Az utolsó mondat mehet az olvasói aranyköpések közé. Eddig tanárok, ápolók béremelèsével, meg lélegeztetőgépek és inkubátorok vételével mérték a stadionokat.
Ez most bővűlt a fogszabályzókkal.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A magyarok mar megtehetik, hogy a maganegeszsegugyet vegyek igenybe...De hát nem érted. Mi vagyunk a buták, hogy nem értjük, hogy előre megyünk és nem hátra...
Személyesen is be lehet vinni. Én is az egyiket úgy vittem.1 hónap mire válaszoltak eddig bármire. 15 napon belül várják a levelet.
Postacímet adtak meg, email lehetőséget nem említettek.
Ti privatizáltátok ki, és most sírsz, hogy miért nem lett visszacsinálva?A ronda fogak egy életre el tudják baszni egy ember életét. Az felcsúti fedett pálya árából 2000 gyerek kaphatna fogszabályozást. Kinek mit vett a kormánya, ugye.
Amúgy akiket ismerek azoknak mind magán úton lett fogszabályzója, igaz mondjuk nekem is. Cserébe 2-2,5 év helyett kb 1,5 év szenvedés volt csak. De ez általában igaz a fogorvosokra is, kb nem ismerek olyat, aki nem maszek fogorvoshoz járna. Mondjuk az enyém kicsit kattant volt, mert Bolíviába járt túlélőtúrákra unalmában, de legalább jó munkát végzettAz utolsó mondat mehet az olvasói aranyköpések közé. Eddig tanárok, ápolók béremelèsével, meg lélegeztetőgépek és inkubátorok vételével mérték a stadionokat.
Ügyfélszolgálatra? Ha ehhez is időpont kell, akkor IJ számomra, mert asszem oda is időpontot kell kérni.Személyesen is be lehet vinni. Én is az egyiket úgy vittem.
Azért nem tudod szerintem mailben, mert nekik eredeti aláírásos kell.
Én az MVM-nél közel éves hercehurca után teljesen ignoráltam a nem személyes ügyintézést.
Személyesen meg teljesen flottul ment végül, pedig elég nyűgös dolgaim voltak. Mind a kettő most lezárt átírásom kb. egy hét alatt átment a kérvény benyújtása után. Nekem végül teljesen pozitív megítéléssel zárult ez a része a dolognak.
Ügyfélszolgálatra? Ha ehhez is időpont kell, akkor IJ számomra, mert asszem oda is időpontot kell kérni.
Ez egy értelmetlen kivégzésnek tűnik elsőre, nekem is...Ilyeneket látva nem csodálom, hogy sokan rühellik arrafelé a rendőrséget...
webm.red - Untitled
Webm.red is a simple service for uploading, hosting, and sharing webm videoswebm.red
Amúgy akiket ismerek azoknak mind magán úton lett fogszabályzója, igaz mondjuk nekem is. Cserébe 2-2,5 év helyett kb 1,5 év szenvedés volt csak. De ez általában igaz a fogorvosokra is, kb nem ismerek olyat, aki nem maszek fogorvoshoz járna. Mondjuk az enyém kicsit kattant volt, mert Bolíviába járt túlélőtúrákra unalmában, de legalább jó munkát végzett
Múltkor volt időpontom, korábban mentem és időpont előtt bejutottam, előtte pontban az időpontkor hívtak. De időpont nélkül is lehet menni. Lehet, hogy még a portásnak/biztonsági őrnek is oda lehet adni a papírt. De ha meg fel kell adni, akkor mindegy, hogy hova mész, max a küldést megspórolod.Persze ez vidék, nem tudom, hogy BP-n mennyien vannak. Ez a maratoni sorbanállás úgy látom, hogy megszűnt és elég hamar adnak időpontot is, meg tömeg sincs.Ügyfélszolgálatra? Ha ehhez is időpont kell, akkor IJ számomra, mert asszem oda is időpontot kell kérni.
Ismerek olyat, aki nem engedheti meg a maszek fogorvost, mindig SZTK-ba megy... szóval még létezik.
Szerintem ma egy random internetes portálnál ülő újságíró legfőbb eszköze a google translate. Saját kútfőből, valódi utánjárással cikket írni felesleges időelbaszás, ugyanis kilóra mérik a munkáját, mivel az egész üzleti modell a klikkolásra alapul.A Portfolio-féle Twitter bejegyzéseken alapuló elemzésként eladott hangulatkeltéssel együtt elmehetnek a picsába. És ezt nem azért mondom, mert esetleg konkurenciának tartom őket (nem, mert másik pályán mozgunk) vagy azért mert nem egy a véleményünk, hanem mert ez kurvára nem újságírás. Ez klikbéjt médiaprostitúció, csak az Onlyfans csöcsök helyett a reputációt meg Kijev s̶z̶e̶l̶l̶e̶n̶t̶é̶s̶é̶t̶ szellemét pakolják az ablakba a magát a lépcsőn összeszaró Putyinnal együtt. Haditechnikai analfabéta balfaszok gyülekezete, akikben annyi önérzet nincs, hogy legalább minimálisan utánanézzenek annak, amit írnak. Lásd AK-12M1, amire úgy bekringéltem, hogy egy 15 ezres szerelmes levelet írtam. De még ennyinsem kéne csak tényleg legalább a véleménytől független tényeknek utánanézni. Ennyire kurvára nehéz lenne ez vagy én vagyok maradi?
Egyszerűen ne vegyél tudomást ezekről. Jó az, amit csináltok, jól csináljátok. Szerintem sokakat felháborít az az együgyű stílus, amit a "nagyok" megengednek maguknak (erre példa: minap olvastam, most épp az ukrajnának felajánlott Archer-ekről, hogy azért nagyon jó fegyver, mert nem kell újratölteni lövés után ).Elnézést a kifakadásért, meg ha nem ide való, akkor mehet másik topikba/törlésbe, de 11 hónap után kurvára elegem van ebből, amit a hazai mainstream média csinál Ukrajna kapcsán. Oldaltól függetlenül melyik fél csinálja, de ez nem újságírás. És nem kell ehhez oroszbarátnak vagy bárminek lenni, mert a sokat emlegetett WSJ, NYT, Bloomberg, Politico és társai is tudnak normális cikkeket írni ukrán témában (amit érdekes módon az oroszok rendszeresen szemléznek), ami viszont úgy tűnik itthon sokaknak megugorhatatlannak számít
Mi köze van ehhez bárminek?DE AKKOR TE MIÉRT VAGY MÉG ITT?
Olyan ez, mint a zongorába szarás, úgysem értenéd...Mi köze van ehhez bárminek?
Ó, micsoda nagy arc...Olyan ez, mint a zongorába szarás, úgysem értenéd..
Esetleg válasz a kérdésre?
Igen? Az állandó seggfájás, a bezzeg a nyugati rokonok mellett az nem tiszta ovi? Mondtam, hogy itt a legjobb? Mondta más a szálban, hogy itt a legjobb? Nem.Ó, micsoda nagy arc...
De az ugye tudod, hogy tiszta ovi?
- Egyelőre nagyobb kockázata és más negatívuma lenne elköltözni innen.
- Itt élnek a barátaim és a családom is.
Az az "érved" arra, hogy "ez itt a legjobb hely", mert én nem költöztem el?