Az, durva hogy ott is arra nem jogosultak mozgássérülteknek fenttartott helyre parkolnak, aztán meg fizikailag bántalmaznak ezt számonkérő embert!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az, durva hogy ott is arra nem jogosultak mozgássérülteknek fenttartott helyre parkolnak, aztán meg fizikailag bántalmaznak ezt számonkérő embert!
Na ilyet én már nem mondtam, ezt te mondod. Sem a videót nem láttam, sem az esetet konkrétan nem ismerem, de a cikket amit elolvastam úgy értelmeztem, hogy a rendkívül felvilágosult USA-ban a kérdésedre a válasz az, hogy IGEN, ezért le lehet lőni a másikat.És ezért szerinted le lehet lőni a másikat... szép...
Nem, nem az. A helyzet túlreagálása volt, de ha ez a törvény...? Hülye a törvény? Sokan egyetértenének vele, hogy igen.És ezért szerinted le lehet lőni a másikat... szép...
Na ilyet én már nem mondtam, ezt te mondod. Sem a videót nem láttam, sem az esetet konkrétan nem ismerem, de a cikket amit elolvastam úgy értelmeztem, hogy a rendkívül felvilágosult USA-ban a kérdésedre a válasz az, hogy IGEN, ezért le lehet lőni a másikat.
Nem, nem az. A helyzet túlreagálása volt, de ha ez a törvény...? Hülye a törvény? Sokan egyetértenének vele, hogy igen.
De a videó alapján vicces, hogy a fickó aki tahó módon beparkolt első reakciója az, hogy üt/támad. Érted? Odamész szólni, hogy nem kéne és az első reagálás az, hogy a földrebasznak erőteljesen. Ezek után az áldozat úgy döntött hogy nem kockázatja meg, hogy adott esetben fejbe rúgják mondjuk. Mert egyetlen jól irányzott rúgásba bizony bele lehet halni. A támadó meg nem 50 kg-os volt, hanem 180+ magas 100 kg-os fickónak túnik. A fegyver előhúzása után viszont én nem lőttem volna, mert abból láthatóan már értett a fickó.
Legyek szemét és szarkasztikus? Darwin díjas. Nem tudta, hogy melyik ország melyik államában van? IJ. Talán nem kell lökdösődni, ha még te vagy fasz. Sajnálom, hogy meghalt, ha túlélte volna, akkor biztosan tanult volna belőle. Így meg simán halott és a trigger happy fikcó simán elsétál, mert ez a törvény...
Nem, nem az. A helyzet túlreagálása volt, de ha ez a törvény...? Hülye a törvény? Sokan egyetértenének vele, hogy igen.
De a videó alapján vicces, hogy a fickó aki tahó módon beparkolt első reakciója az, hogy üt/támad. Érted? Odamész szólni, hogy nem kéne és az első reagálás az, hogy a földrebasznak erőteljesen. Ezek után az áldozat úgy döntött hogy nem kockázatja meg, hogy adott esetben fejbe rúgják mondjuk. Mert egyetlen jól irányzott rúgásba bizony bele lehet halni. A támadó meg nem 50 kg-os volt, hanem 180+ magas 100 kg-os fickónak túnik. A fegyver előhúzása után viszont én nem lőttem volna, mert abból láthatóan már értett a fickó.
Legyek szemét és szarkasztikus? Darwin díjas. Nem tudta, hogy melyik ország melyik államában van? IJ. Talán nem kell lökdösődni, ha még te vagy fasz. Sajnálom, hogy meghalt, ha túlélte volna, akkor biztosan tanult volna belőle. Így meg simán halott és a trigger happy fikcó simán elsétál, mert ez a törvény...
Éreztem, hogy lesz olyan zseni, aki ezt fogja írni. Szegény 50 körüli alacsony fickó, biztos azzal kelt fel, hogy "akkor ma lelövök valaki". Aztán egész nap csak furikázott, hogy találjon egy agresszív tahót. Oh, wait. Vagy nem...Hát épp az jön le a cikkből, hogy elcseszték a törvényt. Még saját maguk szerint is. Ez a törvén tán arra is lehetőséget ad, hogy fegyvert vegyen valaki magához, aztán kiprovokál egy helyzetet és lelövi a másikat. Törvényesen.
Ez is benne van. Csak azután a fickót a rendőrök is nagy eséllyel agyonlövik vagy, ha el is fogják, akkor életfogyt tája néz ki.Ha már fegyvert rántasz akkor lőj mert lehet,hogy a faszi fegyverrel jön vissza.Aki olyan elborult,hogy egy ilyen szitura azonnal fizikai tettlegességgel reagáljon az simán visszamegy a fegyverével(miután látja,hogy fegyvert ránottál rá) és agyon fog lőni.
Ez nekem már túl trigger happy hozzáállás.Lőni pedig úgy kell,hogy a bíróságon csak egy verziót legyen esélye meghallgatni a bírónak és az az egy verzió lehetőleg a tiéd legyen.
Éreztem, hogy lesz olyan zseni, aki ezt fogja írni. Szegény 50 körüli alacsony fickó, biztos azzal kelt fel, hogy "akkor ma lelövök valaki". Aztán egész nap csak furikázott, hogy találjon egy agresszív tahót. Oh, wait. Vagy nem...
Ez is benne van. Csak azután a fickót a rendőrök is nagy eséllyel agyonlövik vagy, ha el is fogják, akkor életfogyt tája néz ki.
Az asszonnyal - kocsiban a ket gyerekkel - veszekedett es ezert lokte el a parja. Ki tudja miket mondott, lehet megerdemelte, hogy ellokjek. Mutogat es szovegel. Nekem ez fenyegetesnek tunik. Tisztan latszik, hogy aki ellokte az utana nem folytatta az agressziot. A foldon fekvo nyugodtan elo tudta venni a fegyveret es... 1, 2, 3 ... majd siman agyonlohette, mert ezt is megengedi a torveny. Meg csak egy pofont sem kapott, de azert lelott egy embert, mert nehogy mar leseggeljen a foldre, amikor meg be sem fejezte a mondokajat... Igazsagosztonak kepzelte magat o is, csak tulzottan beleelte magat a szerepbe. Akar ez is tortenhetett.Ez igy van. Nem kell agressziv tahonak lenni es nem lovik le.
Miért is?
Éreztem, hogy lesz olyan zseni, aki ezt fogja írni. Szegény 50 körüli alacsony fickó, biztos azzal kelt fel, hogy "akkor ma lelövök valaki". Aztán egész nap csak furikázott, hogy találjon egy agresszív tahót. Oh, wait. Vagy nem...
Ez bizony kőkemény önvédelem
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..