M
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezeket a felvételeket miféle drónokról csinálják?Amikor nem találod el az orosz T-72B3-t...
Szó se róla tökös az orosz személyzet mert ahelyett,hogy hátramenetbe kapcsolna egyenesen az ATGM-es fickó felel rongyolnak.
Ezeket a felvételeket miféle drónokról csinálják?
Nem feltétlen, de hogy nem is ezek a csőbunkók az fix.De szerencsére itt vagy nekünk, és elhozod a fényt az éjszakába![]()
Tudod nagy különbség van a vélemény között vagy aközött, hogy valaki ostoba és egy tudományt nem nevez annak, mert segghülye és nem ért hozzá.A helyzet az, hogyha én látok olyan videót vagy bármit ami nem tetszik, általában nem reagálok rá.
Valahogy kibírom.
Ez egy beszélgetős "műsor" ami nem neked szól ezek szerint.
De lehet, hogy mást mondjuk érdekel, ők azért megnézhetik ugye?
Csak ha már szólás szabadság és demokrácia meg hasonló faszságok, amiben nagyon kell mostanában hinni.
Aha, és akkor a társadalomTUDOMÁNY az mi.Az alapján, hogy mennyire nincs konszenzus bizonyos kérdésekben, kb. annyira tudomány, mint a szociológia. Kb. semennyire.
A helyzet az, hogy a társadalom tudományok egy jelentős része nem áll túl szilárd alapokon.
Ez a pszichológiára is igaz.
A diagzónissal még csak csak elboldogulnak, de segíteni kb. semmin sem tudnak.
Ez a helyzet, 100 év után is, gyerekcipőben van még.
Ez megint egy csúsztatás. A társadalom tudományokat nem véletlenül NEM hívják reál tudománynak....
Tudod és valahogy nem találom szerencsésnek ,ha valaki tudatlan, nagyhangú ostoba embereket reklámoz, akik valahol a neonáci szalonrasszisták és turbómagyarság, illetve a mindent is jobban tudunk szentháromságba vannak, mélymagyar szent meggyőződéssel...Tedd azt, és ne siránkozzál miattuk, mert más véleményen vannak, mint te.![]()
Statisztikai összefüggések leírása, többé-kevésbé alapon.Aha, és akkor a társadalomTUDOMÁNY az mi.
Tudod nagy különbség van a vélemény között vagy aközött, hogy valaki ostoba és egy tudományt nem nevez annak, mert segghülye és nem ért hozzá.
Ez a te véleményed ismét. Ami tök jó, hogy van, csak engem meg nem érdekelTudod és valahogy nem találom szerencsésnek ,ha valaki tudatlan, nagyhangú ostoba embereket reklámoz, akik valahol a neonáci szalonrasszisták és turbómagyarság, illetve a mindent is jobban tudunk szentháromságba vannak, mélymagyar szent meggyőződéssel...
Aközött, hogy ők nem értenek a jelek szerint a tudományhoz.Ez a mondat értelmetlen. Mi és mi között van különbség?
A tied is egy vélemény, meg az övék is. Pont ugyan annyit is érnek.
A baj az, hogy itt meg még ostoba is vagy.Nem kezdek el hisztizni, hogy a semmire kellő Vitézy Dávidka parasztvakításait miért osztogatod meg...
Én sem szabályozom be, osztd meg ha akarod, de akkor meg kénytelen vagy elolvasni azt, hogy akiket likeltél egy nagyhangú ostoba banda. Ennyi.Talán azért mert nincs bennem vágy más emberek eltérő véleményének a beszabályozására....![]()
Aközött, hogy ők nem értenek a jelek szerint a tudományhoz.
A baj az, hogy itt meg még ostoba is vagy.
Azok eddig is jöttek.Cserébe jönnek az ukrán vendégmunkások.
Hol adtam elő ilyet te sügért?Te sem értesz hozzá.
Pont te adtad elő, hogy a momentum átbaszott téged, pedig azok erősen agyamputáltak....
És ez többé teszi ezt a balfasz csordát?E mellet sok hozzászólásodból kiderült, hogy közgazdasági, társadalomtudományi és történelem tudományi ismereteid is elég szerények.
Figyu, aki olyan tényszerű hülyeséget állíto, hogy az orosz demográfia jó, majd linket ígér és aztán nem történik semmi...?Ehhez képest úgy osztod a jelzőket arról, hogy ki milyen hülye, mintha ennek te lennél a döntő bírája.
