Eddig bejött a legegyszerűbb magyarázat. Nem látok már olyan érvet, ami cáfolhatná a kezdeti következtetésem a látottak alapján, ahol szintén nem gondolkodtam semmilyen csavaros történeten, hanem a lehető legegyszerűbb következtetést vontam le!
Egész a mai napig én is a novákmonnyonle táborba tartoztam. Aztán megtörtént. Olvasom a híreket, hopp egy link, és elolvasom K.Endre írását, amiből ismét az jön le, hogy a médiának milyen hatalma van, és milyen agymosásra képes, és tulajdonképpen önálló fegyvernem. Ugye most 10ből 9 idióta azt...
forum.htka.hu
Váratlan fordulat, hogy Varga volt férje is lemondott minden tisztségéről. Mintha Varga lelépése már tervezett is lett volna.... Ja, közben az eredeti írásom olyan hosszúra nyúlt, hogy erről el is feledkeztem. Ez is azt erősíti, hogy itt komoly támadás van a háttérben, és ezeket vagy...
forum.htka.hu
Bicske-Felcsút (Orbán, a pedofil és bűntársa is helyiek)
Orbán-Balog (reformátusok)
Balog-pedofil (kitünteti, haverja neki)
Balog-Novák (kabinetfőnöke volt)
Balog-bűntárs (kegyelemre javasolja)
Orbán-Balog azért számít, mert ez adta Balog súlyát az ügyben. Orbán miatt lett Orbán egyházának a feje. Ha Balog küldi, akkor Orbánnak tudni kell róla, pláne, hogy bicskei történet (nem védeni akarom a csicskát, de Balog túl hülye és túl arrogáns, Orbán meg túl értelmes és gyáva is, a gyávasága megmentette volna a csicskát, ha tud róla). Varga meg csak hülye volt, hogy nem szólt neki.
A NER, mint minden lényegi struktúra nélküli, pusztán közös bandázásra épülő folyamat így működik. A NER nem rendszer, ezt tudtuk meg ebből az ügyből, hanem kvázi összefújta a szél a különféle kicsinyes érdekeket és legkevésbé se gondolnak a másikra, amikor a maguk kis érdekét kijárják. A vélelmezett Orbán-rendszer nem létezik. Csak Orbán van és alatta NER néven sok száz befolyásos önjáró figura, akik szemtől-szembe gazsuálnak a főnöknek, de mint most kiderült nem gondolkodnak egyáltalán semmilyen rendszerben, még az se jut eszükbe, hogy mit fog szólni a főnök, hogy érinti a főnököt ez.
Bármilyen tisztességes maffiában ilyenkor betonozzák a lábadat egy vödörbe és mivel ezt a tagok tudják, ezért mindig gondolnak arra, hogy mire gondolhat a főnök. De a NER nem elég szervezett ahhoz, hogy maffiának nevezzük. Ezt látjuk most a saját szemünkkel. Egy tákolmány, amit Orbán teremtett és egy mítosz, amit az ellenzék épített fel.