az első értelmes hozzászólás a témábanUtána még egy csík kokaint ne szippantson fel?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
az első értelmes hozzászólás a témábanUtána még egy csík kokaint ne szippantson fel?
Nem kell, ez így elég, hogy a puszta aggódás miatt is ébren maradjon.Utána még egy csík kokaint ne szippantson fel?
Az "oroszok az ig.old." csinálja...egy az egyben pattintják magyarra...Mégis mióta lett hirtelen már magyar nyelvű Rybar?
Ugyanazon vágyvezérelt gondolkodás alapján, mint amely szerint az oroszok holnapután összeomolnak vagy Trumppal hirtelen majd véget ér az ukrán háború
A nikotindiéta elég lesz...Utána még egy csík kokaint ne szippantson fel?
Csak izé, hallottam egy barátom rokonának a gyerekének a szobatársának egy haverjától, hogy ilyet is lehet csinálni.
Semmi köze nem volt hozzá. Még fiatal voltam amikor egy üzlet tejosztályának amúgy is koffeinfüggő de minden másra is kapható népe egy unalmas napon a minden másba lovallta vón magát de ínség volt az országban így egy-egy bögre kávéval sikerült lenyelni egy óra alatt három koffeintabit, majd az említett teácskát rászürcsölni per fő, mondván valamit biztos csinál.És természetesen nem ült börtönben, ahol ez népszokás volt egy időben
Moldova is megírta anno a börtönriportos könyvében (nem ugrik be a címe, de kellően lusta vagyok ráguglizni...), ha jól emlékszem, dobinak hívták a börtönszlengben. Mármint a teát.És természetesen nem ült börtönben, ahol ez népszokás volt egy időben
A rendőrös könyve a Bűn az élet című, a börtönös pedig a Szabadíts meg a gonosztól! Úgy emlélszem, mindkettőben van erről a teáról szó.Moldova is megírta anno a börtönriportos könyvében (nem ugrik be a címe, de kellően lusta vagyok ráguglizni...), ha jól emlékszem, dobinak hívták a börtönszlengben. Mármint a teát.
Nem mondom, hogy mindenhol így van, sőtt, a legtöbb helyen nincs. De láttam már ilyen példát is. Nyílván a htka-t ez a veszély nem fenyegeti. De biztos vagyok benne, ha volna itt olyan futóbolond, aki magas rangú köztisztviselők lelövésével viccelődne, akkor a kimoderálás utáni este becsengetnének hozzá elbeszélgetésre.Pár ezer embert ki kéne rúgni akkor ha a jelenlegi "közhnagulatot" nézem az összes intézményünkben ha ez így lenne.
szeretnék én tized olyan jó ember lenni, mint Raoul Wallenberg voltJobb híjján ide...érdekességképpen...
Fearless John - @European_dissident
The Wallenberg Dynasty: Sweden’s Silent Masters of Empire The Wallenberg family - Europe’s most powerful business dynasty you’ve likely never heard of. From wars to global finance, their motto says it all: “Esse non videri” to be, not to seem. These are the ultimate shadow players, pulling...t.me
Ő volt a fehér bárány abban a fekete családban.szeretnék én tized olyan jó ember lenni, mint Raoul Wallenberg volt
csak annyira, amennyire ő is itt ugyan ilyen fekete b. lenneŐ volt a fehér bárány abban a fekete családban.
Te meg egy fekete bárány vagy itt.
Akkor tízszer annyi arany lenne az autódban,amikor megállítanak ellenőrizni?szeretnék én tized olyan jó ember lenni, mint Raoul Wallenberg volt
Apropó.Tudják ezt nagyon jól, nem véletlenül köpték ki a kritizálhatatlanság tényleges fokát biztosító szájzártörvényt nemrég.
Apropó.
Mit nem szabad leírni januártól?
Le vagyok maradva.