Figyu, aki állításait a semmikvel támaszotta alá, de nagy arccal osztja az észt.Szóval egy jó tanács tőlem, neked:
Lásd. Fentebb![]()
Meg is kérdezem tőle, hog ki a fasz is vagy te.Egy vasarosnamenyi suttyohoz hasonlo a szokincsed es az ervelesi technikad... Segitsegre szorulsz, mentalisan, kerlek kerjed helyben (Vasarosnanenyban) a refomatus vezeto lelkeszno tamogatasat, aki tortebetesen az elso unokatesom.....
Hol adtam elő ilyet te sügért?
Vagy te azt állítod be "átbaszásnak", hogy privát levélben úgy 5-6 éve mondtak A-t, majd aztán cselekedtek B-t?
Adott témában konkrétan igen. És ezt szerintem el is lehetne fogadniÉs ez többé teszi ezt a balfasz csordát?
Figyu, aki olyan tényszerű hülyeséget állíto, hogy az orosz demográfia jó, majd linket ígér és aztán nem történik semmi...?
Én libsi vagyok, de baromság amit csináltál.Gondoltam mar elore, hogy az orosz fanoknal kiveri a biztositekot, amit csinaltam, azert is irtam le. Meg azert, hogy tudjatok, nemcsak a szajat jartatja mindenki, hanem tesz is azert, hogy tudjak a ruszkik, nem mindenki ert egyet a kulonleges muveletukkel. Ha mindenki megtenne, amit en, akkor legalabb tobben tudnak, mi a velemenye roluk azoknak, akik az oldokleseiket, amiket ti imadtok, eliteli... Entolem most ennyi tellett, legalabb megtudtak, hiaba vannak itt, az utalat a vezetesuk cselekedetei miatt itt is eleri oket. Nem vagyok buszke arra, amit tettem, de ugy ereztem kell tennem tenylegesen valamit, nem csak itt posztolgatni. Az elgondolast tett kovette, ami megelegedessel toltott el, hogy kifejezhettem, mennyire ertek egyet a haborujukkal... A sok ruszofil nehogy azt higgye, hogy itt mindenki gyikvallu, bu..i, anyamasszony katonaja stb... aki eliteli az orosz agressziot.... Legalabb Ti is tudjatok, van toke a liberalisoknak is.... Mivel ezt szeretitek, eloszeretettel ketsegbe vonni.... es hangoztatni....
Enged már el pöcörő, már így is úgy belelovalltad magad, hogy a végén még elhiszed.Egy vasarosnamenyi suttyohoz hasonlo a szokincsed es az ervelesi technikad... Segitsegre szorulsz, mentalisan, kerlek kerjed helyben (Vasarosnanenyban) a refomatus vezeto lelkeszno tamogatasat, aki tortebetesen az elso unokatesom.....
Egy ponton a hülyeségpuffer túlcsordul. Ez az az estet.A másik része a dolgoknak, hogy a személyeskedésről, konkrétan a fórum társaid folyamatos minősítgetéséről leszokhatnál már.![]()
Hogy nem nézed meg és nem szólsz hozzá, mert nem érdekel?Amikor valaki folyamatosan ekkora balfaszokat linkel, akkor mit kéne gondolnom...?
Gondoltam mar elore, hogy az orosz fanoknal kiveri a biztositekot, amit csinaltam, azert is irtam le. Meg azert, hogy tudjatok, nemcsak a szajat jartatja mindenki, hanem tesz is azert, hogy tudjak a ruszkik, nem mindenki ert egyet a kulonleges muveletukkel. Ha mindenki megtenne, amit en, akkor legalabb tobben tudnak, mi a velemenye roluk azoknak, akik az oldokleseiket, amiket ti imadtok, eliteli... Entolem most ennyi tellett, legalabb megtudtak, hiaba vannak itt, az utalat a vezetesuk cselekedetei miatt itt is eleri oket. Nem vagyok buszke arra, amit tettem, de ugy ereztem kell tennem tenylegesen valamit, nem csak itt posztolgatni. Az elgondolast tett kovette, ami megelegedessel toltott el, hogy kifejezhettem, mennyire ertek egyet a haborujukkal... A sok ruszofil nehogy azt higgye, hogy itt mindenki gyikvallu, bu..i, anyamasszony katonaja stb... aki eliteli az orosz agressziot.... Legalabb Ti is tudjatok, van toke a liberalisoknak is.... Mivel ezt szeretitek, eloszeretettel ketsegbe vonni.... es hangoztatni....
Egyáltalán, honnan tudja, hogy oroszok voltak.* Lehet, hogy ukránok. És akkor mit éltek át? Azt, hogy valami oroszul halandzsázó magyarországi vadbarom köpött a szlávaukrajnájukra.Honnan tudod, hogy azok az oroszok akiknek beszólsz, egyetértenek vele?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..