Háát, szerintem a CCE nem nagyon hasonlít a bocira, viszont nekem tetszik. A színei jók, a minta meg... "Micropattern" igaz nincs, csak "macropattern", de amúgy szerintem egész jó rejtőképességű.
Gondolom behívták, mert "fokozódik a helyzet" arrafelé.
Na ja... Láttuk ezt Beszlánnál, meg a moszkvai színházban is (ahol basztak szólni az EÜ-söknek, meg úgy bárkinek) hogy itt most ők fentanilt fognak használni és erre készüljenek...
Állítólag kicsit durvább volt a reakció:
http://blogbaladi.com/how-russia-re...g-of-four-soviet-diplomats-in-beirut-in-1985/
Az 5.56-os (általában) erre sokkal jobb, mint a 43M acélmagvas 7.62x39-es. Mert a legtöbb 5.56-os lövedéknek
lágy szövetben (páncéláthatolás más ügy) már nem nagy az áthatolási képessége, de pont ezért sok energiát is ad le az első testben, vagyis komoly stophatása van
Jahhm, ezt én is olvastam anno. Ott kezdett el nagyon kilógni a lóláb, amikor "az áldozatok megcsonkított testének látványától zokogni kezdő rendőrökről" írtak... Szerintem valamelyik szokásos propagandaíró tollából származott ez az "alternatív" híroldalakon terjedő változat.