Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát ez marha jó meccs volt, az utolsó pillanatig!A horvátok kirúgták az angolokat a VB-ről
Hát, a mai meccs is mutatja, hogy lehet import nélkül is bejutni a VB döntőre. Mondjuk én a belgákat szívesebben láttam volna ott mint a hót unalmas franciákat.Nem értem mi a baja sokaknak a migránsokkal. Nézzétek meg a VB-t! Két migráns csapat játszik, akik bezzeg simán befogadtak maguk közé néhány fehéret is!
Hát ez marha jó meccs volt, az utolsó pillanatig!
Attól eltekintve, hogy a gépágyúból nem golyót lőnek ki hanem lövedéket, tényleg megtörtént. Azzal a kiegészítéssel, hogy a kilőtt sorozat után a pilóta süllyedésbe vitte a gépét és utánégetést kapcsolva így gyorsított, tehát nem utolérte saját lövedékeit, hanem alattuk átrepülve megelőzte azokat. Aztán mikor az utánégetőt kikapcsolva lassítani kezdett utolérte a végzet - vagyis a ballisztikus pályán addigra már szintén lefelé tartó saját sorozata. Anno erősen gúnyolódó körítéssel "kis színesként" hosszú évekig többször visszatérő téma volt a magyar sajtóban is.Neee,ilyen tényleg lehetséges?
Attól eltekintve, hogy a gépágyúból nem golyót lőnek ki hanem lövedéket, tényleg megtörtént. Azzal a kiegészítéssel, hogy a kilőtt sorozat után a pilóta süllyedésbe vitte a gépét és utánégetést kapcsolva így gyorsított, tehát nem utolérte saját lövedékeit, hanem alattuk átrepülve megelőzte azokat. Aztán mikor az utánégetőt kikapcsolva lassítani kezdett utolérte a végzet - vagyis a ballisztikus pályán addigra már szintén lefelé tartó saját sorozata. Anno erősen gúnyolódó körítéssel "kis színesként" hosszú évekig többször visszatérő téma volt a magyar sajtóban is.
Szerintem meg nem "Jóóó" és elfogadható, nekik is szabad kérdezni mielőtt valamit leírnak. Ha nem szakik az adott témában, akkor a közzététel előtt meg kötelező lenne a kérdezés (ezt hívják szakmai lektorálásnak)!! Hülyeséget leírni és közzétenni nem kötelező! Szerintem legalábbis ...Jóóó,hát a szakkifejezések nem szoktak menni az indexnek,meg sok másik hasonló oldalnak...
Szerintem meg nem "Jóóó" és elfogadható, nekik is szabad kérdezni mielőtt valamit leírnak. Ha nem szakik az adott témában, akkor a közzététel előtt meg kötelező lenne a kérdezés (ezt hívják szakmai lektorálásnak)!! Hülyeséget leírni és közzétenni nem kötelező! Szerintem legalábbis ...
Mit vársz egy olyan médiumtól, ahol ha valami nagyobb mint egy személyautó és katonazöldre van festve akkor az TANK.Jóóó,hát a szakkifejezések nem szoktak menni az indexnek,meg sok másik hasonló oldalnak...
Érdekes kis történet.Laikusként nem gondoltam volna hogy ilyesmi megtörténhet.
Attól eltekintve, hogy a gépágyúból nem golyót lőnek ki hanem lövedéket, tényleg megtörtént. Azzal a kiegészítéssel, hogy a kilőtt sorozat után a pilóta süllyedésbe vitte a gépét és utánégetést kapcsolva így gyorsított, tehát nem utolérte saját lövedékeit, hanem alattuk átrepülve megelőzte azokat. Aztán mikor az utánégetőt kikapcsolva lassítani kezdett utolérte a végzet - vagyis a ballisztikus pályán addigra már szintén lefelé tartó saját sorozata. Anno erősen gúnyolódó körítéssel "kis színesként" hosszú évekig többször visszatérő téma volt a magyar sajtóban is.
Naná hogy meg tudja, ez csak a minimum egy fejlettebb technológiától!!Az Ezeréves Sólyom ezt lézerágyúval is meg tudja csinálni
Ja, még két kiegészítés: nem motor hanem hajtómű (gázturbinás sugárhajtómű), és mivel az F-11 Tiger csak egyhajtóműves tipus nem a jobb hajtómű kompresszora kapott találatot, hanem a gépben lévő egyetlen hajtóműé.Attól eltekintve, hogy a gépágyúból nem golyót lőnek ki hanem lövedéket, tényleg megtörtént. Azzal a kiegészítéssel, hogy a kilőtt sorozat után a pilóta süllyedésbe vitte a gépét és utánégetést kapcsolva így gyorsított, tehát nem utolérte saját lövedékeit, hanem alattuk átrepülve megelőzte azokat. Aztán mikor az utánégetőt kikapcsolva lassítani kezdett utolérte a végzet - vagyis a ballisztikus pályán addigra már szintén lefelé tartó saját sorozata. Anno erősen gúnyolódó körítéssel "kis színesként" hosszú évekig többször visszatérő téma volt a magyar sajtóban is.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..