Gyorsabban készült mint a metro Budapesten.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó, úgy könnyű, hogy nem jön be a dzsakudzi az alagútba minden 100. méternél. 4-es metró alagút falát több helyen fagyasztották a fúrás alatt, mert alacsonyan szálltak a hőforrások.Gyorsabban készült mint a metro Budapesten.
ülök és nézek: 12 millió forint egy 16 évesnek mert számítógépes játékosnak...
https://qubit.hu/2018/03/27/12-mill...r-fifa-bajnok-az-esportfesztivalrol-jelentjuk
hát, új kor, új sport...
Aprópénz ahhoz képest amit USA-ba vagy Koreában keresnek az esportolók.ülök és nézek: 12 millió forint egy 16 évesnek mert számítógépes játékosnak...
https://qubit.hu/2018/03/27/12-mill...r-fifa-bajnok-az-esportfesztivalrol-jelentjuk
hát, új kor, új sport...
sajnos a saját barátnőmmel is beszéltünk ilyen témákról, pont pár hete.. Akkor kifejtette nekem, nem hisz sem a dínók, sem a mammutok, sem a barlangi medve létezésében...
A magyar vagy más valóban profi sportolók pénzeihez képest ez semmi. Több százmillió eurókat csengetnek ki focistákért. Itthon ez még nem önnfenntartó, de a külföldi esport és a klasszikus sportban azért mozog ekkora pénz, mert a jelek szerint képes ezt kitermelni üzleti alapon.ülök és nézek: 12 millió forint egy 16 évesnek mert számítógépes játékosnak...
hát, új kor, új sport...
![]()
Jó, úgy könnyű, hogy nem jön be a dzsakudzi az alagútba minden 100. méternél. 4-es metró alagút falát több helyen fagyasztották a fúrás alatt, mert alacsonyan szálltak a hőforrások.
Aham...Szuper dolog példaképnek.....
Este elmiondom miért nem teccik...
részben amiatt amit leírtál.
Szuper dolog példaképnek.....
Este elmiondom miért nem teccik...
részben amiatt amit leírtál.
Tisztára mint Sheldon Cooper!Aham...
És miben jobb hagyományos sportóló, mint példakép? Csak azért, mert nagyrészt az izmaival éri el a sikert, akkor az többet ér, mint az eszével? No offense, de a profi sportolók egy része kőhülye. Lényegében azért veszik körül mindenféle segítők, mert életüket is képtelenek lennéne menedzselni. Nézd meg a lecsúszott, anno dollár milliomos vagy százmilliós vagyonnal rendelkező exsportolókat...
(A nagy példaképek egy része simán félrekefél, dorogozik, kurvázik, stb. Vagy csak simán ostoba kijelentésekkel teszi magát 5 perce még ismertebbé.)
Mitől példakép egyáltalán egy sportoló...? Nekem soha nem volt egyik sem. Nekem a nagy kutatók és feltalálók voltak mindig is...
Igen, jó ez a "hol van már ingatlan-buborék és hol nem ért még véget az előző kipukkanása" - a közepén meg söröznek a csehek a precízen kézben tartott bankrendszerükkel (2004-ban volt ott az ingatlanos rotty, azóta figyelmesek...).
Melyik Decter? A laboratóriumos vagy az uzsonna csomagolós?Neked a multkor nem volt jó Rambó, most nem jó Dexter se?![]()
Aham...
És miben jobb hagyományos sportóló, mint példakép? Csak azért, mert nagyrészt az izmaival éri el a sikert, akkor az többet ér, mint az eszével? No offense, de a profi sportolók egy része kőhülye. Lényegében azért veszik körül mindenféle segítők, mert életüket is képtelenek lennéne menedzselni. Nézd meg a lecsúszott, anno dollár milliomos vagy százmilliós vagyonnal rendelkező exsportolókat...
(A nagy példaképek egy része simán félrekefél, dorogozik, kurvázik, stb. Vagy csak simán ostoba kijelentésekkel teszi magát 5 perce még ismertebbé.)
Mitől példakép egyáltalán egy sportoló...? Nekem soha nem volt egyik sem. Nekem a nagy kutatók és feltalálók voltak mindig is...
Kicsoda...? Arnold?Mindig van rossz példa, mint pl Swarzi, aki miután leeresztettek az izmai, egy külvárosi gettóba csúszott le és most már a kutya nem emlékszik rá.
Mitől példakép egy élsportoló? Mert az élsportolót nagyrészt a genetikai adottsága különbözteti meg az álatgtól, azért lehet élsportoló. A saját része abban 0, a génlottón mázlija volt. Neki főállása a mozgás. Nagyon sok ember elbírná szellemileg, amit ők csak azért nem teszik, mert ők másból élnek és 8 óra főállás mellett nincs idő napi 2-3 edzésre.De persze mindig ők a rossz példák, meg a segghülyék, pedig minden ellenszéllel szemben ők nem bűnözők lettek, hanem profi sportolók ÉS példaképek,egyébként nagyon helyesen. És amúgy mi a helyzet a pár %ot képviselő lecsúszottakkal szembeni másik több százezer vagy millió profi sportolóval, akik meg képesek menedzselni az életüket?
Nagyon röviden: kitartást lehet tőle tanulni!Kicsoda...? Arnold?
Mitől példakép egy élsportoló? Mert az élsportolót nagyrészt a genetikai adottsága különbözteti meg az álatgtól, azért lehet élsportoló. A saját része abban 0, a génlottón mázlija volt. Neki főállása a mozgás. Nagyon sok ember elbírná szellemileg, amit ők csak azért nem teszik, mert ők másból élnek és 8 óra főállás mellett nincs idő napi 2-3 edzésre.
Soha nem értettem, hogy egy élsportoló miért példakép bárkinek... Mi közös van egy átlagember és élsportoló életvitelében? Szinte semmi, teljesen más pályán mozognak. Nekem pl. inspirációt fogyásban a csapattársam mutatott aki kb. 20 kilót dobott le fél év alatt. Megkérdeztem mit csinált, lightosabb változatban én azzal elértem olyan -8 kiló. Nekem már ez is jó volt. Ez követhető valami. Egy élsportoló nemigen, mert ő genetikailag más pályán játszik.
Azt bárkitől lehet. Miben kisebb kitartás az, ha valaki mondjuk főállásban dolgozik, nevel tisztességesen 3 gyereket és közben mondjuk sportol, kratívkodik, stb?Nagyon röviden: kitartást lehet tőle tanulni!
Azt bárkitől lehet. Miben kisebb kitartás az, ha valaki mondjuk főállásban dolgozik, nevel tisztességesen 3 gyereket és közben mondjuk sportol, kratívkodik, stb?
Sokkal emberközelibb példa ez, mint azt felhozni példának, hogy egy genetikai lottón nyertes ember és a mögötte levő stáb és pénz mire képes...
Semmiben nem kell kisebb kitartás három gyereket tisztességesen nevelve sportolni amatőr szinten . Ám őt nem mutatja a tv és nem áll fel a dobogóra eredményhirdetéskor, ezért a média nem sztárolja, a szponzorok pedig nem tömik pénzzel ki a zsebét.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..