Igen! táblásított fenyő, lecsiszoltam szépen a végén 200-al! Azt írja 30 perc porszáraz, átkenhető önmagával 4 óra!Naturfa volt?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen! táblásított fenyő, lecsiszoltam szépen a végén 200-al! Azt írja 30 perc porszáraz, átkenhető önmagával 4 óra!Naturfa volt?
Ennyire ne nézzél szakinak nyilván felkevertem előtte!Használat előtt fel kell rázni.
Háát...Ennyire ne nézzél szakinak nyilván felkevertem előtte!
Száraz, de ragad! Mondjuk én pácoltam volna és parketta lakkal kentem volna le, de a kedves feleségem győzött! Ezert kentük lazúrral! A lazúr kintre való! Kerítés, kerti ülőke, pad!Háát...
Amúgy még mindig tré?
Én speciel ajtófélfát kentem vele, bent, fenyőt. De nem ragadt :/Száraz, de ragad! Mondjuk én pácoltam volna és parketta lakkal kentem volna le, de a kedves feleségem győzött! Ezert kentük lazúrral! A lazúr kintre való! Kerítés, kerti ülőke, pad!
Én arra gondoltam, hogy esetleg higitani kell...Ennyire ne nézzél szakinak nyilván felkevertem előtte!
Igen nyilván ajtók, ablakok még arra való! Tavaly mikor beraktuk az új fa nyílászárókat lazúrral kentük azt is! Hetekig ragadt volt, hogy ki sem lehetett nyitni az ablakot mert összeragadt! Utána meg ha nehezen kinyitottad szedte le a fát szálastól!Én speciel ajtófélfát kentem vele, bent, fenyőt. De nem ragadt :/
Nem írja, hogy hígítható! Szerintem a lazúrt sem a lakkot nem kell hígítani!Én arra gondoltam, hogy esetleg higitani kell...
Bár jobban vissza emlékezve, jó ideig ragadt utána, meg ha valóban nem is, de volt egy ilyenSzáraz, de ragad! Mondjuk én pácoltam volna és parketta lakkal kentem volna le, de a kedves feleségem győzött! Ezert kentük lazúrral! A lazúr kintre való! Kerítés, kerti ülőke, pad!
Te ragasztóval festesz ?Igen nyilván ajtók, ablakok még arra való! Tavaly mikor beraktuk az új fa nyílászárókat lazúrral kentük azt is! Hetekig ragadt volt, hogy ki sem lehetett nyitni az ablakot mert összeragadt! Utána meg ha nehezen kinyitottad szedte le a fát szálastól!
Igen Bálint….enyvvel!Te ragasztóval festesz ?![]()
Nézd a jó oldalát. Legalább pár évig mondogathatod neki, mint ultima ratio.Száraz, de ragad! Mondjuk én pácoltam volna és parketta lakkal kentem volna le, de a kedves feleségem győzött! Ezert kentük lazúrral! A lazúr kintre való! Kerítés, kerti ülőke, pad!
A másik jó oldala, hogy nem lehet rajta elcsúszni.Száraz, de ragad! Mondjuk én pácoltam volna és parketta lakkal kentem volna le, de a kedves feleségem győzött! Ezert kentük lazúrral! A lazúr kintre való! Kerítés, kerti ülőke, pad!
remélem örökké@Tcat, jó lenne végre, ha feloldanátok a zárlatomat az űrkutatás topikban (amit nem előzött meg figyelmeztetés és indoklás sem volt).
Meddig tart?
------
Erre válaszoltam volna...
https://forum.htka.hu/threads/urkutatas.1156/post-641258
..![]()
Betelgeuse: star is continuing to behave mysteriously – here’s what would happen if it exploded
There are signs that Betelgeuse may be evolving rapidly – meaning a supernova explosion may happen sooner rather than later.theconversation.com
![]()
???remélem örökké
Miért zároltak? Tan kiderült, hogy egy tudattal rendelkező szupernóva vagy aki éppen felenk tart, hogy elpusztítsa az emberiséget?!@Tcat, jó lenne végre, ha feloldanátok a zárlatomat az űrkutatás topikban (amit nem előzött meg figyelmeztetés és indoklás sem volt).
Meddig tart?
------
Erre válaszoltam volna...
https://forum.htka.hu/threads/urkutatas.1156/post-641258
..![]()
Betelgeuse: star is continuing to behave mysteriously – here’s what would happen if it exploded
There are signs that Betelgeuse may be evolving rapidly – meaning a supernova explosion may happen sooner rather than later.theconversation.com
![]()
Itt várják a véleményedet:???
(Frusztrált vagy?
Netán nincs rendben az életed?)
Hogy jön ez most ide?Itt várják a véleményedet:
![]()
Asztrologia?
Mi az oka annak, hogy az elmult 30 nap topicjai kozott nem volt asztrologia? Szerintetek nem eletkepes? Senki nem erdeklodik, tanulja, tartja fontosnak? Azt hiszem azert megerne egy miset!forum.index.hu
csillagképek, nácik a sarkokon, blödség hegyek, index szint szerintem isHogy jön ez most ide?
Index-szint ráadásul...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..