Beszélgető

Moldova is megírta anno a börtönriportos könyvében (nem ugrik be a címe, de kellően lusta vagyok ráguglizni...), ha jól emlékszem, dobinak hívták a börtönszlengben. Mármint a teát.
A rendőrös könyve a Bűn az élet című, a börtönös pedig a Szabadíts meg a gonosztól! Úgy emlélszem, mindkettőben van erről a teáról szó.

Pár ezer embert ki kéne rúgni akkor ha a jelenlegi "közhnagulatot" nézem az összes intézményünkben ha ez így lenne.
Nem mondom, hogy mindenhol így van, sőtt, a legtöbb helyen nincs. De láttam már ilyen példát is. Nyílván a htka-t ez a veszély nem fenyegeti. De biztos vagyok benne, ha volna itt olyan futóbolond, aki magas rangú köztisztviselők lelövésével viccelődne, akkor a kimoderálás utáni este becsengetnének hozzá elbeszélgetésre.
Ha meg az illető munkahelyén beszélsz ilyen baromságokat, akkor alap hangon kirúgnak, mert nem terjed ki erre a szolgálatok humorérzéke.

Jobb híjján ide...érdekességképpen...

Jobb híjján ide...érdekességképpen...
szeretnék én tized olyan jó ember lenni, mint Raoul Wallenberg volt

Apropó.
Mit nem szabad leírni januártól?
Le vagyok maradva.

Ugye kérdés, hogy a magyar nyelvben indulatosan megfogalmazott, dögöljön meg, baszódjon meg és hasonlókra hogyan fog ez kiterjedni. Amikor nyílt hazaárulást látsz a politika részéről, akkor mit tudsz majd reagálni?

Ugye kérdés, hogy a magyar nyelvben indulatosan megfogalmazott, dögöljön meg, baszódjon meg és hasonlókra hogyan fog ez kiterjedni. Amikor nyílt hazaárulást látsz a politika részéről, akkor mit tudsz majd reagálni?

Tök egyértelmű volt, hogy be fogják vezetni. (Régebben is beszéltünk erről, hogy jön majd ide is az angol példa)
Akkora WEF segnyalók, hogy bármit amit azok a degeneráltak kitalálnak, ezek feltétel nélkül bevezetnek. Nagyon rühellem már őket...

Sziasztok!

Első körben az adminok segítséget szeretném kérni, hogy ha már odavert nekem az egyikőtök egy 2 hónapos pihenőt, trollkodás címszó alatt, akkor lerántanátok a leplet arról, hogy mi fér bele és mi nem fér bele ebbe a "gumi" szabályba?

vagy csak egyszerűen aznap az illető olyan lábbal kelt? Netán valamelyik ezt megelőző neki szánt választ/kérdést szívott mellre és jutalmazott így?

az elmúlt 2 hónap termését átfutva, pl Közel-kelet topic, vagy az Oroszország topic, Ukrán konfliktus bőségesen több és nagyobb szabálysértések voltak, mint az én állítólagos trollkodásom.. persze retorzió nélkül

de legyen így, spongyát rá, csak akkor azt áruljátok már el végre, hogy miért vannak itt egyenlők és egyenlőbbek ha már ennyire nyilvánvaló a részrehajlás és a kettős mérce,főleg ha publikus a fórum?

Most nem trollkodtam, tényleg komolyan kérdezem.. esetleg ha vannak kiválasztott kis kedvencek, inkább rakom őket azonnal ignore-ra hogy ne fussak bele mégegyszer a trollkodásba..

várom megtisztelő válaszotokat (pm-ben is jöhet)

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

• Tetszik
Reactions: svajcibeka and fip7
Sziasztok!

Első körben az adminok segítséget szeretném kérni, hogy ha már odavert nekem az egyikőtök egy 2 hónapos pihenőt, trollkodás címszó alatt, akkor lerántanátok a leplet arról, hogy mi fér bele és mi nem fér bele ebbe a "gumi" szabályba?

vagy csak egyszerűen aznap az illető olyan lábbal kelt? Netán valamelyik ezt megelőző neki szánt választ/kérdést szívott mellre és jutalmazott így?

az elmúlt 2 hónap termését átfutva, pl Közel-kelet topic, vagy az Oroszország topic, Ukrán konfliktus bőségesen több és nagyobb szabálysértések voltak, mint az én állítólagos trollkodásom.. persze retorzió nélkül

de legyen így, spongyát rá, csak akkor azt áruljátok már el végre, hogy miért vannak itt egyenlők és egyenlőbbek ha már ennyire nyilvánvaló a részrehajlás és a kettős mérce,főleg ha publikus a fórum?

Most nem trollkodtam, tényleg komolyan kérdezem.. esetleg ha vannak kiválasztott kis kedvencek, inkább rakom őket azonnal ignore-ra hogy ne fussak bele mégegyszer a trollkodásba..

várom megtisztelő válaszotokat (pm-ben is jöhet)

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
néminemű sértődöttséget vélek felfedezni :D
(pöcshuszár v2)
Boldog ünnepet néked is btw. & welcome back

• Tetszik
Reactions: Sniper
Na jóvan', a Jézuska lakatot hozott pár topikra, tőlem ennyire telt ma.
Mindenkinek boldog karácsonyt, kerecsenyt, Higginsnek hanukát, tessenek ünnepi hangulatba kerülni :)
Lehet, hogy @Tcat nagyobb mértékben is zár egy időre, ne lepődjetek meg ha így lesz.

Ez talán itt elfér. Érdekes történet, érdekes videó alatti hozzászólásokkal:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Hűha
Reactions: enzo
Na jóvan', a Jézuska lakatot hozott pár topikra, tőlem ennyire telt ma.
Mindenkinek boldog karácsonyt, kerecsenyt, Higginsnek hanukát, tessenek ünnepi hangulatba kerülni :)
Lehet, hogy @Tcat nagyobb mértékben is zár egy időre, ne lepődjetek meg ha így
Köszönöm a renitensek nevében! Amit nem értek az az, hogy ha egyszer zárva van pl az ukrán topik akkor miként csúszik be oda másoknak a hozzászólása - én meg egész nap nem nem tudok odabiggyeszteni semmit? Próbáltam a visszajelzésekbe is beírni - szintén le van zárva... További Békés Ünnepeket kívánok!

• Tetszik
Reactions: Tumpek