Udvaroltál vagy lefoglaltad?Menyaszonyomtol kaptam,azthiszem balatonon vette
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Udvaroltál vagy lefoglaltad?Menyaszonyomtol kaptam,azthiszem balatonon vette
Kell nekem is egy ilyen bögre! A főnököm szeretne
Előzetesen felderitettem a celpontot, majd lefoglalast foganasitottam a noszemely tekinteteben es azota a rabositas is megtortent (megkertem a kezet) es ratok bizom ki itt a rabUdvaroltál vagy lefoglaltad?
ilyenem is van otthonVicces Ajándék Bögre | Vicces Bögrék | Nevesajándék.hu < Nevesajandek.hu | Ajándék Webáruház | Ajándék Ötletek
Ajándék webáruház több ezer termékes kínálattal! Szállítás, akár 24 órán belül! Minden alkalomra nőknek, férfiaknak, fiataloknak, időseknek!...nevesajandek.hu
Szépen rabositottad saját magadElőzetesen felderitettem a celpontot, majd lefoglalast foganasitottam a noszemely tekinteteben es azota a rabositas is megtortent (megkertem a kezet) es ratok bizom ki itt a rab
a.p.e.h.o.s.Az adocsalast nem az apeh csinalja mar hanem a nemzeti ado es vamhivatal bunugyi igazgatosagai minden mas hataskoros bcs-vel egyutt.
Apeh utodja az adoág nevezetu szakterulet akik meginditjak a vizsgalatot aztan at adjak nekunk persze nem minden esetben nekik is vannak eroforrasaik a nyomozashoz de a vegen mikor kopogni kell mar mi is megyunk veluk. Vagy egy ido utan at adjak valamelyik illetekes bunugyi igazgatosagnak es ok lefolytatjak az egeszet.
Pacman.a.p.e.h.o.s.
Amelyik épp a pénzed eszi?Pacman.
a szabadkőműveseket és zsidókat persze kihagytadAmelyik épp a pénzed eszi?
Na, de kérlek alásan, ne legyünk már ilyen egybitesek és lássunk már bele valami konteót is.
Ez egy több jelentéstartalmú logó.
Kezdjük ott, hogy van egy mindent látó szem. ... nem ragozom-> tuggyukikéshogy.
Aztán ott van a piramis mögött felkelő teli hold. ->telihold =farkasember, vérfarkas ->tehát csomó veszélyes, alakváltó dolog.
Lépjünk azon túl, hogy van olyan, hogy Holdpiramis. De hol van még összefüggés!? Piramis a Holdon. Ez tény. Mi van még a Holdon? -> Náci bázis és gyíkemberek.
Másik értelem a sötétség felfalja a Napot. Ki falja még fel a Napot? A skandináv mitológiában Sköll -> farkas, akinek a névmagyarázata: Árulás. Hitler főhadiszállása? Farkasverem! Hoppá! Közös pont.
Színek, mi a domináns a világos és a sötét közül? A sötét. -> A Hold. És a fényesség, a Nap eltörpül mellette, ami a világrend felfordulására utal.
Kék szín: Okkult hatalom és növekedés (forrás)
Arany szín: pénzügyi előnyök, nagy vagyon (forrás)
Konklúzió: Az APEH és utódszervét Holdról jött alakváltó náci gyíkemberek alkotják, akik tulajdonképen a sötétséget képviselő mindent látó háttérhatalom és az emberek vagyonára hajtanak.
Ez alapján Kávé és kispajtásai igazából valahogy így néznek ki az AI szerint:
Akkor nem mindenki "tuggya", hogy mi értendő a "tuggyukik" alatt.a szabadkőműveseket és zsidókat persze kihagytad
jaaa asziitem azok azok az illuminátusok :/Akkor nem mindenki "tuggya", hogy mi értendő a "tuggyukik" alatt.
Nincs az E.T.-n kaftán , már nem is tesó?jaaa asziitem azok azok az illuminátusok :/
én anno még azt a Volvo-sat néztem. Kb ezer éveValaki nèzi a vitorlàsversenyt?
Angol hajó, mi gyönyörű!
Gyönyörű hajók vannak most....Még 4:2 a kiwiknek...
Az 5.versenyben, ahogy a kiwi hajó lecsúszott a szárnyakról, az megmagyarázhatatlan. Aztán mennyi idö kellett, hogy megint kiemelkedjenek a vizböl!
Nèzz rà, most a kiwikel puposkodnak a rokonaid.én anno még azt a Volvo-sat néztem. Kb ezer éve
Állítólag Indiából hurcolták be a tatárok.
Igen. Innen a partról… szart se látni… még szerencse, h van kivetítő.Valaki nèzi a vitorlàsversenyt?
Angol hajó, mi gyönyörű!
Pedig akkora Union Jacket lógattak be egy ipari daruról a (jacht)kikötő fölé, h Londonnak is becsületére válna…én anno még azt a Volvo-sat néztem. Kb ezer éve