T
Törölt tag
Guest
Azért mert vannak itt kollégák, akik bár egy szöget sem tudtak pontosan lemérni, nagyon kiválóan propagálják a hülyeségüket.
Azért ennyire ne ostorozd magad, néha eltalálod a dolgokat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért mert vannak itt kollégák, akik bár egy szöget sem tudtak pontosan lemérni, nagyon kiválóan propagálják a hülyeségüket.
Ki kell rúgni őket, iskolában nincs politizálás és punktum!Ejha!
![]()
Tanárnők gyűjtik az üres konzultációs íveket az egyik kecskeméti általános iskolában
A nemzeti konzultációs országjáró fórum kecskeméti állomásán, 2023. november 28-án, hívták fel Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere figyelmét a fórumra érkezők arra, hogy az egyik kecskeméti általános iskolában tanárnők üzengetnek a facebookon a szülőknek azért, hogy adják le nekik...keol.hu
Ki kell rúgni őket, iskolában nincs politizálás és punktum!
Ezt a színvonalat a 10% kivétele kívül bármelyik Fülöp szigetekrol ide teleportalt tanár hozza. Az én egyik gyerekem tanára pl nullával egyenlő, képtelen az alsós matek megtanitasara, 9 gyerekből 6 egyes, 2 3-as,1 4-es, a múlt heti dolgozatot, bravó. Cserébe narcisztikus, 4 éve mond fel minden nap, és abrandozik a jól fizető gyári melorol. Persze sose mond fel. Megtizedelni az egész tanári kart és teljesítmény alapuva tenni. Ennyi.
Nem látom a hibát!https://index.hu/tudomany/2023/12/10/fulophaza-uj-allatfaj-felfedezes-kutatas-rovarok/
Új, indexes matek. 0,1 + 0,05 = 1,5.
“A rugófarkúak kicsik, a tudósok szerint körülbelül 0,1 hüvelyk (2,5 milliméter) nagyságúak, az antennáikat nem számítva. Az antennáik körülbelül 0,05 hüvelyk hosszúak voltak, így a teljes hosszuk körülbelül 1,5 hüvelyk volt.”Nem látom a hibát!![]()
Figyelj, ha most ezt tényleg levezetted nekem, akkor nagyon kedves vagy, de menten összesírom magam!“A rugófarkúak kicsik, a tudósok szerint körülbelül 0,1 hüvelyk (2,5 milliméter) nagyságúak, az antennáikat nem számítva. Az antennáik körülbelül 0,05 hüvelyk hosszúak voltak, így a teljes hosszuk körülbelül 1,5 hüvelyk volt.”
Amit írtál a matektanárról, nos, a lányoméknál UGYANEZ van, csak 21ből, 17 egyes-kettes, a maradékból a legjobb hármas. Én annyit kértem tőle, hogy idén ne bukjon meg, jövőre már úgyis máshol tanul. Egyébként, a tanár aktív dékás, ráadásul idióta is. Utóbbit fogadóórán tapasztaltam ..., az előbbit pedig a facebookon ...Ki kell rúgni őket, iskolában nincs politizálás és punktum!
Ezt a színvonalat a 10% kivétele kívül bármelyik Fülöp szigetekrol ide teleportalt tanár hozza. Az én egyik gyerekem tanára pl nullával egyenlő, képtelen az alsós matek megtanitasara, 9 gyerekből 6 egyes, 2 3-as,1 4-es, a múlt heti dolgozatot, bravó. Cserébe narcisztikus, 4 éve mond fel minden nap, és abrandozik a jól fizető gyári melorol. Persze sose mond fel. Megtizedelni az egész tanári kart és teljesítmény alapuva tenni. Ennyi.
