Dehogynem. A hátborzongató, hogy pár év alatt jutottak el ide.
Megtanítottuk a gépeinket álmodni.
www.reddit.com
The state of the art AI image generation engine.
lexica.art
Nem ment át a tartalom.
A gép nem álmodott semmit.
Véletlen másolatok vannak, amik önmagukban látványosak.
Csak te azt nem látod, hogy mi volt a VALÓDI kérés és mi lett aztán.
Mert az öreg bácsi és nő és a könyvtár is szép.
De te nem látod, hogy mit szeretett volna látni, aki kérte, csak egy képet.
Nem tudod összehasonlítani a kérést az eredménnyel.
Én megmutattam, hogy én mit szerettem volna kapni és az MI mire gondolt.
Fogalma sincs semmiről. Az én általam betett koponyás sisakos ember és a csatamező is szépnek kinéző volt, ha csak úgy megmutatom.
Csak amikor elmagyaráztam, hogy én mit kértem és annak ellenére mit kaptam,
akkor rájössz, hogy ez nem tud semmit.
De ha csak úgy RANDOM tettem be volna a képet, mint te, akkor fú és fá, hogy szép.
De kurvára nem azt rajzolta, amit kértem.
Random jól kinéző,
de valójában hibás képeket rajzolgat az MI, bármiféle megértés nélkül.
Értelem nélkül meg álmodni sem lehet.
Egy hibás képre is tudod mondani, hogy szép, mert nem tudod, hogy hibás.
De a belinkelt képeken mondjam a hibákat?
- A könyvtárban a csillárok full random vonalak, de igazából nem funkcionális fényt adó dolgok.
- A macskás páncélos alatt se tartja az épület baloldalát semmi. Szépek a színek? Igen. Megálló épület van a képen? LOL. Nem. Lebeg a semmiben. Persze értem, mindent is meg lehet magyarázni.
- Mellette a képen összevissza asszim boltív darabok vannak. Egy építész jót röhögne az egészen, hogy mitől nem dől össze. De értem, magic és fantasy megmagyarázza, hogy nem tud rajzolni a progi. Ez pont u.a., mint a lemaradt ajtó a kocsiról.
- Véletlenül sem rajzolt arcot a macskafej mellettire is. Mert már mondtam miért. Nem tud egyszerre "tájat" festeni és arcot. Mert ezeket külön külön másolja értelem nélkül.
- A macsakafejes rajz látványos, mert az MI látott pont ilyen páncélos képet és macskaszemet is. A kettőt össze tudta rakni. Full véletlen. De nem tudod, hogy pl. PONT ILYEN sisakot kért-e aki kérte vagy csak ilyenre tudta megrajzolni.
stb.
Tényleg ennyire nehéz megérteni.
Jól néznek ki egyes képek, de csak full elképzelt hülyeségeket tud összemixelni és te azért mondod, hogy szép, mert háttéringó nélkül nézel rá.
Nem tudod minek kéne ott lennie.
Amúgy azt a női arcot láttam már valahol, amit rajzolt.
Ennyire tud "álmodni". Ez másol. Agyatlanul. Pontatlanul. Ha meg ez sem megy, akkor értelmezhetetlen vacak, amit ad.
A betett képekből, ami vállalható, alig pár és kíváncsi lennék, hogy ez hány ezer próbálkozásról lett csak annyira jó, hogy értelem nélkül megmutatható legyen.
Mondom, akkor ezt valaki rajzoltassa újra csak közelítőleg.
- Legyen ott a kard, ahol a rajzon és a megfelelő irányba álljon.
- Stimmeljen a haj színe és stílusa.
- Legyen a tőr jó helyen. A tőr markolata is stimmeljen.
- Legyen a csuklópánt rajta.
- A csizma színe és karimája is ott legyen.
- A melle pont olyan szép kerek legyen, mitn a képen.
- A szeme színe legyen jó és nézzed az olvasóra. PONTSAN rá.
De még tudnék rajta specifikálni ezt-azt, ami ezt a képet megkapóvá teszi és okkal néz ki úgy, ahogy.
Ha majd ezt lemásolja legalább 70-80% featurrel, akkor OK.
Egy átlagos grafikusnak ez whatever feladat. Az MJ meg nem tudott értelmezni EGYETLENEGY paramétert sem.