Írnék egy pár sort az emberi természetről és az érthetetlen rosszindulatról, ami ma kora délután baszta szét a napomat és ami miatt agyérgörcsöm volt.
Egy bizonyos oldalon árulok 2.vh-s cuccokat, tegnap este feltettem egy elég jó állapotú német rohamsisakot, amit Sztálingrádnál találtak. Amikor vásároltam igazolást is kaptam a sisak mellé, illetve egy rövid leírást, hogy hol találták és milyen egység katonái voltak ott és hol temették újra őket.
Mivel ez egy elég jól dokumentált és nem szar állapotú darab így elég magas az ára, de így is kb. azonnal volt 3-4 érdeklődőm. Az egyik viszont egy nyomorult lelkű köcsög lehet, mert miután kért további fotókat elkezdett az áron baszakodni. Én írtam, hogy ha szerinte “nevetségesen magas” akkor nem értem miért érdeklődik és rabolja az időnket. Erre elkezdett baszódni ez eredetiségén a sisaknak. Írtam neki, hogy véleményem szerint eredeti, van igazolás is miként és honnan került elő, de részemről bármilyen szakértő megvizsgálhatja. Tovább tolta, hogy a szerintem eredeti az már akár csalás is lehet. Miután kiröhögtem felbaszott, hogy a fake sisakon tiltott jelkép van, azaz egy birodalmi sas horogkereszttel és még csalok is. Letiltották a termékemet az oldalról, a normális érdeklődőkkel nem tudok tovább kommunikálni.
Természetesen a hirdetésben a sisak bal oldala nem volt felrakva, de írtam, hogy mi a helyzet. Hiszem pont ez miatt értékes. Ez a geciputtony meg beküldte a neki küldött fotókat és felbaszott. Ezek meg… hajrá retardált Ausztria! Egy 81 éves militaria termék… Bravó baszd meg!