Eddig bejött a legegyszerűbb magyarázat. Nem látok már olyan érvet, ami cáfolhatná a kezdeti következtetésem a látottak alapján, ahol szintén nem gondolkodtam semmilyen csavaros történeten, hanem a lehető legegyszerűbb következtetést vontam le!
Egész a mai napig én is a novákmonnyonle táborba tartoztam. Aztán megtörtént. Olvasom a hÃreket, hopp egy link, és elolvasom K.Endre Ãrását, amibÅl ismét az jön le, hogy a médiának milyen hatalma van, és milyen agymosásra képes, és tulajdonképpen önálló fegyvernem. Ugye...
forum.htka.hu
Nekem egy Casio Vintage órám van már vagy 7-8 éve. Azzal akkora király voltam a korombeliek között, hogy egy Breitling se vette volna fel vele a versenyt! :) A nyolcvanas években mindenki ilyenre vágyott. Igaz, az enyém csak pittyeg, nem zenél. Akkor még nagyobb istencsászár...
forum.htka.hu
Bicske-Felcsút (Orbán, a pedofil és bűntársa is helyiek)
Orbán-Balog (reformátusok)
Balog-pedofil (kitünteti, haverja neki)
Balog-Novák (kabinetfőnöke volt)
Balog-bűntárs (kegyelemre javasolja)
Orbán-Balog azért számít, mert ez adta Balog súlyát az ügyben. Orbán miatt lett Orbán egyházának a feje. Ha Balog küldi, akkor Orbánnak tudni kell róla, pláne, hogy bicskei történet (nem védeni akarom a csicskát, de Balog túl hülye és túl arrogáns, Orbán meg túl értelmes és gyáva is, a gyávasága megmentette volna a csicskát, ha tud róla). Varga meg csak hülye volt, hogy nem szólt neki.
A NER, mint minden lényegi struktúra nélküli, pusztán közös bandázásra épülő folyamat így működik. A NER nem rendszer, ezt tudtuk meg ebből az ügyből, hanem kvázi összefújta a szél a különféle kicsinyes érdekeket és legkevésbé se gondolnak a másikra, amikor a maguk kis érdekét kijárják. A vélelmezett Orbán-rendszer nem létezik. Csak Orbán van és alatta NER néven sok száz befolyásos önjáró figura, akik szemtől-szembe gazsuálnak a főnöknek, de mint most kiderült nem gondolkodnak egyáltalán semmilyen rendszerben, még az se jut eszükbe, hogy mit fog szólni a főnök, hogy érinti a főnököt ez.
Bármilyen tisztességes maffiában ilyenkor betonozzák a lábadat egy vödörbe és mivel ezt a tagok tudják, ezért mindig gondolnak arra, hogy mire gondolhat a főnök. De a NER nem elég szervezett ahhoz, hogy maffiának nevezzük. Ezt látjuk most a saját szemünkkel. Egy tákolmány, amit Orbán teremtett és egy mítosz, amit az ellenzék épített fel.