Beszélgető

@aquarell itt válaszolok :) Köszönöm a szavaidat... hidd el mindent beleteszek a hozzászólásaimba amit közzéteszek, hogy csak a legprofibb módon szolgáltassam a legvalósabb híreket! Fontosak számomra az ilyen jelzések, mert látom, hogy jó amit csinálok :p o_O:rolleyes:
Neked drága @reich_und_roll drága bratyóm, pedig köszönöm a szívecskét amit ilyen teljesen átlagos hosszúságú, éppen csak a legfontosabb gondolataimat tartalmazó hozzászólásomhoz is fűzöl szeretetből....
(Mindenki beveheti :D )

@aquarell itt válaszolok :) Köszönöm a szavaidat... hidd el mindent beleteszek a hozzászólásaimba amit közzéteszek, hogy csak a legprofibb módon szolgáltassam a legvalósabb híreket! Fontosak számomra az ilyen jelzések, mert látom, hogy jó amit csinálok :p o_O:rolleyes:
Neked drága @reich_und_roll drága bratyóm, pedig köszönöm a szívecskét amit ilyen teljesen átlagos hosszúságú, éppen csak a legfontosabb gondolataimat tartalmazó hozzászólásomhoz is fűzöl szeretetből....
(Mindenki beveheti :D )
Teljesen elérzékenyültem kedves szavaidtól és ennyire könnyes szemekkel nem is tudok többet írni csak azt, hogy így tovább!

Stácok, szedjjükmán össze magunkat! @Roni április 4-ei kitiltása óta, senki nem került szamárpadba...hogyan lesz itt "népessegfogyóqra"?
Mint talán láttad, kedvesen gyomorforgató gondolatokkal megáldott és azokat posztoló barátunk után én a véleményemet leírva megpróbáltam magam hosszabb időre leültetni, de a moderáció valamiért átlépte és válasz nélkül hagyta azt a hsz-t. Egyenlőre többet nem tehetek az ügyben.

@grigorij3

Figyi, baszogatod állandóan a moderátorokat, hogy mi valamiről hallgatunk... azt ugyan sosem teszed hozzá, hogy miről, de valamiről...
Ezt próbálod azzal elhitetni, hogy mivel ránk is vonatkozik az időkorlát, valóban nem válaszolunk egy ideig.
Ha egyszer demonstrálom, hogy legfeljebb így tudnék válaszolni a nem tudom midre (és ezt úgy teszem, hogy teljesen egyértelmű, hogy én írtam a jegyzetet a végére) akkor ne rinyálj. Köszi.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Kávé and hete
@grigorij3

Figyi, baszogatod állandóan a moderátorokat, hogy mi valamiről hallgatunk... azt ugyan sosem teszed hozzá, hogy miről, de valamiről...
Ezt próbálod azzal elhitetni, hogy mivel ránk is vonatkozik az időkorlát, valóban nem válaszolunk egy ideig.
Ha egyszer demonstrálom, hogy legfeljebb így tudnék válaszolni a nem tudom midre (és ezt úgy teszem, hogy teljesen egyértelmű, hogy én írtam a jegyzetet a végére) akkor ne rinyálj. Köszi.
:D :D :D

@PavolR hadd legyek indiszkrét, felétek mik a kötelező / ajánlott olvasmányok középiskolában?

(Többieknek: megint előjött a sirám, hogy jájj, elavult, jáááájj, hosszú, jájj, nem a mai gyerekeknek való, nyaff. Osztrákokról van némi fogalmam, lengyelekről is, sőt, némi az amcsikról is van.)

• Tetszik
Reactions: enzo and Kim Philby
Egyszerűen nincs az a téma, amibe ez a lánctalpas önjáró, repülőcsónak hordozó hajó beleférne (remélem gulágra küldték aki ezt kitalálta, mert vagy a hajó, vagy a repülő búvár is kellett volna legyen!):

tank-v-arknike-03.jpg

ps. Csak az amerikaiak meg ne lássák, mert az ESD/ESB után simán fantáziát fognak ebben is látni! Expeditionary Self Propelled Tracked Seaplane Carrier Catapult Ship (ESPTSCCS)...

Egyszerűen nincs az a téma, amibe ez a lánctalpas önjáró, repülőcsónak hordozó hajó beleférne (remélem gulágra küldték aki ezt kitalálta, mert vagy a hajó, vagy a repülő búvár is kellett volna legyen!):

tank-v-arknike-03.jpg

ps. Csak az amerikaiak meg ne lássák, mert az ESD/ESB után simán fantáziát fognak ebben is látni! Expeditionary Self Propelled Tracked Seaplane Carrier Catapult Ship (ESPTSCCS)...
Szerintem ez valami Verne regény illusztrációja.... :oops:

Igazából a faszom kivan a bezárt topikokkal már! Töröljétek a kibaszott profilomat, olvasni regisztráció nélkül is tudom amit bekegyeskedtek a lakat mögé!

• Szomorú
  • Hűha
Reactions: Kim Philby and fip7
Pl a NATO topic miért van huzamosabb ideje zárva? Mi értelme több topic folyamatos zárva tartásának?
Mert ott is az ukrán háború volt a téma, amire ott az Ukrajnai fegyveres konfliktus topik.
Pluszban egy olyannak is, ami eleve azért volt hogy az olvtársak a problémáikat jelezzék a moderáció vagy egymás felé…
Mert beszélgetőnek használtátok a topikot. Ez a Beszélgető topik, írjátok ide...

Mert ott is az ukrán háború volt a téma, amire ott az Ukrajnai fegyveres konfliktus topik.

Mert beszélgetőnek használtátok a topikot. Ez a Beszélgető topik, írjátok ide...
Más, nem egy topicban is folyamatosan megy az ukrán téma és mégsem kerül bezárásra. De igazából egál… inkább költői volt.