Ezért kellene megnézned, mert látnád az ő szemszögét. Eddig is tudta a fenti dolgokat, de exfelesége miatt nem szólt. De most, hogy exfelesége lemondott, már elmondhatja. Valszeg nem ő az egyetlen.
Volt 1 mondata: Velünk (akiknek az arca látszik: Novák, Varga, Magyar) játszanak azok, akiknek nem látszik az arca: (Rogán)
Én is a válaszokat kerestem, de a videóban benne vannak a válaszok.
Igazolsz engem. Ez egy gerinctelen ember! "Eddig is tudta a fenti dolgokat, de exfelesége miatt nem szólt." - akkor mennyire voltak fontosak neki az úgynevezett elvek? A volt feleségének most már árthat?
"Volt 1 mondata: Velünk (akiknek az arca látszik: Novák, Varga, Magyar) játszanak azok, akiknek nem látszik az arca: (Rogán)" - szerintem ez annyira amatőr dolog. A politikában vannak "arcok", és háttéremberek. Ezek időnként cserélődnek, mert elkopnak az "arcok". Rogán is volt "arc" is, elkopott, most háttérjátékos. Mindkét csoport bizonyos értelemben "játékos" a politikában.
Egyébként én Rogánt zsigerből nem kedveltem és kedvelem, mindig úgy éreztem, hogy elég simlis figura. Valamiz biztos jól csinál, amit én nem látok.
Egyébként a válásuk előtt, és a pikáns részletek megszellőztetése előtt, azt sem tudtam, ki Magyar Péter? Ha nem kezd el "igazságot osztani", továbbra is a háttérben lenne. Senki sem tolta őt előre. Már ez is hibádzik az állításában.