egy jó beszélgetés:
Robert C. Castel rendhagyó műsora: név és fogalommagyarázat tabuk nélkül
Robert C. Castel rendhagyó műsora: név és fogalommagyarázat tabuk nélkül
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát ez kurva jó lett, megnevettettél! Próbálok neked komoly és disztingvált választ adni, hogy segítsem az itt maradásodat és további fórumozásodat. Nyilván többeknek csak az első mondatot írtam volna le…Kedves Tcat!
Mivel a többi moderátor számtalanszor tanúbizonyságot tett alkalmatlanságáról szeretnék iránydból állásfoglalást kapni. Ő véleményük, alkalmatlan döntések és a következetesség hiánya szerint nem vehető komolyan.
Nos, szeretném a nicknevemet megváltoztatni Joseph Göbbelsre, de nem tudom mitévő legyek. Mert egyrészt a szabályzatotok alapján ez tiltott dolog, de mint Mackensennél látom van rá precedens.
"A Felhasználó a regisztráció során bármilyen felhasználói nevet választhat, az alábbiak kivételével:
védett név, elnevezés,
kortárs vagy történelmi – magyar vagy külföldi – közszereplő, közismert ember neve, művész- vagy beceneve, "
Illetve lenne még egy kérdésem, nagyon vártam a múltkori beharangozód után topikjában a miérteket boncolgató kimerítő választ. ValamelIk moditársad törölte? Gondolom igéretedhez hűen megszületett. Mi volt az oka a törlésnek?
Àmen!Hát ez kurva jó lett, megnevettettél! Próbálok neked komoly és disztingvált választ adni, hogy segítsem az itt maradásodat és további fórumozásodat. Nyilván többeknek csak az első mondatot írtam volna le…
Azt elengedném, hogy eree a visszatérő picsogásra -nem kizárólag rád értem- reagáljak, viszont jól láthatóan az oldal tulajdonosai/üzemeltetői elégedettek a moderátorok tevékenységével, annak irányával és minőségével. Ha nem így lenne… nos akkor nem így lenne. Szóval innentől ez a lázongás értelmetlen. Amit te magad tehetsz és szerintem tényleg fontold meg:
1.) Ha kibaszottul nem tudod az oldalon történteket, egyes fórumozók írásait és a moderátorok tevékenységet akceptálni hagyd a faszba a htka-t.
2.) Ha nagyon nem tudod tolerálni és elfogadni, akkor tilts felhasználókat és váltás only read üzemmódra. Kényelmesebb és kevésbé stresszes lesz az itt tartózkodásod.
3.) Ha csak egyszerűen nem tudod elfogadni, akkor tilts le embereket, írj és olvass kedvedre.
Nem kioktatásnak szántam, valóban segítő szándék vezetett. Hozzá kell tennem, hogy én sem találok több dolgot rendben lévőnek, ilyen-olyan userek kispadozását vagy végleges tiltását ect., de a 8 általános iskolai osztály /2 első, 3 második és 3 harmadik osztály/ sikeres elvégzése ellenére vagy pont azért rendelkezem annyi intelligenciával, hogy a 3 lehetőség közül választottam egyet. Pontosabban én egy negyediket, mert senkit sem tiltottam. Kívánok az eddigieknél kellemesebb jobb fórumozást meg egy kicsit boldogabb új évet itt a htka-n!
Túlbuzgó szakszolgálat?@jogalappal fórumtársunkkal különös dolgok történnek.
Már azelőtt feltörték a Wordpress weboldalam, hogy hozzákezdtem volna a telepítéséhez - JOGALAPPAL
Jogalappal - a független elemző oldal. Hírek a honvédelem, a nemzetbiztonság, a Zrínyi 2026 beszerzések, az adatvédelem és információbiztonság területéről.jogalappal.hu
Aki ilyen érdekes dolgokról ír. De nézzük a jó oldalát, reklámnak sem rossz!@jogalappal fórumtársunkkal különös dolgok történnek.
Már azelőtt feltörték a Wordpress weboldalam, hogy hozzákezdtem volna a telepítéséhez - JOGALAPPAL
Jogalappal - a független elemző oldal. Hírek a honvédelem, a nemzetbiztonság, a Zrínyi 2026 beszerzések, az adatvédelem és információbiztonság területéről.jogalappal.hu
Igen az ilyesmiről veszélyes írni.Aki ilyen érdekes dolgokról ír. De nézzük a jó oldalát, reklámnak sem rossz!
Buborékmemória
buborekmemoria.hu
Akkor még amatőrök is ráadásulTúlbuzgó szakszolgálat?
Az, de nem lepődnék meg rajta.Akkor még amatőrök is ráadásul
Erről, mintegy 30 évvel ezelőtti számítógépes mondás jutott eszembe:@jogalappal fórumtársunkkal különös dolgok történnek.
Semmi, újrarakta az oldalt és készAkkor most mi is a helyzet?
Nem végződött el a kutatómunka? Nem jelent meg a könyv? Egy oldalra való behatolásával ellehetetlenítették a reklámot?
