100%-ban keleti kultura, nem europa. Attol meg hogy sokuk ukran es meg az oroszoknak is ciki es probaljak rank tolni oket a propagandajukban, attol meg nem katolikusok!