Beszélgető

Látom elindultál ismét az újabb kitiltás felé... :p
Mindig kibukik, milyen karakter vagy... aki erti, az ugyanugy viszolyog ilyenkor, mint en.

Szakmai javaslatok alapján végül a politika dönt. Viszont ez egy oda-vissza kommunikáció a szakma és politika között.
Gondolod hogy légierőnél nem tudják "odafönt" mit gondolnak mi az elfogadható irány és nem ennek tükrében javasolnak?
A légierő szakmai álláspontja hogy tök jó a modernizált Gripen-C még legalább 10 évig, csak kevés van belőle.
Ők a C-ből szeretnének többet.
A politika nem fogja erre azt mondani, inkább veszünk nektek sokkal drágább Gripen-E gépeket. Inkább örülnek, hogy olcsóbban megússzák légierő fejlesztését.
2030-as évek második felében meg valószínűleg egy új generációs géppel leszek váltva a Gripen, nem pedig egy 40 éves konstrukció ráncfelvarrt változatával

Neked a rögeszméd a Gripen-E, egy sajtóhírre hivatkozva ezen pörögsz miközben sokkal jobb rálátással bíró emberek cáfolják, hogy ez lenne az irány.

Egyébként talán a RAFALE-t leszámítva nem létezik "amcsi mentes" nyugati vadászgép.
Az amerikai kormánnyal nem jó a viszony, de azért totális tiltó listán sem vagyunk: lásd NASAMS-et is megkaptuk AMRAAM-ekkel együtt. HIMARS-ot is adták volna csak annyit kértek hogy szavazzuk meg a svédek NATO-csatlakozását.
Annyira sosem fog szembe menni Orbán az amcsikkal hogy az igazán fájjon neki meg az országnak. A "kémbankot" is napok alatt ott hagyták amikor belengették a szankciókat, pedig korábban még részesedést akartak növelni benne.
Szóval nem akkor probléma az hogy vannak amcsi alkatrészek a fegyvereinkben.
Jajj. Konyorgom, hagyd abba.
En ertem, hogy keptelen vagy elengedni barmit, mert mindent nemcsak tudsz, de jobban tudsz, de ez az eppen-hogy-kozepiskolas szintu okoskodas, a nonstop megmondogatassal-kinyilatkoztatosdival nagyon gaz. Meg olvasni is kinos, ahogyan osztod az eszt minden temaban, minden nap itt, miota beregisztraltal, mint "expert", ugye, ne feledjuk... a temak tobbsegebe ezert nem is megyek mar, mert semmi kedvem a szokasos kliseidet olvasni hetente ketszer minden temaban.

FYI egesz megint onnan indult, hogy felhivtam a figyelmet az amerikai IP-re a zsido cuccokban, erre te egybol fejest ugrottal valami legierozessel es azota okoskodsz meg erolkodsz, meg (igazan izlestelenul) probalsz provokalni. Tenyleg szanalmas es kinos ez az egesz.

En ertem, hogy keptelen vagy elengedni barmit, mert mindent nemcsak tudsz, de jobban tudsz
Nem a témában, hanem úgy általánosságban
2c03i4.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed and Aladeen
Minek? Krisss is leírta neked, hogy amiket ír azok nagyjából helytálló még ha nem is teljesen pontos vagy outdated de te kötöd meg az ebet a karóhoz, hogy beletköthess :D
Te mirol beszelsz...? o_O
Nem zavar hogy te az izraeli-amerikai IP vs independence kerdesbe boffentettel bele, miutan baratunk elkezdett okoskodni, hogy bezzek a legiero az elore lat a jovobe, a kulpolitikai jovot beleertve ...?

Krissnek koze nem volt ahhoz a temahoz, nem is ertem, hogy jon ide.
Egyre vadabbak ezek az okoskodasok... pls, legalabb probaljatok meg kovetni a beszelgetes fonalat, ha mar beletrollkodtok valamibe. :P

Neked még jobban fáj, hogy valószínű nem lesz Gripen E :D

Igen, pont errol szolt a hir...

...ja varjal, nem, hanem az ellenkezojerol. :rolleyes:

Te mirol beszelsz...? o_O
Nem zavar hogy te az izraeli-amerikai IP vs independence kerdesbe boffentettel bele, miutan baratunk elkezdett okoskodni, hogy bezzek a legiero az elore lat a jovobe, a kulpolitikai jovot beleertve ...?

