Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

T

Törölt tag 1711

Guest
6q2CgCV.jpg

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 146
16 754
113
Jájj:
A lényegi rész 7:15nél van - érdemes megfigyelni, mit művel a fémcélt tartó deszkával.

Ezt a szart jobban félnék elsütni, mint magától az elefánttól.

Az ilyen 2000+ graines lövedék 500 grain lőportöltettel hajtva teljesen túlvilági, beteges szám
(Vö. az 5,56-os megymag 55 grain)

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 208
20 554
113

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 186
10 660
113

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 402
36 386
113
Erről a blogról van az idézet:

Ajánlom olvasásra is az egész blogot, mert baromira szórakoztatóan írta a fickó. Sajnos már abbahagyta.

Se egy búcsúposzt vagy ilyesmi, remélem nem esett baja. Ilyen idős a farmer? Nekem nem derült ki, és úgy tűnt az asszony írja a blogot, 1-es szám 3-ik személyben beszél "Pistiről". Bevallom nekem az sem derült ki, hogy kőműves, pedig olvastam néha a blogot.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

Árpicsek

Well-Known Member
2016. október 7.
2 744
11 915
113
Se egy búcsúposzt vagy ilyesmi, remélem nem esett baja. Ilyen idős a farmer? Nekem nem derült ki, és úgy tűnt az asszony írja a blogot, 1-es szám 3-ik személyben beszél "Pistiről". Bevallom nekem az sem derült ki, hogy kőműves, pedig olvastam néha a blogot.
Volt rádiós beszélgetésben is. Ott mondta, hogy saját maga írta. Ez a Pistizés írói "poén".
A fentebb idézett szövegben azt írta magáról, hogy közgazdász. Az öreg kőműves az apósa, ha jól emlékszem, akit kivitt magával, hogy haladjon az építkezés.
Szerintem a covid miatti utazási nehézségek vethettek véget a kinti karriernek, de ez csak tipp.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 336
25 051
113
Volt rádiós beszélgetésben is. Ott mondta, hogy saját maga írta. Ez a Pistizés írói "poén".
A fentebb idézett szövegben azt írta magáról, hogy közgazdász. Az öreg kőműves az apósa, ha jól emlékszem, akit kivitt magával, hogy haladjon az építkezés.
Szerintem a covid miatti utazási nehézségek vethettek véget a kinti karriernek, de ez csak tipp.
De aztán az uccsó postban mégis nekiindult.

Árpicsek

Well-Known Member
2016. október 7.
2 744
11 915
113
De aztán az uccsó postban mégis nekiindult.
Aztán lehet, hogy a tulajoknak nem volt jó, hogy viszonylag rövid ideig tudott ott lenni, és felvettek egy környékbelit, mondjuk dél-afrikait helyette. Ott úgy is elég nagy a gebasz mostanában, biztos van gyakorlott farmer, aki eljönne onnan.
Persze, ez csak okoskodás részemről.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby