M
molnibalage
Guest
Gyerekek, ma valami elvárás az, hogy a futárszolgálatok kretének legyenek...?
De tényleg. Lassan semmit sem tudnak kihozni ezek.
Rendelek egy terméket, oda van írva, hogy szállítási idő 1-2 hét.
Rendben, direkt hétfőn rendeltem meg, mert szabin leszek otthon jövő héten és utána is.
Otthonra kérem, hogy hozzák ki, de beleírtam a közleménybe, hogy ha 23-a előtt jönne, akkor keressnek.
Erre ma hozza a futár. Persze, hogy nem vagyok otthon. Kérdésemre, hogy közleményben mi volt azt látták-e.
Válasz, "nem olvassuk".
Remek, akkor minek van mező, ha úgysem használjátok...?
Erre mit csinál a futár? Bedobja a haverjához egy közeli boltba, hogy vegyem át, mikor mondtam neki telón, hogy NEM, az nem lesz jó.
Erre önhatalmúlag ezt csinálja. Remélem, hogy ott lesz, hanem akkor IJ vagy mi a faszom...? Ezt mégis hogyan képzeli?
Egy másik terméket a céghez kértem, mert tudtam, hogy ott leszek, mert keddre jelezték előre a szállítást.
Erre mi van?
2022.12.19, 13:54
A kézbesítés sikertelen, újra megpróbáljuk
Tegnap sem hozták, fel sem hívtak.
Hogyan a faszba hozták ezt ki?
Egész nap itt voltam az irodában, aminek amúgy még portaszolgálata is van.
Nehéz szavakat találni erre.
A laptopot sikerült kihozniuk a céghez.
Háromból egy szállítást tudtak rendesen megoldani.
Amúgy számomra csodálatos, hogy a XXI. század mobil és internetes megoldásai mellett nem tudom megadni, hogy mikor leszek otthon és mikor nem.
Meg szarnak arra, amit az ügyfél ír.
De tényleg. Lassan semmit sem tudnak kihozni ezek.
Rendelek egy terméket, oda van írva, hogy szállítási idő 1-2 hét.
Rendben, direkt hétfőn rendeltem meg, mert szabin leszek otthon jövő héten és utána is.
Otthonra kérem, hogy hozzák ki, de beleírtam a közleménybe, hogy ha 23-a előtt jönne, akkor keressnek.
Erre ma hozza a futár. Persze, hogy nem vagyok otthon. Kérdésemre, hogy közleményben mi volt azt látták-e.
Válasz, "nem olvassuk".
Remek, akkor minek van mező, ha úgysem használjátok...?
Erre mit csinál a futár? Bedobja a haverjához egy közeli boltba, hogy vegyem át, mikor mondtam neki telón, hogy NEM, az nem lesz jó.
Erre önhatalmúlag ezt csinálja. Remélem, hogy ott lesz, hanem akkor IJ vagy mi a faszom...? Ezt mégis hogyan képzeli?
Egy másik terméket a céghez kértem, mert tudtam, hogy ott leszek, mert keddre jelezték előre a szállítást.
Erre mi van?
2022.12.19, 13:54
A kézbesítés sikertelen, újra megpróbáljuk
Tegnap sem hozták, fel sem hívtak.
Hogyan a faszba hozták ezt ki?
Egész nap itt voltam az irodában, aminek amúgy még portaszolgálata is van.
Nehéz szavakat találni erre.
A laptopot sikerült kihozniuk a céghez.
Háromból egy szállítást tudtak rendesen megoldani.
Amúgy számomra csodálatos, hogy a XXI. század mobil és internetes megoldásai mellett nem tudom megadni, hogy mikor leszek otthon és mikor nem.
Meg szarnak arra, amit az ügyfél ír.