Krissnek koze nem volt ahhoz a temahoz, nem is ertem, hogy jon ide.
Egyre vadabbak ezek az okoskodasok... pls, legalabb probaljatok meg kovetni a beszelgetes fonalat, ha mar beletrollkodtok valamibe. :p

Igen, pont errol szolt a hir...

...ja varjal, nem, hanem az ellenkezojerol. :rolleyes:
Hááát pedig nemigen lesz....

• Tetszik
Reactions: endre and fishbed
Hosszú történet.

@Busho3301 amúgy amnesztiát kaptam vagy vattafakking? :D
Ezt most én sem tudom, lehet anno siettem és rosszul állítottam be. Kiderül.

Saját döntéseben sem konzisztens....
Az ukrán-zsidó gyíkemberekkel kötöttem vérszerződést Langley-ben, ha hinni lehet egyes TG csoportok véleményének. Dudi és meszike tartották a mécseseket miközben kecskevérrel aláírtam a belépésem a NAFO-ba. Ennek értelmében néha távolról átveszi felettem az uralmat Rácz András, de ha szabadságon van akkor a Portfolio ügyeletese vagy a Francia Idegenlégió ukrajnai halottjai közül valaki szelleme.

Dikk! A körbemetélt kamu briton visszatért! Ezt is elintéztem… :D :D :D
Üdv Szőr! :)
Egyébként köszönöm, Te voltál az egyedüli....
Bár sztem a fórummotor nem tudta kezelni a fél évet, de az elintézted valóban jobban hangzik.
A Dolfi szülinap kicsit vaskos volt amúgy... (nagy tesó mindent lát) :D
A hadtöri vonalat nem vitte senki, ahogy látom :(

@sixtus -nak mindjárt küldök egy számot, tuti szeretni fogja
@Flamand -ot puszikálom
Amúgy meg nesztek cicás kép
442706929-858349002720788-7646643471741470430-n.jpg

Egyébként köszönöm, Te voltál az egyedüli....
Bár sztem a fórummotor nem tudta kezelni a fél évet, de az elintézted valóban jobban hangzik.
A Dolfi szülinap kicsit vaskos volt amúgy... (nagy tesó mindent lát) :D
A hadtöri vonalat nem vitte senki, ahogy látom :(

@sixtus -nak mindjárt küldök egy számot, tuti szeretni fogja
@Flamand -ot puszikálom
Amúgy meg nesztek cicás kép
442706929-858349002720788-7646643471741470430-n.jpg
Még a macskád is zsidó, olyan a színe mint Kabos Gyulának gecccc! :D

Próbáltuk volna @Flamandal vinni, de aztán rá kellett jönnünk, hogy se macskánk, se rózsaszín feszülős bicós szettünk meg a briteket is utáljuk… megvártunk inkább téged.

Még a macskád is zsidó, olyan a színe mint Kabos Gyulának gecccc! :D

Próbáltuk volna @Flamandal vinni, de aztán rá kellett jönnünk, hogy se macskánk, se rózsaszín feszülős bicós szettünk meg a briteket is utáljuk… megvártunk inkább téged.
Nem vittetek lóf@szt se :D
Egy Napoleonos, vöröskabátos, vöröskabátos parádén, ló-s poszt sem volt. Megnéztem!
Valamikor reklamáltad az übermensch brit 2.vh-s ürgéket, valahol belefutottam egy eklatáns példába.
Megpróbálom megkeresni. Bár azon felbuzdulva, hogy visszafogadott A Fórum Motor, lehet illuminati (illumináns) lesz ma este.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Ezt most én sem tudom, lehet anno siettem és rosszul állítottam be. Kiderül.

Az ukrán-zsidó gyíkemberekkel kötöttem vérszerződést Langley-ben, ha hinni lehet egyes TG csoportok véleményének. Dudi és meszike tartották a mécseseket miközben kecskevérrel aláírtam a belépésem a NAFO-ba. Ennek értelmében néha távolról átveszi felettem az uralmat Rácz András, de ha szabadságon van akkor a Portfolio ügyeletese vagy a Francia Idegenlégió ukrajnai halottjai közül valaki szelleme.
Remélem ezek után rontást is tudsz küldeni az aktuális anyósomra,mert a Woodoo baba szart sem ért.