M
molnibalage
Guest
Hát, azért ez megint n+1 helyen nem működő modell...Ez is tény! Mondtam, nem mindenkinek, nem mindenhol. A nulla forrás is gáz. Én azt prognosztizálom, hogy HA velünk marad ez a SZAR, hogy aszály, nyersanyag és energia hordozó hiány, élelmiszer ellátási problémák, akkor megfordulhat az a tendencia hogy a vidék költözik a városokba, és bizony sokan még ha valóban kényelmesebb is városban élni, mert minden van közel, kultúra/infrastruktúra, menni fognak még akár tanyára is önellátósat játszani...
A muszáj nagy úr, még most is FILLÉREKÉRT vannak a városi lakásokhoz képest egész pofás kis házikók vidéken 1000+ nm2 telekkel NEM élhetetlen (nem vagyok PC - full elcigányosodott) falvakban.
A tanyavilágról akkor meg ne is beszéljünk, töredéke egy városi lakásnak, és ott aztán tényleg csak dolgozni kell, éhen nem halsz az egész családoddal együtt igen sok helyen pl. Zalában/Somogyban.
- Ha elköltözöl a városból, akkor lehet autókázgatni. $$$ + idő
- Ha lelépsz, akkor lehet, hogy a melóhelynek is annyi... Nincs $$$
- A legtöbb vidéki ingatlan 50-100 éves szigeteletlen szar, kifűteni nem tudják.
Ennél még a kisebb lakásba költözés és fájdalmas zsúfoltságban élés is jobb, ha az a kisebb lakás szigetelt...