Bagatell,dobj egy számlaszámotAzért ez mindjárt más, mint a 3 milka…
Ps. Esetleg, ha megkérnélek, akkor @sixtus nak nagy szilikon csöcsöket nem fizetnél?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bagatell,dobj egy számlaszámotAzért ez mindjárt más, mint a 3 milka…
Ps. Esetleg, ha megkérnélek, akkor @sixtus nak nagy szilikon csöcsöket nem fizetnél?
@reich_und_roll und @Flamand bevehetitek a szilikon csöcseimet Ja semmi baj.... hozzászólás kimásolva, a helyi Gestaponak elküldve... (nyilván nyomtatásban mert nincs e-mail címük... még ) Feljelentés megtörtént a Reich erkölcseivel ellentétes hozzáállásért, és én még ez alapján beleraktam a Defetizmust is, úgyhogy szoppendáresz gyerekek. Éjjel Érkezem..... fekete Opellel, ahogy Pataki Attila kolléga mondtaBagatell,dobj egy számlaszámot
Pedig van. Lusta vagyok elmagyarázni,inkább olvass utána, teljesen más kávéház,Mert nem tetszik? Semmi baromság nincs benne.
Az USA rendszer annak a leképezése, ahol a valós árat egyén szinten fizetik az EÜért. Ez egy borzalmas rendszer. De az árakat mutatja.
Megkaptam a névtelen feljelentésedet.@reich_und_roll und @Flamand bevehetitek a szilikon csöcseimet Ja semmi baj.... hozzászólás kimásolva, a helyi Gestaponak elküldve... (nyilván nyomtatásban mert nincs e-mail címük... még ) Feljelentés megtörtént a Reich erkölcseivel ellentétes hozzáállásért, és én még ez alapján beleraktam a Defetizmust is, úgyhogy szoppendáresz gyerekek. Éjjel Érkezem..... fekete Opellel, ahogy Pataki Attila kolléga mondta
Arany szíved van! Gyerekek, ezt hívják önzetlen segítségnek!Bagatell,dobj egy számlaszámot
Hogy ragadna össze a szád egy szaharai homokviharban, az oázis közepénBakker akkor @sixtus már @sextus lesz!
Feldarabolsz egy muffin-formát és felragasztod neki.Azért ez mindjárt más, mint a 3 milka…
Még 2 mondat erről és mentek szépen fél évre átnevelőbe Újra nyitjuk csak erősen kell koncentrálni Nem tisztességes a saját vágyaitokat kivetíteni rámFeldarabolsz egy muffin-formát és felragasztod neki.
Esetleg crowdfunding, hogy jó nagyok legyenek a csöcsök?Arany szíved van! Gyerekek, ezt hívják önzetlen segítségnek!
A fentebb felvázolt rendszerben is bármikor dönthetsz úgy, hogy elmész szakrendelőbe.Aha, elméletben tök jó, gyakorlatban írtam példát, h a háziorvos szépen eltökölt egy évet, mire egyáltalán kardiológiára küldte az ismerőst, mert biztos szimulál.
Az egész rendszer alapja az, hogy mindenki tisztában kell legyen vele, hogy - mint ahogy most is - szabad orvosválasztás van. Ha pedig műhiba történik - indokolatlanul tartotta vissza a szakrendelőtől a beteget - akkor műhibaper. Nyilván sokkal gyakrabban lesznek beküldve a betegek beutalóval, ha jobban számonkérhetőek lesznek a háziorvosok. Ez persze nagyobb terhelést is jelent, ugyanakkor a szakrendelők is némileg tehermentesíti a sok idiótától, amelyik mondjuk hirtelen beesik a szemklinikára, hogy rettenetesen fáj, amikor vizel. Márpedig elképesztően sok ilyen IS van.Másik ismerőst bő fél évig diétáztatta, mire egyáltalán UH-ra elküldte, másik doki küldte el CT-re, amire a háziorvos megsértődött, mert nehogy már a feje fölött átnyúljanak. Jelzem, ismerős problémája 2023 januárban kezdődött, 2023 karácsonyát kórházban töltötte, 24én hajnalban mentő vitte el. Miközben szeptemberig hallgatta a háziorvostól, h diéta, minden oké.
És működött! A máskor tömött váróteremben voltunk 3-4-en, öregasszonyok nem oda mentek pletyizni.A vizitdíjnak nem az az értelme, hogy további forrásokat vonjanak be az ellátásba (ez csak eszköz), hanem hogy leszoktassák az unatkozó nyanyákat, meg a hipochondereket, a felesleges erőforrás pazarlásról.
Na tippelj mi miatt! Kin akadt meg a dolog?Budapesten meg az új budai centrumkórház egy plakát egy üres mező mellett évek óta.
Na tippelj mi miatt! Kin akadt meg a dolog?
Horthy vs Orbán relációban a mai cseh nehéz-, illetve gépipar nem releváns példa.Hogy példát hozzak. De valahogy a cseh mozdony és villamosgyártás is létezik.
az egykori Antant egyenlő a mostani EU-val
Bakker, neked nagyon becsípődött ez az EU/NATO ellenesség. Tisztára, mint azok, akiknek mindenről orbán jut eszébe. Mint én.a közép-európai Magyarország felemelkedésének még a XXI. században is egy Antant állja útját.
Hogy példát hozzak. De valahogy a cseh mozdony és villamosgyártás is létezik.
Horthy vs Orbán relációban a mai cseh nehéz-, illetve gépipar nem releváns példa.
Horthynak volt gépipara, a csehek a rendszerváltás után nem adták el kabátgombokért a saját anyjukat is, mint mi a 90-es években, míg Orbán 2010-ben egy rakás szart örökölt, nulla hazai magyar iparral.
1998 és 2002 között se volt már meg a zöme annak, ami 1990 után bezárt és leépült.
Ha te nyertél volna 2010-ben választást, írd már ide le, hogy miképp építettél volna fel egy MÁVAG-szintű csodát.
1993 óta vagyok műszaki pályán és végignéztem, hogy ebben az országban minden, ami magyar tulajdonú volt, megszűnt. Amit a német, vagy az amerikai idehozott, az meg azt csinálta, amit a külföldi vezetés mondott neki és amit a külföldi tervezők alkottak.
Egy ipari termelői láncot egyetlen tollvonással meg lehet semmisíteni és mégegy tollvonás egy multit behozni a helyére.
Utána viszont lehetetlen a dolgot visszacsinálni.
Van Magyarországon autógyár? Van.
Magyar autógyár is van? Nincs.
Fel lehet építeni egy tisztán magyar autógyárat az idetelepült multik árnyékában? Nem.
Ennyire egyszerű.
Tetszettek volna anno patriótábbak lenni az elvtársak és az urak, mint pl a lengyelek és csehek és akkor nem lennénk ilyen helyzetben.