Beszélgető

Gondoltam mar elore, hogy az orosz fanoknal kiveri a biztositekot, amit csinaltam, azert is irtam le. Meg azert, hogy tudjatok, nemcsak a szajat jartatja mindenki, hanem tesz is azert, hogy tudjak a ruszkik, nem mindenki ert egyet a kulonleges muveletukkel. Ha mindenki megtenne, amit en, akkor legalabb tobben tudnak, mi a velemenye roluk azoknak, akik az oldokleseiket, amiket ti imadtok, eliteli... Entolem most ennyi tellett, legalabb megtudtak, hiaba vannak itt, az utalat a vezetesuk cselekedetei miatt itt is eleri oket. Nem vagyok buszke arra, amit tettem, de ugy ereztem kell tennem tenylegesen valamit, nem csak itt posztolgatni. Az elgondolast tett kovette, ami megelegedessel toltott el, hogy kifejezhettem, mennyire ertek egyet a haborujukkal... A sok ruszofil nehogy azt higgye, hogy itt mindenki gyikvallu, bu..i, anyamasszony katonaja stb... aki eliteli az orosz agressziot.... Legalabb Ti is tudjatok, van toke a liberalisoknak is.... Mivel ezt szeretitek, eloszeretettel ketsegbe vonni.... es hangoztatni....
És mond csak nagyon megijedtek tőled azok a fürdős nénikék?

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

Egyáltalán, honnan tudja, hogy oroszok voltak.* Lehet, hogy ukránok. És akkor mit éltek át? Azt, hogy valami oroszul halandzsázó magyarországi vadbarom köpött a szlávaukrajnájukra.
Hévízen és Hajdúszoboszlón tudtommal most nincsenek oroszok, többségben, ennek személyi okai és politikai is van Az Orosz utazási iroda vezetője/tulajdonosa szív infarktusban meghalt aki szervezte az Orosz turistákat, ill most már a háborús helyzett, így sztem azok akiknek beszolt pont oroszul beszélő ukránok voltak. akikből itt a 13.kerben is egyre több van.igaz érdekesség képpen egymással sem nagyon beszélgetnek de tök normális családok.

Vazze,hányan állnánk a sarat manapság,főleg a korabeli technikákkal,lapáttal rakni a billencseket,fagyban.

1956 JEGESÁR a Dunán - YouTube

:D
De megcsinálták! Épp ezek a példái számomra annak, hogy a jajj minden szar, mi lesz velünk ha kicsit kevesebb üzemanyagunk lesz, jön egy klímaváltozásárvíz stb. nyünnyögők a semmibe rettegnek. Majd megoldjuk, ha kell kézi erővel...

Hosszú és érdekes, de elég lehangoló is egyben.

Lehet, hogy ez a cél?

Így nem a felelőst keresed ezekért a hibákért, hanem rettegsz, aggódsz.
Vannak szempontok, amik szerint ez a jó, ekkor nincs időd másra, ami normál esetben gond lehet a társadalom egy részének...

.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
..
Ákr. 121. § (Felügyeleti eljárás)
..
1997. évi CLV. törvény
a fogyasztóvédelemről
..
387/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet
a fogyasztóvédelmi hatóság kijelöléséről

..
Ákr. 121. § (Felügyeleti eljárás)
..
1997. évi CLV. törvény
a fogyasztóvédelemről
..
387/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet
a fogyasztóvédelmi hatóság kijelöléséről
Köszi.
Csak mert ma voltam bent aztán rendesen leb@sztak. Igen a fogyasztóvédelemnél, meg meggyanusítottak hogy én nem akarok fizetni azért mentem oda, direkt nem veszek át hivatalos leveleket, meg "Mellébeszél"-ek, stb....Kb el sem tudtam mondani miért is vagyok ott. Az illető eldöntötte első blikkre-szemre hogy nincs igazam.
Érdekes volt, jegyzőkönyvet akkor kaptam mikor megkérdeztem hová tudok feljebb menni, kivel tudok most beszélni.

Vazze,csillió dodóért lehetett volna ilyen asszókat csinálni a Lucas srácnak,akkikkel az erő van,azok így kardoznak.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.