Bár nem voltam most ebben érintett de azért megjegyezném, hogy szerintem van különbség a javító szándékú rávilágítás és a random (vitán, kontextuson kívül) előtúrt, "hehe hülye vagy" jellegű kommentek között.Csak itt tudok reagálni. A "kommentár nélkül" tett bejegyzések korlátozásával kapcsolatban van némi morális problémám:
- Azon túl, hogy a modik ezt valamely oldal felszólítása után próbálják meg korlátozni, azért picit nézzük már meg a vélemény nyilvánítás szabadsága oldaláról is...
- Ha a innentől fogva valamely okból nem lehet idézni korábbi hozzászólásokat, az probléma. Szerintem.
- Az indok, hogy a régi hozzászólások idézésével, valamilyen vélt szándéka van a fórumozó kollégának, szerintem túlzás. (Itt mindenkinek van valamilyen szándéka véleményének megjelenítésével.)
- Innentől fogva bárki korlátozható, aki korábbi véleményt, hozzászólást hivatkozásként beilleszt. Lényegében egy időkorláttal szeretnénk "óvni" valamely vélemény megalapozottságát, igazság tartalmát. Ezt jobb a fórumozókra és az olvasókra bízni.
- A korábbi hozzászólások idézése szerintem az objektív megítélést segíti.
Sokan csak olvassák a fórumot, nem írnak ide, de tájékozódni szeretnének. Véleményem szerint a múltban leírt vélemény, hozzászólás is fontos, hogy valamelyest igazodni tudjunk számunkra nem átlátható témákban.
Ez a korlátozás mintha valamely irányba szeretné terelni a témáról kialakult képet.
Ez szerintem rontja az objektivitást. Nyilván mindannyian tévedhetünk.
Azonban hitelesség szempontjából fontos, hogy ki, hányszor, milyen mértékben tévedett, mikor a jövővel kapcsolatos véleményét leírta.
Azt gondolom, (ahogy korábban flip 7 kolléga is helyesen reagált, megpróbálta kontextusba helyezni véleményét), van lehetősége mindenkinek indokolni korábbi véleményét, esetleg azt korrigálni, vagy más szemszögből megvilágítani. Ez egy fórum, beszélgetünk, vitatkozunk.
Azonban az a figyelmeztetés, amit a modik alkalmaztak, abba az irányba mutat, hogy nincs helye vitának.
Ez nem jó.
Szerintem.
szeinted így van.Csak itt tudok reagálni. A "kommentár nélkül" tett bejegyzések korlátozásával kapcsolatban van némi morális problémám:
- Azon túl, hogy a modik ezt valamely oldal felszólítása után próbálják meg korlátozni, azért picit nézzük már meg a vélemény nyilvánítás szabadsága oldaláról is...
- Ha a innentől fogva valamely okból nem lehet idézni korábbi hozzászólásokat, az probléma. Szerintem.
- Az indok, hogy a régi hozzászólások idézésével, valamilyen vélt szándéka van a fórumozó kollégának, szerintem túlzás. (Itt mindenkinek van valamilyen szándéka véleményének megjelenítésével.)
- Innentől fogva bárki korlátozható, aki korábbi véleményt, hozzászólást hivatkozásként beilleszt. Lényegében egy időkorláttal szeretnénk "óvni" valamely vélemény megalapozottságát, igazság tartalmát. Ezt jobb a fórumozókra és az olvasókra bízni.
- A korábbi hozzászólások idézése szerintem az objektív megítélést segíti.
Sokan csak olvassák a fórumot, nem írnak ide, de tájékozódni szeretnének. Véleményem szerint a múltban leírt vélemény, hozzászólás is fontos, hogy valamelyest igazodni tudjunk számunkra nem átlátható témákban.
Ez a korlátozás mintha valamely irányba szeretné terelni a témáról kialakult képet.
Ez szerintem rontja az objektivitást. Nyilván mindannyian tévedhetünk.
Azonban hitelesség szempontjából fontos, hogy ki, hányszor, milyen mértékben tévedett, mikor a jövővel kapcsolatos véleményét leírta.
Azt gondolom, (ahogy korábban flip 7 kolléga is helyesen reagált, megpróbálta kontextusba helyezni véleményét), van lehetősége mindenkinek indokolni korábbi véleményét, esetleg azt korrigálni, vagy más szemszögből megvilágítani. Ez egy fórum, beszélgetünk, vitatkozunk.
Azonban az a figyelmeztetés, amit a modik alkalmaztak, abba az irányba mutat, hogy nincs helye vitának.
Ez nem jó.
Szerintem.
Én például teljesen koncepciótlan és prognosztizálatlan ösztönlény vagyok
- (Itt mindenkinek van valamilyen szándéka véleményének megjelenítésével.)
Ezen miért nem csodálkozom?Én például teljesen koncepciótlan és prognosztizálatlan ösztönlény vagyok
Én például teljesen koncepciótlan és prognosztizálatlan ösztönlény vagyok
Mivel macska.Éppen, hogy nem ugat, ha éhes...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..