Nem világos, mi az ügy. Van egy rakás fogyasztóvédelem, van az NFH, a Kormányhivatalok mellett működő fogyasztóvédelmi osztály, és a GVH is ellát fogyasztóvédelmi feladatokat.
Ha közig határozat van, ami nem tetszik, ott közigazgatási perre lehet menni a határozat ellen.
De itt van emlegetve mindenféle végrehajtás meg felszólitás, az meg végső soron polgári peres ügy.
Mondjuk ha végrehajtáson van már, oda inkább pap kell..
Több éves Vodafone előfizetés, csoportos beszedésivel.
Márciusban lekapcsolnak. Utána megyek, hívom az ügyfélszolgálatot 1270, nem válaszol senki.
Bemegyek személyesen, kérdezem mi a baj, mondják hívjam a 1750-et, szintén zenész, senki nem válaszol.
Kapok egy mail hogy 23k tartozásom van. Ok.
Küldök mailt a hivatalos felületen, hogy fizetnék, kérek csekket....Van igazoló mailem, 30 napos választ igérnek, a márciusi mailre junius 3-án válaszolnak!
Gépi hang hív hogy megoldódott-e az ügyem, vagy ügyintézővel beszélnék,az ügyintézőt kérem, azóta sem hívott senki vissza.
Április, személyes megjelenés,fizetnék, azt mondják több mint 100k a tartozás mert október óta nem fizetek, kérek csekket, hogy a továbbiakban úgy fizethessek, ha már a csoportos beszedési szintjét nem tudták megugrani, számítógépes rendszerben bejegyezve, azt mondják pár hét megkapom a kimutatásokat és a csekket. Közben jelzik hogy nem volt fedezet a számlámon, kikérem a számlakimutatásom majd bemutatom nekik, a bank igazolja hogy volt fedezet, a Vodafone nem hívta le az előfizetés dijját.
Hirtelen változik a retorika, előfordul hogy nem hívják le... Igen október óta....
Azóta patthelyzet, csekket nem tudnak nyomtatni a Vodafonnál, ügyfélszolgálat nincs.
Kaptam 2 mailt amiben elnézést kérnek, mert sok a dolguk, illetve egy levelet, amiben szintén elnézést kérnek, de egy nyomorult papír alapú számlakimutatást, illetve a csekket amivel fizethetnék még nem küldtek.
Május 5-én panaszkönyvi bejegyzést tettem, amiben szintén jelzem hogy csekket küldjenek, illetve nehezményezem hogy a megbeszéltek ellenére ( Ugye Április elején már be lett vezetve a rendszerbe hogy csekken kívánok a továbbiakban fizetni, illetve fizetek ha megmondják mennyit kell.) nem küldik amit kell.
Egyenlőre ez a sztori dióhéjjban.