Szívesen, de az érdem nem az enyém, csak ráketestem a képre, mert engem is érdekelt..Ma is tanultam. Köszönöm a választ!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szívesen, de az érdem nem az enyém, csak ráketestem a képre, mert engem is érdekelt..Ma is tanultam. Köszönöm a választ!
Nem volt ez legenda, hanem a tudomány korábbi (jelen) ismerete alapján megfogalmazott állítás.
Ennek a legendának is vége.
Nem innen a földről,az biztos. Darwinban ne bízzatok,mert aki a saját unokahúgát veszi feleségül,az megbízhatatlan. Tipikus angol beltenyészet.Én itt még mindig ott tartok, hogy amúgy honnan is számítjuk embernek az embert.
E mellet azt is kitárgyaltuk, hogy a folyamatos jégkorszakok miatt, az emberiség rendszeresen délre húzódik, majd ennek végével vissza északra. Ezt kb. 100,000 évente bekövetkezik.
Miközben Északon ennek minden nyomát a jég elpusztítja.
Szóval ennek tudatában a "Honnan származik az emberiség?" egy elég hülye kérdés, amire nincs egyszerű válasz. Szerintem.
Nem innen a földről,az biztos. Darwinban ne bízzatok,mert aki a saját unokahúgát veszi feleségül,az megbízhatatlan. Tipikus angol beltenyészet.
Na akkor a Szőr temetésén találkozunk srácok…@SirHiggins , a titok nyitja a bögre kávé (ahányszor kis angol cuki csészével innál eltartott kisujjal) + koffeintabletta leöblítve fekete teával. A fekete tea. Szabvány kedvenc bögréd amiből a kávét sem lögybölted ki. Forróvízzel feltölt, 40 filter beleáztat. Szépen komótosan. Nem iszod meg egyszerre mert szerintem meghalsz. Csak úgy néha kortyolsz mikor eszedbe jut, hogy vannak testi funkcióid. Ha már negyven fokban is fázol, akkor jó!
A rendes tea nem filteres.@SirHiggins , a titok nyitja a bögre kávé (ahányszor kis angol cuki csészével innál eltartott kisujjal) + koffeintabletta leöblítve fekete teával. A fekete tea. Szabvány kedvenc bögréd amiből a kávét sem lögybölted ki. Forróvízzel feltölt, 40 filter beleáztat. Szépen komótosan. Nem iszod meg egyszerre mert szerintem meghalsz. Csak úgy néha kortyolsz mikor eszedbe jut, hogy vannak testi funkcióid. Ha már negyven fokban is fázol, akkor jó!
A 30g dohányt kifelejtetted a receptből...@SirHiggins , a titok nyitja a bögre kávé (ahányszor kis angol cuki csészével innál eltartott kisujjal) + koffeintabletta leöblítve fekete teával. A fekete tea. Szabvány kedvenc bögréd amiből a kávét sem lögybölted ki. Forróvízzel feltölt, 40 filter beleáztat. Szépen komótosan. Nem iszod meg egyszerre mert szerintem meghalsz. Csak úgy néha kortyolsz mikor eszedbe jut, hogy vannak testi funkcióid. Ha már negyven fokban is fázol, akkor jó!
A lóhere?A 30g dohányt kifelejtetted a receptből...
Szőr melyik virág a kedvenced?
szamárkóróA 30g dohányt kifelejtetted a receptből...
beleférSzerintem már egy ponton túl lett tolva a bicikli.
@SirHiggins , a titok nyitja a bögre kávé (ahányszor kis angol cuki csészével innál eltartott kisujjal) + koffeintabletta leöblítve fekete teával. A fekete tea. Szabvány kedvenc bögréd amiből a kávét sem lögybölted ki. Forróvízzel feltölt, 40 filter beleáztat. Szépen komótosan. Nem iszod meg egyszerre mert szerintem meghalsz. Csak úgy néha kortyolsz mikor eszedbe jut, hogy vannak testi funkcióid. Ha már negyven fokban is fázol, akkor jó!
Na akkor a Szőr temetésén találkozunk srácok…
A 30g dohányt kifelejtetted a receptből...
A lóhere?
Csak izé, hallottam egy barátom rokonának a gyerekének a szobatársának egy haverjától, hogy ilyet is lehet csinálni.Szerintem már egy ponton túl lett tolva a bicikli.
Kozma u. 6. kipát majd Reich intéz.Na akkor a Szőr temetésén találkozunk srácok…
Ja!!! hogy ezért Reich und Roll. Reichstein, Reichman etc...kipát majd Reich intéz.
nem mindegyik Reich egyforma...Ja!!! hogy ezért Reich und Roll. Reichstein, Reichman etc...
@SirHiggins , a titok nyitja a bögre kávé (ahányszor kis angol cuki csészével innál eltartott kisujjal) + koffeintabletta leöblítve fekete teával. A fekete tea. Szabvány kedvenc bögréd amiből a kávét sem lögybölted ki. Forróvízzel feltölt, 40 filter beleáztat. Szépen komótosan. Nem iszod meg egyszerre mert szerintem meghalsz. Csak úgy néha kortyolsz mikor eszedbe jut, hogy vannak testi funkcióid. Ha már negyven fokban is fázol, akkor jó!
az első értelmes hozzászólás a témábanUtána még egy csík kokaint ne szippantson fel?
Nem kell, ez így elég, hogy a puszta aggódás miatt is ébren maradjon.Utána még egy csík kokaint ne szippantson fel?
Az "oroszok az ig.old." csinálja...egy az egyben pattintják magyarra...Mégis mióta lett hirtelen már magyar nyelvű Rybar?
Ugyanazon vágyvezérelt gondolkodás alapján, mint amely szerint az oroszok holnapután összeomolnak vagy Trumppal hirtelen majd véget ér az ukrán háború
A nikotindiéta elég lesz...Utána még egy csík kokaint ne szippantson fel?
Csak izé, hallottam egy barátom rokonának a gyerekének a szobatársának egy haverjától, hogy ilyet is lehet csinálni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..