Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Sharid

Well-Known Member
2017. szeptember 4.
5 476
2 834
113
Krvára címlapos ügy ott egy ilyen, a japán sajtóban öles címlapos hírek.
http://www.bbc.com/news/world-asia-42192571
de pld volt 2017 (?) őszén egy halálos közlekedési baleset, amit ittas amerikai katonák okoztak, akkora volt a felháborodás (pedig japánok is törik egymást ittasan) hogy a parancsnokság ideiglenesen betiltotta a Japánban szolgáló amerikai katonák számár aa alkoholfogyasztást.

• Tetszik
Reactions: sirdavegd

Lator

Well-Known Member
2017. március 7.
2 898
13 307
113
Ki mit gondol a szcientológiâról? Van valaki akinek tapasztalata van velük kapcsolatban?

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 474
5 578
113
Ki mit gondol az MK-Ultráról? Van valaki akinek tapasztalata van velük kapcsolatban?
Egyházhoz képest gyanúsan jól szervezett csipet-csapat, sok nagyvállalatnak is becsületére válna olyan marketingjük van (ha akarják).
Nekem úgy tűnik, mintha a berántott embereken keresztül információkat akarnának szerezni- a pénzen kívül, egyfajta hálót ami közepén ott ül az elnök, mert nem vallási vezetőjük van hanem elnökük :D
Kül. hókuszpókuszokkal bizsergést idéznek elő a "beavatottban", de ez ugyanaz amire a reiki, kineziológia, asmr, tökömtudja még mi játszik.
Magyarországon a nyakukra léptek az NNI-sek, de nem hiszem, hogy a hatás sokáig tartana.

Ez mind egy szubjektív vélemény, tehát a jog szerinti fogás nincs rajta.

http://konteo.blogrepublik.eu/2012/02/07/a-szcientologia-konteo/

Lator

Well-Known Member
2017. március 7.
2 898
13 307
113
Egy destruktiv szekta. Indokolt lenne a betiltasuk.
Egy ismerősöm (aki egyébként igen könnyen befolyásolható) belett szippantva a szektába. És semmit sem lehet tenni. Törvénytisztelő állampolgárként nincs sok lehetőség megszop*tni a Tom Cruise fanokat. Szar helyzet

• Tetszik
Reactions: sirdavegd

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
5 929
10 024
113
Ki mit gondol a szcientológiâról? Van valaki akinek tapasztalata van velük kapcsolatban?

Ebben azt hiszem tudok segíteni. Megadom az e-mail-címemet, hogy elérhess. A bizalom megelőlegezése miatt ennek lenne egy 10ezer forintos költsége. Megszervezünk egy találkozót. De mielőtt mélyebben beleásnánk magukat, el kéne végezned egy tesztet majd, hogy felmérhessem, hogy hogyan tudom a legjobban elmagyarázni a dolgokat. Mivel ez némi időmbe kerül, ezért kérek majd egy 50ezer forintos munkadíjat. Ezután elmondom a Szcientológia Egyház működését. Ennek van némi titkos része is, így ezért kérnem kell 100ezer forint szolgáltatási díjat.

Mire vége lesz az egésznek, garantálom, hogy meg fogod érteni, hogy miről szól a Szcientológia Egyház!

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 548
59 417
113
Ebben azt hiszem tudok segíteni. Megadom az e-mail-címemet, hogy elérhess. A bizalom megelőlegezése miatt ennek lenne egy 10ezer forintos költsége. Megszervezünk egy találkozót. De mielőtt mélyebben beleásnánk magukat, el kéne végezned egy tesztet majd, hogy felmérhessem, hogy hogyan tudom a legjobban elmagyarázni a dolgokat. Mivel ez némi időmbe kerül, ezért kérek majd egy 50ezer forintos munkadíjat. Ezután elmondom a Szcientológia Egyház működését. Ennek van némi titkos része is, így ezért kérnem kell 100ezer forint szolgáltatási díjat.

Mire vége lesz az egésznek, garantálom, hogy meg fogod érteni, hogy miről szól a Szcientológia Egyház!

:D:D

sirdavegd

Well-Known Member
2016. január 5.
1 269
2 090
113

Azért legalább egy virág vagy mozi előtte. Ne mondjárt durr bele az áfás... hopsz, ezek még csak nem is adóznak #mosoda ;)

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 139
9 773
113
(Majdnem) STOVL - Alaska style :)

Én úgy nézem, hogy az a 2 videó ugyanott, ugyanakkor készült, bár a feltöltőjük más.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed

Pal

Well-Known Member
2017. november 19.
2 018
1 519
113
Visszatertem! Molni kitiltatott 2 honapra.... en persze regisztralhattam volna uj e-mailcimmel/IP-vel, de inkabb nem tettem. Hogy miert nem? Mert igazabol orultem neki, hiszen korabban tulzasba vittem a forumozast, es nem maradt idom a tanulasra, igy viszont lett! MOLNI es MAC, KOSZONOM NEKTEK A 2. DIPLOMAMAT!!!!!!
Na, de most itt vagyok es neki allok megint osztani az eszt ;-)
Amugy nem pontosan emlekszem, hogy miert is tiltatott ki... asszem azert mert ravilagotittam, hogy barhogy szeretne is, de vannak gripenjei Mo-nak... ja, nem, azert mert azt irtam, hogy Klebersberg jo arc volt... mindegy, most unneplek (Żywiec) , koszi megegyszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))) Ja, es megyek szavazni a nagykjovetsegre, ha meg vesztun kakkor ugyis polgarhaboru lesz, szoval ugy is jo lesz!!!!!!!!!!!

• Tetszik
Reactions: notaricon

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 474
5 578
113
Udv ujra itt!

(Ne keverd a temat a topikok kozott, mert akkor tenyleg elvisz a fekete auto es... regisztralhatsz megint.)
Amig te a "papirgyujtessel" voltal elfoglalva, mi vettunk 250 Suzuki Vitarat es lesznek uj CZ fegyverek is. Reszletek a fejlesztesi topikban.
Jött három repülőgép és néhány MRZR is.