Amúgy semmit nem vezettem le, csak kimásoltam a cikkből a részletet. Nem véletlen van idézőjelek között.Figyelj, ha most ezt tényleg levezetted nekem, akkor nagyon kedves vagy, de menten összesírom magam!![]()
Ez is pdsz rajongó. Az előző szülőin tavasszal azért picsogott mert ő szeretett volna két hétig demonstrálni, vagyis nem tanítani, fogalmam nincs mit csinált volna abban a két hétben, de pár percre rá már azon ajvekolt hogy hú de le vagyunk maradva az anyagban... K. Anyad miért vagy lemaradva? Ehh, hulladék, mit tudsz tenni? 3 gyerekem van nem mehet három különböző suliba mert a tanár dologtalan.Amit írtál a matektanárról, nos, a lányoméknál UGYANEZ van, csak 21ből, 17 egyes-kettes, a maradékból a legjobb hármas. Én annyit kértem tőle, hogy idén ne bukjon meg, jövőre már úgyis máshol tanul. Egyébként, a tanár aktív dékás, ráadásul idióta is. Utóbbit fogadóórán tapasztaltam ..., az előbbit pedig a facebookon ...
Ajj, xar a fizetés? Ezért mit fizessenek? Őszi szünet, téli szunet, tavaszi szünet, nyári szünet, 8-tol délig benn vagyok, lyukasora, 45 percenként kicsengetnek, stb. Na ezt meséld el egy melosnak, nyolc órában 25 perc szünet, és ő termel, normazik.Amúgy az a szomorú, nincs olyan európai ország (+usa) ahol ez ne lenne probléma.
Azt látom minden online felületen mindenhol, szar a fizetés, ezért szarok a tanárok is. Mindegy, hogy Mucsaország, Ausztria, Spanyolország vagy Finnország, a teljes nyugati kultúrkörben züllik le az oktatás színvonala.
Ezzel beletaszítva a népet egy örök körforgásba, hiszen akinek nincs szerencséje a szüleivel akik tanítják otthon / fizetik a magántanárt/iskolát azok megszívták.
Nem mondom, hogy nincs tele igazsággal, amit írsz, de azért igen leegyszerűsítetted.Ajj, xar a fizetés? Ezért mit fizessenek? Őszi szünet, téli szunet, tavaszi szünet, nyári szünet, 8-tol délig benn vagyok, lyukasora, 45 percenként kicsengetnek, stb. Na ezt meséld el egy melosnak, nyolc órában 25 perc szünet, és ő termel, normazik.
Es sir a tanár hogy ő gyárba szeretne menni, mert ott többet keres.
Sajnálom, de ez van, és ez egy 58 éves tanár, nem palyakezdo. Nem lehet általánosítani viszont, a másik gyerek tanára meg peldaerteku, 2x ennyi gyereknel felhozott 4 máshonnan elzavartat 4-es, 5-os szintre. Ő pl teljesen értelmesen magyaráz, láttam, versenyekre viszi a máshonnan elzavart fokozattal katranyos gyereket.Nem mondom, hogy nincs tele igazsággal, amit írsz, de azért igen leegyszerűsítetted.
Ps. Anyukám, aki kémia tanárnő olyan indulatba jött, hogy a ceruzát fogpiszkálóvá faragta, akikor ezt felolvastam neki…![]()
A családban van egy (muszáj)tanárnő.Szabályosan utál bemenni a pár hülye gyerek közé,jobban várja a szünetet mint a diákok.A lové persze kevés.Balos mint atom,választáskor elment szavazat számlálónak.Kicsit be volt törve a feje,a végeredményt látva.Ajj, xar a fizetés? Ezért mit fizessenek? Őszi szünet, téli szunet, tavaszi szünet, nyári szünet, 8-tol délig benn vagyok, lyukasora, 45 percenként kicseyngetnek, stb. Na ezt meséld el egy melosnak, nyolc órában 25 perc szünet, és ő termel, normazik.
Es sir a tanár hogy ő gyárba szeretne menni, mert ott többet keres.
Ne sajnáld! Mutti nem tanár igzából!Sajnálom, de ez van, és ez egy 58 éves tanár, nem palyakezdo. Nem lehet általánosítani viszont, a másik gyerek tanára meg peldaerteku, 2x ennyi gyereknel felhozott 4 máshonnan elzavartat 4-es, 5-os szintre. Ő pl teljesen értelmesen magyaráz, láttam, versenyekre viszi a máshonnan elzavart fokozattal katranyos gyereket.
Ez van sajnos.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..