Beszélgető

Na akkor mar tudjuk is miert ilyen lany ruhakba biciklizgetsz magadnak… :D
thats-rude-im-mad.gif

Tehát nincs semmi helyi közösségtudat.
Biztosan nekem vannak csak rossz tapasztalataim, de nekem rohadtul herótom van az offline közösségekből. A legtöbb arról szólt, a munkahely szidása, a pénzen nyavalygáson kívül, hogy azt a tagot pofázták ki, aki éppen nem volt jelen. A tökömet nem érdekli hogy az egyik mit mondott, miért mondta, hogyan mondta, meg a hasonló kavarások, de szemtől szemben meg ment a jópofizás. Ahol meg kimondták, amit gondoltak, az a bagázs meg igen rövid életű volt.
Elegem van abból is, hogy addig fontos a velem való kapcsolat, amíg haszna van belőlem valakinek. Mihelyst én kérnék valamit, akkor hirtelen történik valami, ami miatt pont nem érnek rá. De ilyen nyaraláskori kutyaetetésről lett volna szó, nem pöcegödör ásásról pusztakézzel!
De biztos vannak önzetlen és szórakoztató közösségek is, csak én valahogy sosem kerültem ilyenekbe, most meg már nem is akarok.

Biztosan nekem vannak csak rossz tapasztalataim, de nekem rohadtul herótom van az offline közösségekből. A legtöbb arról szólt, a munkahely szidása, a pénzen nyavalygáson kívül, hogy azt a tagot pofázták ki, aki éppen nem volt jelen. A tökömet nem érdekli hogy az egyik mit mondott, miért mondta, hogyan mondta, meg a hasonló kavarások, de szemtől szemben meg ment a jópofizás. Ahol meg kimondták, amit gondoltak, az a bagázs meg igen rövid életű volt.
Elegem van abból is, hogy addig fontos a velem való kapcsolat, amíg haszna van belőlem valakinek. Mihelyst én kérnék valamit, akkor hirtelen történik valami, ami miatt pont nem érnek rá. De ilyen nyaraláskori kutyaetetésről lett volna szó, nem pöcegödör ásásról pusztakézzel!
De biztos vannak önzetlen és szórakoztató közösségek is, csak én valahogy sosem kerültem ilyenekbe, most meg már nem is akarok.
Jó komment, de a vicceidért örök bann jár szerintem. :)

Elég sokan túráztok innen a fórumról ha jól emlékszem.
Tegnap fejeztem be a korzikai GR20 tùrát , teljes autonómiával azaz még a kaját is cipeltük, észak-dél irányban, 7.5 nap alatt. Kb. 185 km hosszú, napi átlag 8-14 óra séta és kb +1500 M szintkülönbség.
Ha valaki kihívást akar és van egy kis lóvéja korzikára utazni annak melegen ajánlom.

Tegnap voltam egy belvárosi étteremben. Azért tértem be, mert cigányok játszottak, s ha már úgy adódott huzattam is egy nótát. Fél10kor elkezdtek összepakolni. Kérdezem Tőlük, hogy miért mennek el? Azt mondták, hogy nem játszhatnak fél 10-nél tovább, s a tulaj se tudott ez ellen tenni (szerintem csak nem akarja tovább foglalkoztatni őket, s ez inkább egy kifogás lehet). Mondtam nekik, hogy kár, mert ilyenkor kereshetnének inkább pénzt. Viszont közölték, hogy nemsokára kezdődik a diszkó... Kicsit értetlenül álltam a helyzet előtt, hogy diszkó lehet, cigányzene meg nem. Mindenesetre én is távoztam.